0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar ben 2 gorumcem kaynanam oturuyorduk bir kadindan bahsettiler dediler kadin demis cocuklarim kaynanasinin trafana ceksin 

Gorumcem dedi sende istermisin 

Demim hayir ne size ne baskasina ane babasina ceksin 

Hayirli bir evlat olsun 

Kaynanam hemen yukseldiler aman cekmesin bize istemeyiz tamam dediler dedi diger ogullariminki bana ceksin bize ceksin 

Biz bakmayiz bak cocuguna falan dediler kaynanam dedi bilmem senin ailene benzesin ozamn ben bisey diyemedim bile anne babasina ceksin dedim kendi ailemi anmadim 

Sonra ben kötü  bisey mi dedim ki 

Anlamiyorum gercekten

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Millet bazen sırf laf yapmak için bahane arıyor , bende bugün cogumun bana benzemesini yada aileme benzemesini isterim, 

Çünkü eşimin ailesi hepsi luzumsuz , kimsenin kendine hayrı olmamış , 

Haksız olduğun bir konu ve kötu söylediğin birseyde yok zaten ...

tarafından
Onlar misafirin yanında dediği zaman , sende söyle ben bebeğimin babasına çekmesini istediğim için öyle demisim onlar rezil etmek için dese
Sende onları yerin dibine gömmek için , şöyle ben demişim babasına benzesin ...
(1 puan) tarafından
Onlar öyle  insanlar bir.kadin.var o her geldiginde illa bahseder benden neşe biz böyle  iyiyiz o bize iyi degil.bilmem ne
Galiba öyle  dmeliyim şimdi  dusundu..icimden gecurdim dedi. Acaba yanlis mi dedim onlara kalplerinimi kirdim
Eşime  soylemek.istemiyorum sanki ailesini ona şikayet ediyormusum gibi olucam o yuzden ona diyemem cevp verdiginiz için  dertlestigimiz için  teşekkür  ederim
tarafından
Kız kendini ezdirme oyle sana alismasinlar , onlar nerde sana ters bir laf etse sende gereken cvbi cer , kimse kimsenin hamalı ve kölesi değil .
Sen kendini savunmasan daha çok ezecekler
Benim kaynanam gorumcelerim durmuyordu haksızlık yapıyordu eşim onlar yüzünde beni dövüyordu ben yine geri adım atmayıp ilaki lafımı söylerdim ,
Ne olursa olsun kendini savun,
(1 puan) tarafından
Anemde hep der derdimk bir tek pna deeim oda der ezdirtme kendini ezdirisen onlar ezer cevp ver öyle  yapiyorum sonr adaha uzuluyorum ya ama onlar neyse bişey  demiyorum bir gun hayirlisiyla oglum  dogunca evlenirse gelibime asla bisey demem yapmam benden uzak olsun mutlu olsunlar yeter bana
Esim  astsubaydi işi  birakti şimdi  abisinyle dogalgaz yerleri var orda calisiyor iç  iceyiz yasiyoruz ayrilmak için  para lazim oda yok en büyük  oglu evlenince direk merkeze gonderiz diyorlar biz de herhalde böyle  yasiyoruz yani
Inşallah  hayirlisiyla bir evim bir yuzam olur esimle cocuklarimla
tarafından
İnşallah inşallah inşallah rabbim istediğin evi sana en kisa zamanda verir , .
Ama her ne olursa olsun susma , yoksa senin isteklerini bile hiçe sayacaklar ,
-Reklam-
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Kimsenin işine gelmedikçe iyi olmazsn bos ver 
(1 puan) tarafından
Aynen vallahi böyle  kaldim
0 oy
tarafından

Evet yanlışsın Bak her yer sallanıyor sen hala o onu dedi bu şöyle yaptı ha asla inanmamazlık yapmıyorum ama bari şuan yazma böyle şeyler bizide günaha sokma canım niyetim seni kırmak değil neredeyse heryer sallanıyor yapmayın bari böyle zamanlarda ölüm var topraga girince sana görümce kaynana sormayacaklar emin ol

(1 puan) tarafından
Canim biz de sallandik hamd olsun bisey olmadi namaz kiliyoruz kuran okuyoruz sen nerden biliyorsun ki derdimizin sadece bunun oldugun kalbim kirilmadi
Sadece bunu bazi anlayisli insanlara acmak istedim konusmak istedim
tarafından
Peki. Allah cümlemizi korusun ama beyhude şeyler için ahiretimizi yıkmayalım bazen boşverelim
0 oy
(419 puan) tarafından

Sanki babasına çekse onların tarafı olmuyor. Onlar istediği şekilde anlamışlar cnm boşver ne desen yaranamazsın bunlara. Benim eşimde görümceme kıyafetlerini dolabını felan gösteriyor heyecanını paylaşmak için onların dediği laf kardeşim bu kadar sevgi de fazla. Lafa bak eşim onlar mutlu olsun istiyor onlar hevesini kursağında bırakıyor. Onun için boşveeer ne desen bi kulp bulurlar... :ermm:

(1 puan) tarafından
Işte  anlamiyorum neden boyleler aneme daha bugün  dedi. Anne dedim geline iyi davran bizi bosver
Yemin ediyorum suan bile dusunuyorum ben kalplerinimi kirdim diye birde diyorlar ozman bize cekmesinler sizinkilere ceksin biz bakmayiz bak cocuguna bakmayin dedim ben hic demedim benim aileme ceksin direk lafi benim aile. Vurdu kaynanam
Sonra ben dedim ben istiyorum esime bana ceksin hayilri  bir evlat olsun yeter hic burun kaldirdilar anlamaiyirm ne diyim
(419 puan) tarafından
Ben bakarım çocuğuma diye söyle cnm sende. :/
(1 puan) tarafından
Öyle  dedim zaten
(419 puan) tarafından
İyi demişsin canm
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Yaranamazsin caninida versen yaranamazsin hic dert etme kendine bacim yanlizda degilsin 
(1 puan) tarafından
Galiba öyle
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Bunlara laf anlatılmaz boşver kuzum 
(1 puan) tarafından
Aynen ben 15 yasimda evlendim hamd olsun esimle cok mutluyum bunlarda ben kucugum faln diye yuklenmeye calosyorlar ben susuyorum faln ama susmicam artim eziyorlar hep
0 oy
(68 puan) tarafından
Benim kaynananmda bu konularda böyle cins bi kadın durduk yere problem cikarir deli oluyorum 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bazi insanlara bsey demesen bile olayı başka anlıyorlar seninkide o hesap olmuş takma canm. Wala ben gorumceme hep senin gbi kızım olsa sabah akşam döverdim diyordum gorumcemde kucuk17 yaşında oda hep inşallah bana çeker derdi anasının yanında inşallah sana çekmez diyodum bunda bsey yokki hatta ben doğurdum kaynanama dönüp küçük kaynim  gbi kara olck dye çok korkuyodum Allahtan çekmedi esmer degl dedim. Ve kızım sadce bana çekmiş eşimden de bsey Almamis :) değişmez inşallah tipi.. Sana yorum yapım dedim fazla uzattım :) 
(1 puan) tarafından
Teşekkür  E derim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 435 göst.
23 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Canimoglusum (48 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,788 soru

24,116,029 cevap

333,226 kullanıcı

...