bebeğimn odası için dolap arastriorm uygun fiyatta ve nette bez dolaplar gördüm dikkatimi çekti güzel de görünüyor KULLANAN VARMİ? VE SİZCE BEZ DOLAP DA DİER DOLAPLAR KADAR İS GÖRÜR MU GUVENİLİRMİDİR?? YARDİMCİ OLURSANİZ COK SEVİNİRM KİZLAR
Bez dolaplarin tozunu almak zor olur bence zamanla üzerine yapisabilir ve cabuk yipranir diye düsünüyorum.. Ben Ikea nin 6 cekmeceli komodinlerinden kullaniyorum .. cok memnunum.. cekmece olmasi cok pratik oluyo..
Yokya ben sevmiyorum çuval gibi kaykilip durur o ya bende 5 çekmeceli sifonyer yaptiriyorum çekmece çok kullanışlı oluyo daha ince besigin çekmecelrine koyuyordum ama şimdi 2.bebek gelicek ona yer açmam lazım oyüzden yine çekmeceli düşündüm sende öyle yap bence iki kapılı dolap alamazsan çekmeceli sifonyer al
Ben kışlıkları koymak için bez dolap almıştım evet kullanışlı ama malesef temizlik için iyi değil bildiğin bez ve kirleniyor sürekli yıkıyorsun bir de bebek için kullanmayı düşünüyorsun hijyenik değil pek çünkü alttan boşlukları var ve çok tozlanıyor ben bebek odasını kurarken bir de yığınlık ve kışlıklar için dolap yaptırıcam bez dolabı kaldırıcam . Çünkü dolabın içinde bile örtü kullanıyorum kıyafetler tozlanıyor diye .
Kiracı isen al derim ama ev kendi evinse biraz daha para ver daha iyisini al derim canım biz kiracıyız ve iş dolayısı ile 3-4seneye bi şehir değiştiriyoruz
Bez dolap derken neyi kast ettin bilmiyom ama bende bez dolap almistim fermarli faln hic kullanisli degil cope gitti bildigin alma derim
1,488,984 soru
24,338,085 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın