0 oy
2,928 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,840 puan) tarafından

kisa ve oz anlatiyim yorumlarinizi bekliyom kizlar esim pazar aksami ise gitti tir soforu...carsamba gunu sabah gelmesi gerekiyordu gelmedi ben ogrendimki izin gununden 1gun once zaten izin kullanmis (Sali gunu yani) sabaha kadar gezmis artik ne yapti bilmiyorum ve hicccc aramadi ben hic sorgulamadim dun beni aradi sadece (deprem olayindan sonra)  bugunde bi ara aradi actim direk nabiyon gulum dedi bende beni aradigini sanip guzelce konusurken aaa senimi aradim bende patronu ariyom saniyom dedi (1dk sonra) bende patronuna gulummu diyon dedim kivirmaya basladi!!! icime kurt dustu bence bu baskasini aricakken beni aradi sonradan farkedip patron davasina cevirdi olayi gibime geldi ? sizce ne edeyim ben simdii

47 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım normalde ben bu tür paylaşımlara pek yorum yapmama ama bu konuyu kurtarabilecek bişey yok bence aklındaki şüphe doğru 
(2,840 puan) tarafından
bende boyle dusunuyorum sonra yaniliyommu diyorum kuzum :( cumartesi gunu kesin konusalim dedi ne konuscak hic bi fikrim yok sali gunu ne olmussa olmus ona cunku kavgamiz vs.olan bi cift degiluzki
(1,818 puan) tarafından
Hakınızda hayırlısı olsun cnm ne dicemi bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir insan patronuna neden gülüm der ki bu nasıl bir yalan 
(2,840 puan) tarafından
insanin akkina takilanda bu iste bide acar acmaz gulum nabiyon dedi hadi onu gectim 1 dk sonra a senimi aradim hatun patronu aricaktim dedi
tarafından
Bize izin olduğunu da soylemiyo ne halt ettiyse ayy ben bile sinirlendim seni düşünemiyorum
(2,840 puan) tarafından
ne olduysa o izin aldigi gun olmus belliki cnki kavgali vs. degildik tam terrsi cok iyi davranan birisi bu aralar belkide ondan dolayimu dersin iyi davranmalari bak bu da bi isaret
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Canim benim eşimde gülo der arkadaşlarina agiz aliskanligi.. belkide unutu izinli oldugunu...
(2,840 puan) tarafından
benim disimda kimseye demezki gulum diye ama benim dikkatimi ceken benimle konustigunu sonradan farkedip patronu aricaktim senimi aradim demesi
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Bunun altindan hos seyler cikmicak malesef
(2,840 puan) tarafından
cumartesi gunu geldigimde konusalim dedi ama ne konuscak hic bi fikrim yok aksine kavgali filanda degildik ne olmussa sali gunu gizli gizli izin kullandiginda olmus anliycagin
(5,514 puan) tarafından
Kotu dusunme dicem ama belki senin icin birseyler yapiyordur supeiz falan en masum boyle dusune billiyorum
0 oy
(864 puan) tarafından
Inşallah aklımıza gelen değildir..
(2,840 puan) tarafından
insallah canim bosuyacagimi biliyo cok fena kivircaktir
(864 puan) tarafından
Ne yap et bir kanıt bul
(2,840 puan) tarafından
online islemler sifresini alicam cumartesi gunu illaki yaticak uykusuz cunku ozaman ben ona sorucam
(864 puan) tarafından
Aynen canm telefonuna bak kimle en çok konusmus rehberine falan bak
0 oy
tarafından

Ay hiç iç açıcı değilki bu anlattığn şmdi ya :(

(2,840 puan) tarafından
banada oyle geliyo ama cumartesi goruscekmisiz
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bu erkekleri anlamıyorum bir insan eşinden başkasına nasıl bakar ya aklım almıyor yani çocuğunda var anlaşılan sonuç belli aldatıyor ama benim kafama takılan sorusu aldatan bir insan bu soruyu sorar mı ben olsam o soruya bile kuşkuya düşerim 
(2,840 puan) tarafından
nasil canim kfam durmus biraz daha net konusurmusun kiz anlamadim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 433 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cicek_annesi (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
7 cevap 670 göst.
+1 oy
10 cevap 527 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,383 soru

24,085,249 cevap

331,432 kullanıcı

...