0 oy
758 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar Van depremini yasadim biliyorum Allahım herkesi kazadan beladan uzak tutsun deprem için dua Allahümmâğfezni min beyni yedeyye ve min halfi ve an yemini ve an şimâlî ve min fevkî ve eûzü biazametike en uğtâle tahtî.”

Anlamı: Allah’ım! Önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan, gökten ve yerden gelebilecek bütün felaketlerden beni koru amin. 

Hadisi şerifte buyuruyor ki:, (Ümmetim için depremler günahlarına kefaret olur.)

(Allahü teâlâ, depremleri iyilere öğüt, müminlere rahmet, kâfirlere ise azap kılar.) 

Bu depremlerin sebebi hadisi serifdede deedigi gibi zina arttıkça günahlar açiktan yapilmaya başlanınca herşey eşkere olunca Allah bu şekilde bizleri uyariyor.. Yoksa haşaaa diş devletlerin bunlara gücü asla yetmez töbe estağfurullah.
Çok çok geçmiş olsun. ❤️❤️ Orda oluyor ama bizimde burda kalbimiz deprem yeri küt küt.. 

13 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından

Amiinn

Allah razi olsun canim❤
tarafından
Cumlemizden inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Vanlı mısın bacım :) 

Eşim vanlı, 4 sene de yaşadım orda :) 

tarafından
Kız anam vanli ben tatvanli yim yani vani çok severim
(1,150 puan) tarafından
Ben tatvanda yaşadım 2,5 yıl. Halâ eşimle yad ediyoruz o günleri :-)
tarafından
Ya öylemi memleketimi çok seviyorum allahtan yakın yere gelin geldim :)
0 oy
tarafından
Simdi sanada kizarlar canm yinemi deprem postu diye
tarafından
Ben onlara bişey derdimde neyse...
0 oy
tarafından
Aminnnnnnnnn 
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Evet okudum bunu kaç kez bilmiyorum, inşirah okuyorum ayet-el kursi
tarafından
Allah kabul etsin inşallah Allah yardımcınız olsun
(10,041 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Rabbim onlari korusun insaAllah
tarafından
Amin amin
0 oy
(2,033 puan) tarafından
aa sizde mi vanlisiniz bende van depremi yaşadıktan sonra ıstanbul geldim neresindensin canim
tarafından
Yok kuzum ben tatvanlıyım annem vanli ordan hissettik
(2,033 puan) tarafından
anladı, canim
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Amin canm nede guzel anlatmissin toplum azittkca rabbim korusun hepimizide 
tarafından
Amin canım oyle ama insanlar artık çok çirkinleşiyor bazen düşünüyorum da bu depremden bu kadar korkuyoruz Gine kaçiyor uz acaba Allahın azbinda ne yapacağız kacacak yerimizde olmayacak
0 oy
(3,749 puan) tarafından

Bursa Manisa ve çevresinde depremi yaşayan herkese çok çok çok geçmiş olsun dualarımız sizinle içinizi ferah tutun<3

tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Aminnnnn  

Çok çok sağol kuzum 
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Allah razı olsun, Manisa merkezdeyim, bebeğimi emzirirken oldu. Ne yapacağımı bilemedim. Oğlum da korktu. Allah bi daha yaşatmasın 
tarafından
Amin canım amin
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Durmuyor ki  hiç durmadan  sallaniyor  suan  bile öyle bir  sallandikki yerimden nasıl kalktim bilmiyorum.  Esnedi  resmen  yer . Artçı lar  çok Üç Z olunca  Korkun. . Zina zulm  Zelzele. . Allah im korusun Yarabbim. . Köpekler okadar  çok  havliyor  ki susmuyor lar hissediyorlar
(10,041 puan) tarafından
Rabbim beterinden korusun inşallah canım nerde yaşıyorsun
(1,145 puan) tarafından
İzmir bucada canım  manisa  45 dakika falan bize zaten . Birde  apartmanlar hep uçurum  kenarında  insan korkuyor  tepede
(10,041 puan) tarafından
Bizde Bursa'da hisssttik çok fena 5.4 olanı 4.katta oturuyorum ben de uyuyamiyorum eşim kızım uyudu Rabbim yardimcimiz  olsun
tarafından
Allahım korusun inşallah biran bişey olacakmış gibi beklemek çok zor aklınıza çok kötü şeyler getirmeyin dualarımız sizinle ❤️❤️
(1,145 puan) tarafından
Kandilli  Rasathanesi sitesinde  kaç kere olduğu  yazıyor sürekli  sallaniyor  diyorum  eşime  yat diyor  ya sinir ediyor bir baltim 2 3 dakikada  bir sallanmis çünkü  aktif  halde  belli  yani izmir fay hattı  bölgesi  normal yani .. Allah im korusun Yarabbim hepimizi
0 oy
(945 puan) tarafından
Allah razi olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 533 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 427 göst.
15 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Pilates Topu (2,445 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 331 göst.