0 oy
828 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (398 puan) tarafından
3 yaşında bir oglum var Allah yokluğunu göstermesin ama ne laf dinliyo ne yemek yiyo ne üstünü giyiyo 1 dk yerinde oturmuyo evde dursam sıkıntıdan bunaliyo misafirliğe gitsem yerinde durmuyo çocuklara satasiyo üstünü çıkarıp soyunuyo bi de hamileyim artık nasıl davranicam bilmiyorum bu sorunları aşabilen anneler bir çözüm.yolu söyleyin lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(2,591 puan) tarafından
Benim oğlumu anlatmışsın canımm.. yapacak hiç birşey yok maalesef.. çizgi film koy karşısına oturt. Bi nebze durur belki
(1,652 puan) tarafından
Çözümün gerçekten ürpertici bir anne çocuğuna yeteri kadar ilgilenirse çocuk böyle davranışlar sergilemez diye düşünüyorum
tarafından
Pessssss.......
(2,591 puan) tarafından
Ürpertici olan ne.. Yeteri kadar ilgilenmediğimi nerden biliyorsun. Sen anlaşılan tv açmıyorsun izletmiyorsun.. burda sakın ilgili anne edalarına girmeyin. Nedense böyle söyleyenleri çocuklarına hep ilgisiz olanlardır... bu kadar öfkelenmemin sebebi bilmeden yaşadıklarımızı konuşmanız. KINIYORUM SİZİ
(2,591 puan) tarafından
Neye pes anlamadım
tarafından
2 yaşında oğlum bu zamana kdr çizgi film izlemedi
Şuan uzun cümleler kuruyo baba her seud yardım ediyo odasini toplar yumurta dahi kırıyor!!
Bilmem ki bana ters davrandı cnku bizim rutinlermz var bende suni tespit ettm
Anneye bir baba yardım etmiyorsa yükünü hafifletmiyosa o anne sinirli mutsuz ve çocuğuna da aynı öyle davranır hemde bilimsel tespit
Bende seni kınıyorum!
Çocuğunu Tv karşısına bırakıp sen napiyosn merak ediyorum!! Pesss
tarafından
Yapacak şey yok dedn ya pesss ne demek yok öyle mi hayata terk edilen ya ne kdr sorumsuz bur davranış kendini geliştirmek yerine tg kârsisina köy biraz durur muşş
(1,424 puan) tarafından
Pes olan nedir hanimefendiler tv izlemenin neresi kötü??? Izleyen çocukta bir izlemeyende ve 3 yaşına gelmiş artık annesi zabbdedemiyorsa  en son çaresi çizgi film izlmesidir  ve hamile bir kadın. Bende tv izleyerek büyüdüm ne olmuş yani ????? Üniversitemi de bitirdim akıl sagligimda  yerinde cok şükür.
(2,591 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında yeni tv izlemeye başladı ben neyin ne olduğunun çok iyi bilincindeyim.. tv karşısına bırakamıyorum çünkü oturmuyor. Hiperaktiflik gibi bir problemimiz varr.. Ayrıca şu tv izleyen çocuk konuşamaz izlemeyen şakır şakır konuşur saçmalığına inanmıyorum.. benim düşünceme saygı duymak zorundasın. Değilsen yorumda yapma.. emin ol mükemmel anne rolü yapıyorsan burda dediklerinin hepsinide yapıyorsundur. Bundan sonra evinde tv de açmazsın artık. Ne diyeceğinizi şaşırmışsınız. Bunu annenin mutsuzluğuna nasıl bağladınız şaştım doğrusu
tarafından
Alfeo çocuk hiç duydunuz mu peki? 2018 sonrası doğan bebekler için deniliyor bir arastir derim :)

Bende çizgi film izleyerei büyüdm eksiklik olmadı isim de var okudum bunun onla alakasi yok şuan günümüzde gelişim geriliği çok .
Haberler baş bas bağırıyor uzak tutun . Bur nevi deccal işlevi görüyor TV neden bunu son çare olarak görüyoruz ki. Yapacak bişey yok demekle olmaz arkadaş ! Çözüm var ama yapana ilgisz ve bağıran çağıran sorumsuz ortamda buyuyen çocuk ordan nurdan karışan çok kişiler oldukca anne görevini yapamıyor hepsi bu
tarafından
O yüzden mi çocuğun laf soz dinlemez
Daha sakin ol bence bize bile cemkirdin düşünemiyorum ev halini
(2,591 puan) tarafından
Dadask 3 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz ve sen hayata terkedilen diye tabir ediyorsun.. konuşacak kelam mı bulamıyorsun yoksa sataşacak yer mi arıyorsun. Bayan zaptedemeddiğini söylüyor bende öneri sunuyorum. 3 ysşındaki bir çocuk ya tv izler ya oyun oynar. Ne yapsın kayak mı kaysın kitap mı okusun. Hadi siz örnek verin mükemmel anneler
(1,424 puan) tarafından
Vallahi dadask cok guzel yazmissin amaaa bos yapmışsın. Kadın hamileyim artık zabdedemiyorum demiş bellli sen hamilelik hiç gecirmedin.
(2,591 puan) tarafından
Senin bu yaptığın ne peki çemkirmek diyorsan. Emin ol ki aenin çocuğunda mutsuzdur o zaman eğer bu kadar sıkıcıysan. Hee hiperaktiflik diye birşey var duydun mu bilmem ama oğlum o şekilde. O yüzden laf söz dinlemez.. bununla da gocunmam çocuk çünkü..
tarafından
Bak çok iyi kafan çalışıyor demek arkadaşım
Yahu bnm bebeğim 1 Aylikken kitap okumaya başladım
Şuan beraber resimlerle kendi kitabımızı yapıyoruz.suan tüm ülkeleri söylüyor bana başkanlari ile
1 yaşında bezden kurtulduk.
Evet kitapları var resimli şekilde okuyup masal kuruyoruz
Her akşam ben eşim kitao okuyoruz ve ona da resimli kitap verip hayal gücüne destek oluyorz.
Sen yapck bişey yok demekle işin icinden cikamana şaşırdım o ki çok bilinçlisn son m çare TV demezdn
Sen napıyosn merak ediyorum gün içinde çocuğunla
Mutfağa girip hamura şekere tuza yağa dokunup keşfediyor mu ?
(2,591 puan) tarafından
Ela ela emin ol canım burda savunmadıkları şeylerin fazlasını yapmıyorlarsa imzamı atarım
tarafından
Ela hanım 3.ye ne düşer biliyosn demi ??? O yüzden sen.deilsin muhatabım
Yani şuan hamile olupta 3 çocuğa bakan anneker görüyorm kimse böyle yakınmiyo zaten bu şekilde isen sen çocuğuna iletişim kurmani beklemem imkansız :)
tarafından
Tabi siz eksik yanlarinizi gördükçe eleştirin:) nyse araştirin az lütfen anne dedugun arastirur günümüz çağının hastalığı bak ne öğren:)
(2,591 puan) tarafından
Elbetteki keşfediyor herşeyi konuşuyor tuvaletini kendi yapar yemeğini kendi yer. Çok şükür hiç bir sorunumuz olmadı. Kadına 3. Ne düşer diyorsun ya senin çocuğununda yanında nasıl konuştuğun belli oldu. Aman çocuğum böyle kötü kelimeler duyacağına konuşacağına çizgi film izlesin daha iyi balıım :))))
(1,424 puan) tarafından
Ahaha ne kadar komik ve bilgisizsin  3. Ne dusermis  senin yaşın 15 falan mı:)))) ister bu yoruma 10 kişi katılır  3. Kişi katılamaz diye bir saçmalık mi var örümcek kafali.. Ne anneler görüyormuşuz 3 çocuğa bakıyormuş hey yavrum heyyyyy  onalrda tv  açmıyorlar demi allah aşkına saçma sapan tecrübesiz şekilde konuşup insanlari meşgul etme hadi naş
tarafından
Ela ela sen zaten bilinçli anne olsan hazır kaşık maması bebeğine vermezsn baştan pütürlü yemeye alistirirdn işinize ne kolay geliyorsa onu yapar sizin giviler
Keşke balık alıp yetistirseydniz
(2,591 puan) tarafından
Öğrendim canım senin gibi modern anne edalarına girenlerin 3'-ye ne düşer lafından öğrendim hemde :))' ağzında hiç bozuk değilmiş. Çocuğunada öğretiyor musun bu kelimeleri :)
(1,424 puan) tarafından
Kız dadask  misin nesin benim postlarım senin bir tarafını mi gerdi soyle  canım kaşıyayım  taaaaa  eski postlarına bakmış ahhhhhh  zavalllimmmmmmmmmm
(1,424 puan) tarafından
Merak etme dadask evde kopek balığı yetistiriyorum yem olarakda sen gbi at gözlüklü insanciklari yediriyorum;))
tarafından
Sizin yüzunuzden nesil bozuluyor tiksindim gerçekten
Tv yi kacis yolu bulan anneler skandal resmen oturup kuran dinketin bari belgesel acin ya neyse cahil insanlarla uğraşamam toplumun cahil kesimi sizin gibiler malesef üzülüyorm
tarafından
Zavallı sen isre üzüldüm :)) tembel anne de olabilirsin sen daha bebeğine iki yemek yapmas hazır seyker alirsnz pesss skandal şok şok şok
(1,249 puan) tarafından
Napiyosunuz siz annelik mi yarıştırıyosunuz hanımlar kendinize gelin her çocuk farklıdır.. isteyen istediği şekilde yetiştirir çocuğunu yeter ki merhametli edepli olsun. Daha fazla gerilmeyin lütfen.
tarafından
Çocuğunuzu TV Karşısında beslemey devam edin otizme sebep olur çağın hastalığı bu okula gidince de gorcem sizi :))
(1,424 puan) tarafından
Evet herşeyi hazır veriyorum çocuğuma bütün gün tv karşısında  sorun var mi?
(2,591 puan) tarafından
Cahil senin giblerine derler. Senin gibi ağzı bozuklara derler. Baktın laf bulmadın kadının eski postlarını araştırıp nerden vursam diye düşündün. Demek senin nesilde böyle olacak. ÜRPERTİCİ :)))))
tarafından
Ne gayet üslup şekilde konuştum ama ela mi nedir üslubuyla belli etti kendini
O yüzden pes ediyorum:) cnku cahik insanlar bana göre değil
(1,424 puan) tarafından
Ay aynennn eski postlarına bakmış işi gücü yok tirrek
tarafından
Sorun o çocuğun topluma bakalım ne kdr katkı sağlayacak inşallah sınıf arkadaşı olmaz oğlumun ya ürperiyo insan bu şekilde
(1,424 puan) tarafından
Bencede pes et ve nas burdan sen benim ile baş edemezsin güzelim.
