Bağırmak istiyorum hem oğlum hem eşim gece rahatsız olduğu için 4 gibi hastaneye gittik 7 ye geliyordu eve geldiğimizde neyse bizm kese bir olduğu için dükkana esimin dışında aileside yardıma geliyor tabiki hayrına değil para herkesin cebinde sorsam adı yardım lütuf duyacağım eve gelir gelmez yattık eşim geri hastaneye gitti iğne olduğu ve geçmezse dr gel dediği için babası dükkanı açmaya gelmiş bende 10 geçiyordu kalktıgımda kendim bile hamile halimle kahvaltı yapmadım sersemlikten babası da o saate kadar ac kalmaz biliyirum esim dukkana gelince bugün ac kaldık yemek gelmedi vs demiş esimde adamı ac biraktin sanki öldü annen koysaydı bugün de dedim sanki bana tapulu annesi olsa babası olsa kardeşi olsa yemek vermek benim sürekli vazifem neymiş anası onun peşinde koşmuş sanki benim evim as evi gelen geçene yemek hazırla ki bu adam oğlunun yanında beni görse ben yoksumusm gibi davranan adam o kadar biktim ki bunlardan 3 gün sonra dogumum var çocuğum hasta onla mi uğraşım kendimi mi motive edeyim bunlarla mi uğraşayım çok bunaldim