0 oy
1,305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ben herkes gibi sorulara cevap veriyorum ama dalga geçiyorum dıe algı oluşmuş ben kimseyle dalga geçmiyorum amacım şaka yapmak sorularin cevapini zaten onlarca insan veriyor arada ben saçmalamışim cokmu

20 Cevaplar

+2 oy
(163,551 puan) tarafından
Sen gene linc mi yedin
-Reklam-
+2 oy
(16,792 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Olabilir tarzın odur ama karşıdaki bundan hoslanmayabilir şaka yaptığını anlamayabilir ben mesela bildiğim kişilere burdan yaparım saka yada farklı tarz konuşma ama birini tanımıyorum bilmiyorsan o şekilde konuşmak elbette ki olumsuzlk getirir 
tarafından
Kuralci başı misin ben hakaret küfür etmediğim sürece karisamazsin
tarafından
Fatoo ilk defa seni biriyle tartışıyorken görüyorum:))
(16,792 puan) tarafından
Tartışmiyrum olanı söylüyorm ben Pollyanna tartışmaya çekiyor neyse
tarafından
Neyse kırdıysam affola
tarafından
Rızık için dua isteyene para harcama olur diyen insandan ne bekliyorsun
+1 oy
tarafından
Cok. Onlar sacmaladi diye yada dalga gecti diye sende geciyorsun yani en sevmedigim insan tipi 
tarafından
Senin sevdiğin insan olmak isteyen kim
tarafından
Sevdigim insan ol diyen yok dalga gecer gibi konusma seklin hic hoş degil ve kendinde farkindasin
tarafından
Ben olaylara rahat açıdan bakıyorum 10 kişiden brı böyle olsun nolmus 9unun mantıklı cevapi yeter bence
+1 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim mesela rızık icin soru soran kisiye farkli cvp vermistin ama duzenlemissin yorumu once boyle degildi bende gordum. Yani hic saka gibi degl dalga gecer gibiydi. Hadi saka olsun ozaman sonradan yazdigin gibi yazacan en basta. Sen yazdigina dikkat et paylaşmadan bi oku tavsiyem. 
tarafından
Dikkate alicam cnm
+1 oy
tarafından
Şimdi sırf meraktan cevaplarına baktım da, bazı konularda goygoy yapılır da hassas konularda bile biraz sacmalamissin ne yalan soyleyim 
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Kimseye cevap yazidigini pek gormedim.

Onceki postuna yazmisiz madem cevap vermicen niye yaziyosun
tarafından
Okudum anladım kabul ediyorum..
0 oy
tarafından

Onca saçmalık arasında bula bula seni mi buldular ✔️

tarafından
Sorma yaa
tarafından
Takma kız , devam et takılmaya✔️
tarafından
Saçmalamaya devamke
tarafından
:))( hahaha aynen aynen devamkee
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Herkes şakadan hoşlanmaz. 
tarafından
Bir soruya kendi mizahimi katarak doğrusuyla cevaplıyorum??
(2,916 puan) tarafından
Canım herkesin yapısı farklı belki o an sinirli sende şaka olsun gibisinden cevaplayınca yanlış anlaşılma olabilir boşver
0 oy
tarafından
Aman bana da çok sertsin diyorlar hep kızıyorsun diyorlar sende bende suç yok onlsr ansıl algılamak istiyorsa öyle okuyor anlıyor boşver sıkma canını ben snin yorumlarını çok severek okuyorum 
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
tarafından

Ayy boşverkee senin yorumları beğeniyorum bn gerisini önemseme:D

tarafından
Hahahaha devamke
0 oy
tarafından
Benm postuma da seyinden yazmissin ben sakaci bi insan okdugum icin anladim saka manasinda söylediğini ama baskalari benm gbi olmayabilir canm tartisma yarayacak yorum yapma kiz sende
tarafından
Yaaa canım napim herkes ciddi ben böyleyim sende beni gaale alma :))
tarafından
Almadim ki zaten :D
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Bence komiksin :D

tarafından
Ahahahah devamke
(1,690 puan) tarafından
Aynen takma. Çok üzülüyolarsa ağlayarak günlüklerine yazabilirler :B
0 oy
tarafından

Boşversene be gülüm evde kocasına ses cıkartamayan burda artist kesiliyor. Moral bozmaya deymez   pay yapan yoruma acik olmasi lazım

tarafından
Cok doğr
tarafından
Mesela sen rızık için dua istesen arkadaş dese para harcama rızık olur sence bu doğru mu
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Benim de burda anlamadığım bir şey var insanalar duymak istedikleri cevabı bekliyorlar ben nerden bileyim onun beklentisine iyi veya kötü birşey söylüyorsun begenmiyolar iyi de herkes istediği postu açıyorsa isteyen de istediği cevabı vermekte özgürdür küfür hakaret olmadığı sürece 
tarafından
Aman çekemiyorlar hep yorumlarım artı puan alıp en ustte
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Sanal ortamdaki milleti ne cok takiyorsunuz ya püfffff

tarafından
Sanal manal kız dilleri papuc
(30,259 puan) tarafından
Aman takma sende
0 oy
tarafından
Nendedinki kizz en ufak biseydennem.kapiyolar bosver
tarafından
Yorumum mizahı nie ciddiye alarak cvp vermiyomusum artı puanlarla en üstteyim çekemiyorlar
tarafından
Bişey dicem ben tüm yorumlarını okudum esagilayici dalga geçer gibi bı yorum göremedim
tarafından
Bı vajinismus olana bide sprile biraz fazla açık yazmışsın ama bana dalga gibi gelmedi bilmiyim
0 oy
tarafından
Seni daha önce görmedim ya da gördüm ismin değişti bilmiyorum ama şu anda cevaplarına baktım kusura bakma ama bazılarını gerçkten abartmışsın tamam bu senin tarzın olabilir ama karşı taraf senin tarzını kaldiramayabilir.
0 oy
tarafından
İlk defa bir postunu görüyorum canım yorumlarinida görmedim hiç ama o nasıl bir kelimedir a. sövduk yazmışsın bence bir KADINA yakışmıyor böyle argo sözler sadece bunu söylemek istedim.
0 oy
(704 puan) tarafından
Bu benim tarzim diye bisey yok.Baktim bazi yorumlarinada burdakiler akraban,komsun,arkadasin degil.Kimin alinip alinmayacagini bilemezsin.Sözlerini gercek hayattada tartip bicip soylemiyorsan vay senin haline.Acik sozlu olmak baska bisey patavatsizlik başka bisey.Insanlar ciddi bisey sorarken senin abes cumleler kurman cok yanlış.Insan hatasini bilip kabullenmeli ve kendini düzeltmeye calismalidir sen ben böyleyim diyip kenara cekiliyorsun bu hic normal bir davranis degil.
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Burda herkes herkesin tarzını beğenmek zorunda değil, ama vallahi garip yorumlar yapıyorsun. Bana yapsam benim de hoşumaz gitmezdi açıkçası, sadece fikrimi söyledim lütfen linç etme

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 302 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,919 soru

24,175,875 cevap

336,106 kullanıcı

...