0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Kizlar kaynanam komşuya giymiş görümceye yollamış gelsin diye bend3 gitmrdim çocuğumu istedi yollamadim bende hastalık var sonuçta korkuyom geldi konusmuyo darılmış bana 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,241 puan) tarafından
Darilirsa darıldın canım haklısın bosver. Virüs olmasa bile bı cocugu annesi yokken komşuya götürmek doğru değil benim dusuncem
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Aman darılırsa darılsın zaten bu komşuya gitme yüzünden virüs çoğaldı 
(48 puan) tarafından
Aynen canım yaa
0 oy
tarafından
İstediği kadar darılsın en iyisini yapmışsın 
(48 puan) tarafından
Bana diyo bizim komsulardami var hastalık sanki
tarafından
Kimde olduğunu bilemezki. Sanki gözle görülüyor sinir kadın vemme çocuğunu kucağina da
(48 puan) tarafından
Şimdi birazdan ister getir sewim diye
tarafından
De iyice elini yıka aklan paklan öyle veriyim
0 oy
tarafından
O kadar gezdikten sonra geldiyse yollaysaydın olan virüsü zaten gelerek getirmiş oluyor canım benim 
(48 puan) tarafından
Ya canım cidden korkuyom hem cocugumda bensiz ne işi var orda bide dis cikariyo huysuz
tarafından
Versen iki gün bakamaz bir yere giderken de götlerşndrn ayırmazlar
0 oy
(798 puan) tarafından
İstedigi kadar darilsin cocuğuna bişey olursa allah muhafaza senin kadar cani yanacak mi en iyisini yapmişsin
(48 puan) tarafından
Sağol kuzum rabbim korusun cocuklarimizi
0 oy
(40 puan) tarafından
Inan bende senin gibiydim 6 aylik kizim vermiyordum hic ama mecbur simdi veriyorum cok darılıyorlar esimin akrabalarinin da bebegi küçük ama sevdiriyorlarmis bir ben abartıyormuşum vermemekle
0 oy
tarafından

Ya haklısın , böyle bir ihmal yüzünden geçen gün 5 yaşında kk bir yavrumiz melek oldu :( 

Acısı anne ve babasına kaldı ya ...

Yapmasınlar böyle Allah aşkına ...

0 oy
(40 puan) tarafından
Inan bende senin gibiydim 6 aylik kizim vermiyordum hic ama mecbur simdi veriyorum cok darılıyorlar esimin akrabalarinin da bebegi küçük ama sevdiriyorlarmis bir ben abartıyormuşum vermemekle gercekten insani cok zorluyor bu durum
0 oy
(7,481 puan) tarafından

:Dbenim komşuda beni çağırıyor her gördüğünde. Çocuk dişdönemi geçiriyor durmuyor heryerde " diyom bende.. Gitmiyom :P

0 oy
(4,959 puan) tarafından
İyi darilsin boşver oralı olma .

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 571 göst.
24 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yarim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,485 cevap

336,304 kullanıcı

...