0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (6,920 puan) tarafından

Bebeğim 6 aylık eşim sünnet ettirmeyi düşünüyor.siz ne zaman sünnet ettirmistinz? altını bezlemeden açık bırakmak gerekiyor mu uzun süre yoksa bezlems miydinz  ? 

8 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından

En İyi Cevap
Cvp veren herkese teşekkür ederim yazamadim yorum olarak kızlar sağolun 
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben 42 günlükken sünnet yaptırdım altını bezlrdim bardak koymuştum orasına 
0 oy
(99 puan) tarafından
Bezin icinde cok daha cabuk iglesir diyolar canim kucukken daha iyimis yaptiranlar var bebekken ve memnunlar ablam da yaptirmisti yigenime anlamadi bile bebis... keske bende oglumu yaptirsaydim 6 yasinda yazin artik kesin yaptircaz cunku doktorlar ya 2 yasina kadar yada 5 yasindan sonra yapiyorlar 3 ve 4 yasinda sunnet yapilmiyormus :)
0 oy
(572 puan) tarafından
Ben 48 günlükken yaptırdım bezliydi cnm uzun süre açık bırakmadım bı iki dakika pipisine masaj yapıp açık braktm
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Ben de yaptırmayı düşünüyordum erkenden.. Anestezi uzmanı bir tanıdığımız var onunla konuştum 2 yaşını bekle dedi.. Bebeklerde anestezi sıkıntı yaratıyor kim ne derse dedin bu böyle dedi.. Kararsız kaldım oğlum 1 yaşında şuan.. :(
(1,689 puan) tarafından
Yok eş zorunluluğu olduğundan değil kuzum.. Eğer haber vermezsem sünnet olacak diye yarın öbür gün aleyhime dava açabilir çocuğu benden alabilmek için.. Oğlumun sünnetine bile yanında yoktum haber bile vermediler çocuğu benden kaçırıyor gibi.. O yüzden haber vermem gerekiyor ne yazık ki.. Eşin umarım bir an önce çıkar canım benim Allah ım kavuştursun sizi..
(418 puan) tarafından
Amin kuzum çok saol. Rabbim seninde yardımcın olsun ❤ yavrunuda uzun ömürler versin.
Her türlü sünnet olacak canım yine haber vermek zorunda kalacaksın. En azindan oğlun sağlığı açısından daha fazla gecikmeden yaptırmak belki daha iyi olur. Daha fazla kafanı karıştırmayım yinede.
(1,689 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..
(418 puan) tarafından
Rice ederim kuzum senden allah razı olsun. Kendine iyi bak görüşmek üzere
(1,689 puan) tarafından
Görüşürüz canım.. Sen de kendine çok iyi bak
0 oy
(887 puan) tarafından
Bes aylikken taptirdim cnm bezliyken yaptirmanin daha iyi oldugunu daha cabuk cablestogini sylediler ve gercekten cok kolay oldu iki gune bitti gitti ilk eve geldiginde agladi biraz doktor fitil vermisti onu verince fecti bide birkac kere cisini yaparken agladi sonra gcti tavsiye ederim eltim alti yasinda yaptirdi on bes bes cekti zor iyilesti cocuk cpk agladi .doktorlar ya bir yasina kadar yaptirin yada alti aasindan spnra diyor ama kucukken yaptirmak daha mantikli esime 8 yasinda yaptirmislr travmasini hala hatirliyor .
0 oy
(418 puan) tarafından
Biz oglumu 9 ayllikken sünnet ettirdik. Sunnet olurken yanindaydik hatta esim makasi falan tuttu sohbet esliginde guzel bir işlem yaptilar. Oglum hic korkmadi basucunda bende vardim güldürdüm filan. Eve geldikten sonra boraz agladi uyudu o gün sıkıntılı gecti biraz huzursuzdu doktor krem veriyor o bolgeye sürmek  icin onu sürerken cok agliyordu sadece onun disinda oglum cok rahatti sürünüyordu her zamanki gibi bir zorlugu olmadi bez içindeydi sadece altini değiştirirken 5 dkka acik beklettim havalansin diye o kadar. 1 haftada yaralar tamamen iyilesmisti
0 oy
(720 puan) tarafından
Bu sünnet şart mı ya ben yaptırmak istemiyorum :( 
(6,920 puan) tarafından
Anlamadim.. Ne dmek istediğini anlayamadım cnm yani hiç bir zmn mi yaptırmak istemiyorsun?
(720 puan) tarafından
Evet canım instagram da ikiz bebekleri olan bir anneyi takip ediyorum o iki oğluna da yaptırmayacakmış bende hiç yaptırmaym diyorum ://  Çok korkuyorum bu sünnet olayından
(6,920 puan) tarafından
Gerçekten hiç mi hiç yorum yapamicam bu düşüncene.çünkü sünnet bir tercih meselesi değil dinen yapılan birşeydir bn de müslümanim yaptırmamak gibi bişey hiç bir zmn söz konusu olamaz sende eğer ki müslüman biri isen bırak sosyal medyayı cnm dini oku öğren çocuğu günaha sokma yazık diyeblrm sna sadece.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 914 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.