tarafından
Daha fun bebeğmn resmi diye usg attn milleti ***** yerine koyuyordn baktın netten olduğunu anladılar lafı degistin haha
(1,424 puan) tarafından
Inşallah sınıf arkadaşı olsunda oğlunu yesin Ahmak seni defol
(2,591 puan) tarafından
Ne olur sınıf arkadaşı olsunlar lütfen ya hatrım kalır ama :(
tarafından
Üsluba bak :)) Allah yardım etsin kocana çocuğuna bu kafayla iyi sabır çekerler hadi iyi akşamlar
(1,424 puan) tarafından
Ruh hastası defol
(2,591 puan) tarafından
Ayy ela kahkaha attım valla :))
(2,591 puan) tarafından
Valla soruyorum size evde çizgi film izleyen çocuk mu daha ürpertici yoksa insanları yaptıklarıyla vuran ayıplarını arayan eleştiren bi ailede yetişen çocuk mu
(398 puan) tarafından
Hanımlar sakin olun bi soru sordum yıkılmış burası:) oğlumla her türlü aktiviteyi yapıyorum oyun parklarına götürüyorum masal okuyorum boyamalar oyun hamurları arkadaş ortamı her şey var arada tv de var tabiki yok diyemem sevgimide hic eksik etmem oğlumda çok düşkun bana sorun nerden cikiyo onu bulamıyorum iste aşırı hiperaktiflik var yemek yemez soyunur durmadan hasta oluyo haliyle bi de hamilelik var aşırı kilo aldım koşturamıyorum peşinden Allah hepimizin yardımcısı olsun
(2,591 puan) tarafından
bak sorun ne hale getirdi :))Amin canım.. hiperaktivite sorunu bende var.. Oğlum yerinde durmaz yapmadığım şey yoktur ama nafile.. ona en son yazı yazması çizmesi için el tahtası ve kalemi aldım bi kere çizip kırıp attı legolar aldım kırdı attı sevmiyor oturmayı oyuncaklarla oynamayı. Ee bebekte doğunca haliyle kıskançkıkta başladı çünkü bütün sevgisi ilgisi ikiye bölündü
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende hamileyim 6 yaşında oğlum var şuanda bile haylazlık peşinde ☺️☺️☺️ ama evlat napcan oyun oynuyoruz kek yapıyoruz beraber kurabiye yaptık geçenlerde çadır kurduk oyun oynadık evet biliyorum çok zor her istediğüni yapamıyoruz ama biraz zaman ayırmakta fayda var valla bak yazarken kanepenin kenarlarında yürüyo:D ve düştü ☺️☺️ 

(398 puan) tarafından
Canım her aktiviteyi yapmaya çalışıyorum oyuncak alıyorum kiriyo oyun hamurlarıyla oynuyoruz 1 dakka sonra atiyo boyama yapıyoruz 1 dakka sonra kitaplar defterler yirtiliyo parka götürüyorum bu soguk havada montunu cikariyo çok tatlı çok zeki ama çok haylaz :)
tarafından
Aynı benim sıpa ☺️ geçen bakkla gitti bakkal hemen binanın karşosında anne 1lira versene dedi versim balkondan bakıyorum hemen gelsin diye
Montu çıkarttı tarağı yanına almış bana saydırıyo
Diyoki sokağa gönderiyo da saçlarımı taramıyo bide mont giydiriyo bu annemde deli mi ne yaaa desi ben istemsizce güldüm ☺️☺️☺️
(398 puan) tarafından
Ne.laflar ediyolar dimi.agzimiz açık kaliyo ister istemez yaramazliklarina kızıyoruz ama uyuyunca melek gibi oluyorlar insan kizdigina bin pişman oluyo
tarafından
Aynen kuzum şimdide karnımı seviyor bizim minnakta ona karşılık veriyor ☺️☺️☺️
Benim sıpa hem yaramaz hem zeki onu anlamaya çalışıyorum bazen istemsiz kızabiliyorum
Hatta hamileliğin verdiği gerginliği arada ondan çıkartıyorum ☺️ ama o beni anlıyor canım oğluşum o benim ❤❤ sen de kızma onlar çocuk yaramaz olsun sağlıkları yerinde olsun da
(398 puan) tarafından
Amin canım sağlıklı Büyüsünler insallah biraz yemek yese aslında yaramazligini gormezden gelicem en çok canımı sikanda bi şey yememesi
0 oy
tarafından
Yeğenimde böyle ablam çare bulamadi herşeye hemen sinirleniyo çocuk 
(398 puan) tarafından
Bizimkinin sevmesi bile hircin Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Daha sakin ol yıkici deil yapıcı ol ve çözümler üretip güzel iletisim kur 

Hayır yapma dur offf naptın sen bir kere de uslu olsan şaşarım diye eleştiri edersn çocuk üzerinde baskı olur ve seni asla dinlemez

Çocuğunla gün içinde daha iyi aktivite yap ilgilen konuş ve en önemlisi anla !!! Neden yapıyor niçin ağlıyorsun demek yerine anlıyorum seni oğlum üzgünsün ama sakın olunca konuşalım mümkünse çocuğunla toplumda kızma başka yerde tek başına uyar konuş .

Sen onun iç dünyasıni anla o seni şuan anlayamaz senin gibi düşünemez
(398 puan) tarafından
Inan ilgisiz ve anlayissiz bi anne değilim canım her aktiviteyi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince benide çok.cok.seviyo yalayıp yutuyo beni bende aynı şekilde sevgimi hic eksik etmem ama neden oluyo sorun nerde bulamiyorum
tarafından
Çok güzel yazmışsın ama bak bnm ablamda çocuklarına kızmaz çok sabırlı bir insandır herşeyi güzelce anlatır onlarla vakit geçirir ama çocuk çok hareketli sinirli ne yaparsa yapsın fayda etmiyor
(398 puan) tarafından
Sanırım en iyisi kabullenmek ben onu sekillendiremicem o beni şekillendirecek sanırım
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyleydi yaa geçmişe gittim yazdıklarını okuyunca bir yere gitsem sinir krizi geçirerek geliyordum eve birde milletin çok bilmiş lafları yokmu cinler tepeme çıkıyordu resmen sana tavsiyem bu durumu kabullenmen canım milletin aklına uyarak çocuğuna kötü davranma lütfen ben öyle yaptım çünkü şimdi düşününce çok üzülüyorum 
tarafından
Yoo şimdi iyi şükür 14 yaşında ama hazırlıklı ol okula başlayınca çok şikayet alacaksın yani ben hep şikayet dinledim derslerimiz çok güzel şükür ama hep çok konuşuyor çok hareketli diyolardı
tarafından
Sakın doktora gitme canım dayıyolar küçücük çocuklara hapı ben çok karşıyım her çocuğun fıtratı bir değil kimi sakin kimi hareketli kimi hırçın spora yönlendir falan ama ilaç kullanma
(398 puan) tarafından
Ilaca Bnde karşıyım canım ama hiperaktif olan cocuklarda okulda başarısızlık oluyomuş o yüzden destek almak istiyorum konuşur doktor en azından
tarafından
Konuşanını bulursan götür canım ama konuşmuyorlar ilacı verip geçiyorlar hem başarısız olacağını nereden biliyorsun biz ders konusunda hiç sorun yaşamadık
(105 puan) tarafından
Canım benim ki de benzeri çok sinirli inat dediydi olacak.. Ama ben bazen gormezden geliyorum yaptıklarıni hamileyim yoruluyorum.. Ama zorlanıyorum çok fazla... Olsun saglıkkı lar bunlar da gecer ben yeri geldiğinde TV izletiyor m belli basli çizgi filmleri var. Ne bilim biraz zamana biraz da cocuk olduğu nu unutmadan buyutmek lazim gece cek
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Canim benim gorumce psikolog esimin bi kuzeni var o da pedegog boyle konularda bi uzmandan yardim al anlatiyolar 3 yas sendromu diye bisi varmis ergenlik gibi bisimis bi nevi 
(398 puan) tarafından
Canım.bu konuda eşimi bi türlü ikna edemiyorum çocuktur yapar doktorluk bi şey yok diyo hiperaktiflik olduğundan eminim ikna etmeye çalışıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 237 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mks (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,077 soru

24,081,565 cevap

331,226 kullanıcı

...