80’ler akımına nasıl katılabilirim, benim tarzım nasıl olmuş?

+1 oy
500 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,832 puan) tarafından

image

80'ler akımına biz de katılalım dedik, nasıl olmuş 🫠 Yapanınız var mı🫣💗

12 Cevaplar

+3 oy
önce (1,695 puan) tarafından

Baciko hangisi seniko

önce (5,832 puan) tarafından

Öndeki eşarplı🤭🥰

-Reklam-
+2 oy
önce (34,592 puan) tarafından

80 e dayanmişiz akima katilmaya ne hacet🧐

Yok daha neler ya daha genciz güzeliz 🫠🤭🥰

+2 oy
önce (173 puan) tarafından

Ay bende yaptim asiri guzsl olduu

+1

Dimi ya çok hoş 🥰

+2 oy
önce (320 puan) tarafından

Evet bende yaptım 

Çok tatlı oluyo🥰

+1 oy
önce (5,111 puan) tarafından

Ben bayıldım bu akıma 😍😍😍 bir sürü resim yaptım 😅🤦🏻‍♀️ 

image

image

Çok güzel keyifli oluyor gerçekten 🥰

Evet 😍 

💗🌸🪷

önce (10,411 puan) tarafından

Ay su gibisin @iiiinciiii🌸🩷🧿✨

@gulistaN_18 🙈 teşekkür ederim bacım tabi yapay zekada güzelleştiriyor 🤲❤️❤️ 

+1 oy
önce (16,614 puan) tarafından

80lerde yaşamalıymışım😂😂 

@Gastamonlummm zorla kullandıracaz sana 😂😂 bak nasıl olmuşum 

Harika valla 🤭🥰

önce (3,974 puan) tarafından

Ayyy çok güzel olmuş vallahi bende mi yapsam gözde 😂😂😂

bir @ikbal bir de seni zorla yapay zeka ile tanıştıracağım😂😂 

Bunun uygulamasi mi var ne o kadar uzağım düşün artık bunu da soruyorsam 😂😂

gemini telefonunda vardır, Android telefona direkt yükleniyor google ın ürünü çünkü 

chatcpt yi yüklemen lazım

grok, Twitter yani x in yapay zekası ama x kullanmıyorsan da grok kullanabiliyorsun 

bi tane daha vardı adını unuttum 

fotoğraflarda chatcpt daha iyi ama diğer konularda gemini daha iyi

hatta ben şöyle yapıyorum. bir şey istiyorsam hangisi daha iyiyse ona yaptırmak için diğerinde prompt yazdırıyorum. 

mesela oda tasarımı yaptıracam, geminiye gidiyorum 

bu odayı al, bu odada 3 lü koltuk, masa takımı, perde ve doğal çiçekler olsun ama bohem tarzda olacak şekilde, bana bunun promptunu yaz diyorum. sonra yazdığı promtu chatcpt ye atıyorum. böyle daha güzel sonuçlar veriyor 

özellikle çalışma hayatında o kadar yardımcı oluyor ki, nerdeyse herkes kullanıyor. eniştem chatcptnin sınırsız üyeliğini bile aldı, makale yazarken yorulmuyor artık adam😂😂 eşim de kod yazdırıyor 😂😂 

Hahahahaahaa işlerine yardımcı oluyorsa ne güzel aslında iyi oluyor bir yandan bak ne güzel 

Dur bi düşünecem bu gidişle kullanırsam senin yüzünden kullanmış olacam bak haberin olsun 😂😂😂 bende sosyal medya da yok canım burası ve watsap tek var bende 🤭😄

sosyal medya keşke benim de olmasa çok vakit alıyor 🤫😂😂 ama seviyoruz napak😂😂

ben her şeyi soruyorum geçen gün cips yemek için yoğurtlu dip sos tarifi bile sorum mesela 😂😂

bu aralar tansiyonum düşük, nabzım yüksek bunu konuşuyoruz dediği şeyleri yapmaya çalışıyorum ona rağmen düzelmezse doktora gidecem 😂😂😂 bunu da diyor git doktora gçdiye😅 

Hahahahahahaa çok iyi bir derttaş desene bende mutfağı atayım bana bir düzenleme yapsın bari 😄😄 ankastre fırın aldık 1 yıldır duruyor daha dolabı da sipariş verdim ama mutfak çok küçük olduğu için nereye kuracağimiza karar veremeyip bu zamana kadar beklettik deli gibi 😄😄 bari bana da yardımcı olsa hayrina 😂😂

Yaaa o tansiyon düşüklüğü bende de var mahf ediyor beni yaa çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatırsın 

önce (66,086 puan) tarafından

yeminle bu postu gorunce seni etiket yapıp yorum yapacaktim aksam misafir verdi yazamadim 🙂 ama iste hosuma gitmiyor simdi sosyal medyada herkes bu sekilde resim paylasiyor komik geliyor bana . yapay zekaya sora sora beynimizi kullanmayi birakicaz istedikleri bu 🙂 yapay zekaya hayir !!! 🙂🙂🙂🙂

