0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (1,179 puan) tarafından
Kaynanmla alt üst oturuyoruz  diger postlardan bilen bilirki beni pek sevmez,rahatsızlığımdan dolayı.  Neyse bende sevmem ama saygıda da küsur etmem.  Ama ben kızım veya eşim ne zaman hasta olsak bir kere kapımızı açmaz nasılsınız demez gitmeyince de gelmiyorsunuz fln diye laf yapar. Şimdide hasta olmuş kendisi bende gitmek sormak yardımcı olmak istemiyrm yanlış mi düşünüyorum sizce..?

Diğer bir konu ise yine hatirlayanlariniz bilir 3 yerden kira bir emekli ve babamın ayriyetten çalıştığı para olmasına rağmen geçinemiyorler ve sürekli eşimin maaşını soruyo.  Dün akşam yukarı çıktık muhabbet açılınca esm dedi anne boğazına bak iyileş dedi oda diyo sen alcn ki ben iyilesem..? Bir kerede sen al ne bileyim kızıma bez kızıma mama. Bizim aylık 14 bin gider var araba borcu dahil bir kere yardımcı olmuyo ama gözünü bizden de ayirmiyo.  Siz olsaniz ne derdiniz yani...?

1 cevap

0 oy
(6,435 puan) tarafından

14bin gider baya çok değil mi geliriniz ne kadar ki :) 

Vallaha arayanı arar gelene giderim benğm kaynanmda hiç hastayken arayıp sormaz bende sormam o hamileyken bir bardak su vermedi bi çamaşırımı asmadı bende vermem bende ona iş yapmam

(1,179 puan) tarafından
10 bin gelir her ay 4  bin zararımız olir eşim borçlarla kapatır eder ama anlamıyorlar onlar göre biz güllük gülistanlık yaşıyoruz altınızda mercedes var .ya Allah aşkına arabayı aldım 124 bine fiat fiorino simfi olmis 300 ya mercedes oldu onun gözünde. Harici aynı dediğin gibi ölsek gelmez o derece ama bekler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 938 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy