Ah çocuk ah daha 18 yaşında rengi bile yok halı yok çocuk sapsarı geçmiş anası yasattiklarini Yaşar inşallah. Bu çocuga günah ya yazık yaa nenkadar çaresiz ölmek istemiyorum diyor. Eğer mugeye çıkmasa o k.... Anası ölmesini bekleyip asla babayı soylemeyecekti
Söylediler mi babasını kimmiş izleyemedim ben bugün
O zamanlar teyzesinin kızının yanında evde içkili masada tanıştığı bir adammış onla yatmış bir iki kez sona hamile kalmış adama asla söylememiş adam diyor ki ozamanale görüştük ama ben çocuk ve hamilelik bilmiyorum adını bile unutmuştum 18 sene geçti sadece birkaç kez birlikte olduk dedi
Dayısı ne alakaymış işte zaten yapmışsın yapacağını dayın duyarsa ortalık karışır ne demek yani
****** işte bilerek öyle diyor ki babayı öğrenmesin ölsün gitsin
Adam iyi bir adama benziyor konuşmasından yani dedi başta ilik bakın sona DNA bakın dedim dedi benim çocuğum çıkmasa bile bende bir vatandaş olarak çocuğa destek vermek istiyorum dedi .adamın uctane kızı varmış . Birde ailede tek çocukluk kardeşleri yokmuş malesef
evet dayilik olay neymis bende anlayamadim. kadin ilk kez yatip kalkmamis ki birileriyle herkesin altindan gecmis zaten . abisinden korkup namusuyla yasayip bir hatadir oldu aman duymasin diyecegi bisey yokki. berdeyse tum izmirin altina yatmis kadin resmen 50 kisiden 20 ye sonra 3 kisiye sonra 1 kisiye indi konusulan adamlar haliyle abisinden kirkacagi bisey yokki aman dayin duymasin diyecegi
Öyle anneanne olmaz olsun.
Terbiyesizz
Olan çocuğa oluyor o adam babası cikmiycak dna testi yapılsın görürsunuz dışardan birisi olsaydı anası olacak kah.pe söylerdi 18 yaşa neler sığdırdı o çocuk Allah şifa versin inş iyilesir
Bende öyle tahmin ediyorum bu çocuk ya ensest bir ilişki ötürü oldu ya da dayı bu kadını pazarlıyordu başka bir açıklaması olamaz
Bence çıkacak çok benzetiyolar
İnşallah çıkar ne diyeyim yazık çocuğa
Yazık çocuğu yüzünde 70 yaş yorgunluğu var inşallah biran önce şifası bulunur
kanka hamit kim gii
ohaaaa
Kanka çocuğunu anası başka adama senin çocuğun diye kırk günlükken bırakmış çocuk hastaymış babasi da yıllarca tedavi için cabalamis sona ılık vermeye gelince DNA dan baba olmadigi çıkmış gerçek babasinuda anne hayatta soylemiuo çocuk ölsün istiyordu çocuk mugeye çıktı müge de kadını tutuklattı öyle soyledi
cus len neler oluyo yaa film gibi
Ülkemizde hergün bir olay bir vukuat
Bak yine okula saldırı oldu bugün
yaa gordum onuda cok korkunc yaa insan nasi cocugunu okula gondericek ici nasi rahst edicek
müge anlıyı izlemedim ben, haberlerde gördüm. kahroldum.
çocuğun ölecek nerdeyse, anne babayı söylersem evliliğim tehlikeye girer deyip söylemiyor. yazık çocuk kendi hastalığına mı üzülsün, bu yaştan sonra baba bildiği kişinin babası olmadığını öğrendiğine mi üzülsün, annesinin bu yaptığına mı üzülsün.
annen baban yoksa özellikle de annen, hiç olup gidiyorsun bu hayatta. herkes üremesin.
Ay sorma ya ağla ağla içim çıktı 😩😩 pislik kadın babasını bence söylemiyor zaman kaybı olsun da çocuğun fazla zamanı kalmamış zaten oda biliyor zaten babasıda programda söyledi dedi kızım bilerek söylemiyor çocuğun ölmesini bekliyor kıyamam hamiye kaç gündür ağlamıyordu üvey babasını gördü o ağladı ben ağladım inşallah bu adam gerçekten babasıdır da iliği uyar inşallah 🥲 çok üzülüyorum gerçekten
Ölmesini beklemiş çocuğun
Evet saklamış oyalamış yılarca çocuk ta 18 yaşına girdikten Bi kaç ay sonra programa çıkmaya mecbur kalmış
Normalde Müge anlı izlemiyorum ama sosyal medyadan baktım bemde haki hiç yoktu ama babası bulundu şükür baya destek cikanda olmuş insallah el birligiyle guzellestirirler cocugun hayatini
İnşallah cikarda çocuk kurtulur
Dayısı pzvnk olabilir mi? Dayı tanıştırmış olabilir mi bunları? Ben ilk bunu düşündüm ilk olayı duyduğumda. Bi de dayı babayı öldürmüş de olabilirdi bu da geldi aklıma.
İnşallah babasıdır ismini verdiği kişi. Müge çok benziyorlar dedi.
Herşey olabilir valla
1,522,620 soru
24,806,489 cevap
374,702 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın