0 oy
694 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,177 puan) tarafından

Ah çocuk ah daha 18 yaşında rengi bile yok halı yok çocuk sapsarı geçmiş anası yasattiklarini Yaşar inşallah. Bu çocuga günah ya yazık yaa nenkadar çaresiz ölmek istemiyorum diyor. Eğer mugeye çıkmasa o k.... Anası ölmesini bekleyip asla babayı soylemeyecekti

8 Cevaplar

0 oy
önce (143 puan) tarafından

Söylediler mi babasını kimmiş izleyemedim ben bugün

önce (1,177 puan) tarafından

Söyledi hatta canliyanina bağlandı yüzünü DNA netlesmeden göstermediler

O zamanlar  teyzesinin kızının yanında evde içkili masada tanıştığı bir adammış onla yatmış bir iki kez sona hamile kalmış adama asla söylememiş adam diyor ki ozamanale görüştük ama ben çocuk ve hamilelik bilmiyorum adını bile unutmuştum 18 sene geçti sadece birkaç kez birlikte olduk dedi

Dayısı ne alakaymış işte zaten yapmışsın yapacağını dayın duyarsa ortalık karışır ne demek yani

****** işte bilerek öyle diyor ki babayı öğrenmesin ölsün gitsin

Adam iyi bir adama benziyor konuşmasından yani dedi başta ilik bakın sona DNA bakın dedim dedi benim çocuğum çıkmasa bile bende bir vatandaş olarak çocuğa destek vermek istiyorum dedi .adamın uctane kızı varmış . Birde ailede tek çocukluk kardeşleri yokmuş malesef

önce (3,464 puan) tarafından

evet dayilik olay neymis bende anlayamadim. kadin ilk kez yatip kalkmamis ki birileriyle herkesin altindan gecmis zaten . abisinden korkup namusuyla yasayip bir hatadir oldu aman duymasin diyecegi bisey yokki. berdeyse tum izmirin altina yatmis kadin resmen 50 kisiden 20 ye sonra 3 kisiye sonra 1 kisiye indi konusulan adamlar haliyle abisinden kirkacagi bisey yokki aman dayin duymasin diyecegi

-Reklam-
0 oy
önce (1,015 puan) tarafından

Öyle anneanne olmaz olsun.

Terbiyesizz

0 oy
önce (4,325 puan) tarafından

Olan çocuğa oluyor o adam babası cikmiycak dna testi yapılsın görürsunuz dışardan birisi olsaydı anası olacak kah.pe söylerdi 18 yaşa neler sığdırdı o çocuk Allah şifa versin inş iyilesir

Bende öyle tahmin ediyorum bu çocuk ya ensest bir ilişki ötürü oldu ya da dayı bu kadını pazarlıyordu başka bir açıklaması olamaz

Bence çıkacak çok benzetiyolar

İnşallah çıkar ne diyeyim yazık çocuğa

önce (4,325 puan) tarafından

Yazık çocuğu yüzünde 70 yaş yorgunluğu var inşallah biran önce şifası bulunur

0 oy
önce (189,118 puan) tarafından

kanka hamit kim gii

ohaaaa 🫪🫪🫪

Kanka çocuğunu anası başka adama senin çocuğun diye kırk günlükken bırakmış çocuk hastaymış babasi da yıllarca tedavi için cabalamis sona ılık vermeye gelince DNA dan baba olmadigi çıkmış gerçek babasinuda anne hayatta soylemiuo çocuk ölsün istiyordu çocuk mugeye çıktı müge de kadını tutuklattı öyle soyledi

cus len neler oluyo yaa film gibi

önce (15 puan) tarafından

Ülkemizde hergün bir olay bir vukuat 

Bak yine okula saldırı oldu bugün 

yaa gordum onuda cok korkunc yaa insan nasi cocugunu okula gondericek ici nasi rahst edicek

0 oy
önce (17,317 puan) tarafından

müge anlıyı izlemedim ben, haberlerde gördüm. kahroldum. 

çocuğun ölecek nerdeyse, anne babayı söylersem evliliğim tehlikeye girer deyip söylemiyor. yazık çocuk kendi hastalığına mı üzülsün, bu yaştan sonra baba bildiği kişinin babası olmadığını öğrendiğine mi üzülsün, annesinin bu yaptığına mı üzülsün. 

annen baban yoksa özellikle de annen, hiç olup gidiyorsun bu hayatta. herkes üremesin. 

0 oy
önce (448 puan) tarafından

Ay sorma ya ağla ağla içim çıktı  😩😩  pislik kadın babasını bence söylemiyor zaman kaybı olsun da çocuğun fazla zamanı kalmamış zaten oda biliyor    zaten babasıda programda söyledi dedi kızım bilerek söylemiyor çocuğun ölmesini bekliyor kıyamam hamiye kaç gündür  ağlamıyordu üvey babasını gördü o ağladı ben ağladım  inşallah bu adam gerçekten babasıdır da iliği uyar inşallah 🥲 çok üzülüyorum gerçekten  

Ölmesini beklemiş çocuğun 

önce (448 puan) tarafından

Evet  saklamış oyalamış  yılarca çocuk ta 18 yaşına girdikten Bi kaç ay sonra programa çıkmaya mecbur kalmış 

0 oy
önce (2,069 puan) tarafından

Normalde Müge anlı izlemiyorum ama sosyal medyadan baktım bemde haki hiç yoktu ama babası bulundu şükür baya destek cikanda olmuş insallah el birligiyle guzellestirirler cocugun hayatini

İnşallah cikarda çocuk kurtulur

0 oy
önce (3,814 puan) tarafından

Dayısı pzvnk olabilir mi? Dayı tanıştırmış olabilir mi bunları? Ben ilk bunu düşündüm ilk olayı duyduğumda. Bi de dayı babayı öldürmüş de olabilirdi bu da geldi aklıma. 

İnşallah babasıdır ismini verdiği kişi. Müge çok benziyorlar dedi. 

Herşey olabilir valla

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 865 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 670 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 634 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu