Zayıflamak için Telegram'da motivasyon grubu mu kursam?

0 oy
173 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (95 puan) tarafından

Kızlar gerçekten zayıflamak isteyen kurallara uyan gelsin yoksa olmuyor diğer sefer kaç kez uyarmama rağmen bildiklerini yaptılar bende grubu sildim ama grupsuz olmuyor kendim bile motive olamıyorum baya saldım bende  o yüzden grup açmak istiyorum telegramdan gelmek isteyen var mı 

8 Cevaplar

0 oy
önce (95 puan) tarafından

En İyi Cevap

Gelmek isteyen özelden yazsın 

-Reklam-
0 oy
önce (3,131 puan) tarafından

Ben geçen ay 3 haftada 3.5 kilo verdim emziriyorum hemde sütümde azalma olmadı şükür örnek liste atabilirim diyetisyenle çalışmıştım. Ara verdim şimdi yemek yemeyi özlemişim 😂😂

Ara öğünlerş esneme yapabilirsin demişti kahvaltı saatini de ben geç yapıyorum dediğim için böyle ayarlamıştık kendinize göre revize edersinşz

Grup daha motive ediyor insanı bende 35 kilo verdim ama bunun 10 kg geri aldım malesef 

önce (70 puan) tarafından

Denicem inşallah 

Evet tek başına olunca insan çabuk vazgeçiyor o yüzden diyetisyenle çalıştım ona bile 3 hafta dayandım 😂

önce (338 puan) tarafından

Listeye atabilir misiniz rica etsem 

0 oy

Yok mu gelen

0 oy
önce (1,279 puan) tarafından

Pazartesi geleyim mi çiçeğim 🌸

Olur canım 

0 oy
önce (3,926 puan) tarafından

Bnde ıstiyorum ama emzırıyorum cnm olur mu kı

Olur neden olmasın 

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Telegram kullanmiyorum ama wp olursa girebilirim acilen 3 kg vermem lazim

Telegram da numara gözükmüyor ya o yüzden orayı tercih ediyorum

önce (114 puan) tarafından

Bilmiyorum hiç kullanmadım doğrudur 

0 oy
önce (3,914 puan) tarafından

Ben ilkbahardan beri 13 kilo verdim diyetsiz.  2. Doğumumu 11 ay önce yaptım ve evlenmeden önceki kiloma geldim 86 dan 73 kiloyum şu an . Korktum bi hastalık falan mı çıktı bi iki bölüm gezdim bişe çıkmadı 

0 oy
önce (490 puan) tarafından

Off tam 1 ay okadar güzel yaptımki 70 e düstüm 4 gündür bozdum hemen 74 olmuşum 🥲🥲

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

▶ Zayıflama gruplarında motivasyon nasıl yüksek tutulur?
Zayıflama gruplarında motivasyonu yüksek tutmak için günlük öğün paylaşımı, haftalık tartı bildirimleri ve belirlenen kurallara sadık kalma zorunluluğu gibi somut hedefler oluşturulmalıdır. Özellikle grup içi rekabeti teşvik eden, birbirini denetleyen ve kural ihlallerinde uyarı mekanizması işleten yapılar, kişisel disiplin sağlamak için en etkili yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
▶ Telegram zayıflama grupları kilo vermeye gerçekten yardımcı olur mu?
Telegram zayıflama grupları, sosyal destek ve takip mekanizması sunduğu için kilo verme sürecinde disiplini artırmada oldukça yardımcı olur. Bu gruplar sayesinde kişi yalnız olmadığını hisseder, günlük aktivitelerini raporlayarak sorumluluk duygusunu geliştirir ve ortak hedeflere sahip diğer üyelerle bilgi paylaşımında bulunarak diyete uyum sürecini kolaylaştırır.
▶ Etkili bir zayıflama grubu için hangi kurallar konulmalıdır?
Etkili bir zayıflama grubu oluşturmak için ilk olarak günlük tartı bildirimi, öğün fotoğrafları paylaşma zorunluluğu ve belirlenen egzersiz sürelerine uyum gibi net kurallar konulmalıdır. Kurallara uymayan üyelerin gruptan çıkarılması veya uyarı sisteminin devreye girmesi, grubun genel ciddiyetini korumak ve başarı oranını artırmak için en önemli adımdır.
▶ Motivasyon kaybı yaşamadan zayıflamak için ne yapılmalı?
Motivasyon kaybı yaşamadan zayıflamak için küçük ve ulaşılabilir hedefler belirlemek, ilerlemeyi haftalık olarak ölçmek ve destekleyici bir topluluğa dahil olmak en etkili yöntemlerdir. Motivasyon düştüğünde sizi takip eden ve kurallara uymanızı hatırlatan bir arkadaş grubuna sahip olmak, pes etme ihtimalini azaltarak sürece odaklanmanıza yardımcı olur.
▶ Zayıflama sürecinde grup desteği neden önemlidir?
Zayıflama sürecinde grup desteği, kişisel sorumluluğu artıran bir sosyal otokontrol mekanizması yarattığı için çok önemlidir. İnsanlar hedeflerini başkalarıyla paylaştıklarında ve bu süreçte denetlendiklerini bildiklerinde diyete sadık kalma oranları, tek başlarına oldukları duruma göre belirgin ölçüde yükselmektedir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 247 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fatma1112 (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 779 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (4,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 561 göst.
12 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.