0 oy
828 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (398 puan) tarafından
3 yaşında bir oglum var Allah yokluğunu göstermesin ama ne laf dinliyo ne yemek yiyo ne üstünü giyiyo 1 dk yerinde oturmuyo evde dursam sıkıntıdan bunaliyo misafirliğe gitsem yerinde durmuyo çocuklara satasiyo üstünü çıkarıp soyunuyo bi de hamileyim artık nasıl davranicam bilmiyorum bu sorunları aşabilen anneler bir çözüm.yolu söyleyin lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(2,591 puan) tarafından
Benim oğlumu anlatmışsın canımm.. yapacak hiç birşey yok maalesef.. çizgi film koy karşısına oturt. Bi nebze durur belki
(1,424 puan) tarafından
Ruh hastası defol
(2,591 puan) tarafından
Ayy ela kahkaha attım valla :))
(2,591 puan) tarafından
Valla soruyorum size evde çizgi film izleyen çocuk mu daha ürpertici yoksa insanları yaptıklarıyla vuran ayıplarını arayan eleştiren bi ailede yetişen çocuk mu
(398 puan) tarafından
Hanımlar sakin olun bi soru sordum yıkılmış burası:) oğlumla her türlü aktiviteyi yapıyorum oyun parklarına götürüyorum masal okuyorum boyamalar oyun hamurları arkadaş ortamı her şey var arada tv de var tabiki yok diyemem sevgimide hic eksik etmem oğlumda çok düşkun bana sorun nerden cikiyo onu bulamıyorum iste aşırı hiperaktiflik var yemek yemez soyunur durmadan hasta oluyo haliyle bi de hamilelik var aşırı kilo aldım koşturamıyorum peşinden Allah hepimizin yardımcısı olsun
(2,591 puan) tarafından
bak sorun ne hale getirdi :))Amin canım.. hiperaktivite sorunu bende var.. Oğlum yerinde durmaz yapmadığım şey yoktur ama nafile.. ona en son yazı yazması çizmesi için el tahtası ve kalemi aldım bi kere çizip kırıp attı legolar aldım kırdı attı sevmiyor oturmayı oyuncaklarla oynamayı. Ee bebekte doğunca haliyle kıskançkıkta başladı çünkü bütün sevgisi ilgisi ikiye bölündü
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende hamileyim 6 yaşında oğlum var şuanda bile haylazlık peşinde ☺️☺️☺️ ama evlat napcan oyun oynuyoruz kek yapıyoruz beraber kurabiye yaptık geçenlerde çadır kurduk oyun oynadık evet biliyorum çok zor her istediğüni yapamıyoruz ama biraz zaman ayırmakta fayda var valla bak yazarken kanepenin kenarlarında yürüyo:D ve düştü ☺️☺️ 

(398 puan) tarafından
Canım her aktiviteyi yapmaya çalışıyorum oyuncak alıyorum kiriyo oyun hamurlarıyla oynuyoruz 1 dakka sonra atiyo boyama yapıyoruz 1 dakka sonra kitaplar defterler yirtiliyo parka götürüyorum bu soguk havada montunu cikariyo çok tatlı çok zeki ama çok haylaz :)
tarafından
Aynı benim sıpa ☺️ geçen bakkla gitti bakkal hemen binanın karşosında anne 1lira versene dedi versim balkondan bakıyorum hemen gelsin diye
Montu çıkarttı tarağı yanına almış bana saydırıyo
Diyoki sokağa gönderiyo da saçlarımı taramıyo bide mont giydiriyo bu annemde deli mi ne yaaa desi ben istemsizce güldüm ☺️☺️☺️
(398 puan) tarafından
Ne.laflar ediyolar dimi.agzimiz açık kaliyo ister istemez yaramazliklarina kızıyoruz ama uyuyunca melek gibi oluyorlar insan kizdigina bin pişman oluyo
tarafından
Aynen kuzum şimdide karnımı seviyor bizim minnakta ona karşılık veriyor ☺️☺️☺️
Benim sıpa hem yaramaz hem zeki onu anlamaya çalışıyorum bazen istemsiz kızabiliyorum
Hatta hamileliğin verdiği gerginliği arada ondan çıkartıyorum ☺️ ama o beni anlıyor canım oğluşum o benim ❤❤ sen de kızma onlar çocuk yaramaz olsun sağlıkları yerinde olsun da
(398 puan) tarafından
Amin canım sağlıklı Büyüsünler insallah biraz yemek yese aslında yaramazligini gormezden gelicem en çok canımı sikanda bi şey yememesi
0 oy
tarafından
Yeğenimde böyle ablam çare bulamadi herşeye hemen sinirleniyo çocuk 
(398 puan) tarafından
Bizimkinin sevmesi bile hircin Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Daha sakin ol yıkici deil yapıcı ol ve çözümler üretip güzel iletisim kur 

Hayır yapma dur offf naptın sen bir kere de uslu olsan şaşarım diye eleştiri edersn çocuk üzerinde baskı olur ve seni asla dinlemez

Çocuğunla gün içinde daha iyi aktivite yap ilgilen konuş ve en önemlisi anla !!! Neden yapıyor niçin ağlıyorsun demek yerine anlıyorum seni oğlum üzgünsün ama sakın olunca konuşalım mümkünse çocuğunla toplumda kızma başka yerde tek başına uyar konuş .

Sen onun iç dünyasıni anla o seni şuan anlayamaz senin gibi düşünemez
(398 puan) tarafından
Inan ilgisiz ve anlayissiz bi anne değilim canım her aktiviteyi yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince benide çok.cok.seviyo yalayıp yutuyo beni bende aynı şekilde sevgimi hic eksik etmem ama neden oluyo sorun nerde bulamiyorum
tarafından
Çok güzel yazmışsın ama bak bnm ablamda çocuklarına kızmaz çok sabırlı bir insandır herşeyi güzelce anlatır onlarla vakit geçirir ama çocuk çok hareketli sinirli ne yaparsa yapsın fayda etmiyor
(398 puan) tarafından
Sanırım en iyisi kabullenmek ben onu sekillendiremicem o beni şekillendirecek sanırım
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyleydi yaa geçmişe gittim yazdıklarını okuyunca bir yere gitsem sinir krizi geçirerek geliyordum eve birde milletin çok bilmiş lafları yokmu cinler tepeme çıkıyordu resmen sana tavsiyem bu durumu kabullenmen canım milletin aklına uyarak çocuğuna kötü davranma lütfen ben öyle yaptım çünkü şimdi düşününce çok üzülüyorum 
tarafından
Yoo şimdi iyi şükür 14 yaşında ama hazırlıklı ol okula başlayınca çok şikayet alacaksın yani ben hep şikayet dinledim derslerimiz çok güzel şükür ama hep çok konuşuyor çok hareketli diyolardı
tarafından
Sakın doktora gitme canım dayıyolar küçücük çocuklara hapı ben çok karşıyım her çocuğun fıtratı bir değil kimi sakin kimi hareketli kimi hırçın spora yönlendir falan ama ilaç kullanma
(398 puan) tarafından
Ilaca Bnde karşıyım canım ama hiperaktif olan cocuklarda okulda başarısızlık oluyomuş o yüzden destek almak istiyorum konuşur doktor en azından
tarafından
Konuşanını bulursan götür canım ama konuşmuyorlar ilacı verip geçiyorlar hem başarısız olacağını nereden biliyorsun biz ders konusunda hiç sorun yaşamadık
(105 puan) tarafından
Canım benim ki de benzeri çok sinirli inat dediydi olacak.. Ama ben bazen gormezden geliyorum yaptıklarıni hamileyim yoruluyorum.. Ama zorlanıyorum çok fazla... Olsun saglıkkı lar bunlar da gecer ben yeri geldiğinde TV izletiyor m belli basli çizgi filmleri var. Ne bilim biraz zamana biraz da cocuk olduğu nu unutmadan buyutmek lazim gece cek
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Canim benim gorumce psikolog esimin bi kuzeni var o da pedegog boyle konularda bi uzmandan yardim al anlatiyolar 3 yas sendromu diye bisi varmis ergenlik gibi bisimis bi nevi 
(398 puan) tarafından
Canım.bu konuda eşimi bi türlü ikna edemiyorum çocuktur yapar doktorluk bi şey yok diyo hiperaktiflik olduğundan eminim ikna etmeye çalışıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 237 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
22 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ozgul406 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mks (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,075 soru

24,081,445 cevap

331,224 kullanıcı

...