0 oy
önce (385 puan) tarafından

Bende sosyal medya yok akimlari ablam haber veriyor bana 😅😂 onun sayesinde bende yaptım ama tesettürlü halimi atmıştım basım kapali altın açık elbise falan yapmış baya komik olmuştu üçüncü denemede başardı 😂 sizinkide çok güzel olmuş bu akım güzelmiş 🌸❤️

Benimkini pek beceremiyor bana benzemiyordu ama bu benzedi ve aşırı tatlı oldu 🥰

🥰Ya evet bazen komik oluyor suratı değiştiriyor bu kim diyorsun 😅  ablamda paralisi var en son ona sığındım o başardı düzgün bişey yaptı şükür  😁 

Bu fotoğrafta bana bayağı benziyor becerdi bu kez 😊 plus 1000₺ istiyor almadım 🤭

Sen canım en sagdakisin galiba güzel yapmış evet 🥰👍🏼🌸 canım çok pahalı ya ablam bekar ve sosyal medya çok kullanıyor ondan o dayanamayıp almış paylaşımlar için düzeltme falan çok yaptırıyor 😂 bizlere bı iki şey yeterli 😂

Evet eşarplı olan benim😊 evet ücretli olanı almam gerek yok arada kullanıyorum ben çünkü akımlardan hoşuma giden oldukça 😊

0 oy
önce (33,220 puan) tarafından

Şu Yeşilli pembeli ceket ne kadar moda ise herkese onu giydirdi. 

Evet gerçekten ona bende dikkat ettim herkese yaptı 😊

0 oy
önce (6,604 puan) tarafından

Ablamlarla yaptık birkaç foto. Arkadaşlarımla ve eşimle de. Kocam paylaştı hatta 😂❤️

Yapmayan pek kalmadı gibi sanki😊

0 oy
önce (1,242 puan) tarafından

Promtu ne bu fotonun ya

Direkt bu fotoğrafı 80 ler tarzında yap diyebilirsin 

0 oy

Yaa ama çok güzel olmuş nerde yaptın canım 😀

Chatgpt canım teşekkür ederim 🥰🫠

He yapay zekam yok 😂😂

Bende de yoktu bi indiriyim dedim şimdi de aktif kullanıyorum gibi bişey oldu🤭😁

Bende mi yapsam acaba indirsem 😂😂😂

İndir valla sende bi dene 😊

0 oy
önce (1,024 puan) tarafından

Cok guzel olmuuus😍

Teşekkür ederim 🥰

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

80’ler tarzı kombin yapmak için hangi parçaları kullanmalıyım?
80'ler tarzını yansıtmak için vatkalı ceketler, yüksek belli mom jean pantolonlar ve neon renkli aksesuarlar kullanmalısınız. İlk olarak, o dönemin belirgin parçası olan vatkalı blazer ceketleri gardırobunuza ekleyerek işe başlayın. Ardından, oversize kazaklar, taytlar ve geniş kemerler gibi dönemin ikonik parçalarını tercih ederek stili tamamlayabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
80’ler modası kombinlerinde saç ve makyaj nasıl olmalı?
80'ler modasında saçlar hacimli, kabarık ve bol spreyli modellerle, makyaj ise canlı renklerin bir arada kullanıldığı iddialı bir görünümle ön plana çıkar. Saçlarınızı krepe yaparak olduğundan daha hacimli hale getirebilir, makyajınızda ise mavi veya pembe tonlarında farlar ile parlak rujlar kullanarak o dönemin enerjisini tarzınıza kolaylıkla yansıtabilirsiniz.
Günlük kıyafetlerle 80’ler akımına nasıl uyum sağlarım?
Günlük kıyafetlerinize 80'ler dokunuşu katmak için desenli sweatshirtleri kot ceketlerle kombinlemeyi deneyin. En kolay yöntem, dolabınızdaki düz renk tişörtlerin üzerine baskılı ve geniş kesim ceketler ekleyerek silüetinizi 80'lerin o meşhur hacimli formuna dönüştürmektir. Aksesuar olarak büyük plastik küpeler ve renkli bileklikler kullanarak modern kıyafetlerinizi nostaljik bir havaya sokabilirsiniz.
80'ler tarzında hangi renkler ve desenler tercih edilmeli?
80'ler tarzında genellikle neon renkler, elektrik mavisi, fuşya ve parlak sarı gibi canlı tonlar ile geometrik desenler hakimdir. Kombinlerinizde bu renkleri bir arada kullanarak dönemin deneysel havasını yakalayabilirsiniz. Özellikle leopar desenler, geniş çizgiler ve metalik dokular 80'ler stilini oluştururken kullanabileceğiniz en temel ve dikkat çekici unsurlardır.
80'ler konseptli bir parti için tarzım nasıl olmalı?
80'ler konseptli bir etkinlik için tercih edebileceğiniz en iyi seçenek, tül etekler, deri ceketler veya payetli üstlerden oluşan cesur bir kombindir. Görünümünüzü tamamlamak için mutlaka file çoraplar, büyük aksesuarlar ve o döneme özgü renkli spor ayakkabılar tercih edin. Unutmayın ki 80'ler stilinin anahtarı abartıdan korkmamak ve canlı renkleri bir arada kullanarak özgürce sergilemektir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,821 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 321 göst.
0 oy
6 cevap 374 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
2 Eylül 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde 2343ask (8 puan) tarafından soruldu