33 haftalık hamileyim, hastane çantasını nasıl hazırlarım?

+2 oy
598 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,467 puan) tarafından

Kizlar 33+5 haftalik hamileyim alinacaklari hep aldik ama ben hala Hastane cantasini hazirlamadim bana birer terlik firlatirmisiniz ? 😂😂😂😂

19 Cevaplar

+2 oy
önce (3,961 puan) tarafından

Hamişsin kiyamayiz ama neyi bekliyorsun bacım 😂😂 ben o haftalarda hazırlamıştım doğum bu ne olur ne olmaz hemen kalk hazırlan çabucak 😄

önce (187,759 puan) tarafından

bu arada dur gii ne tekne kazintisi daha neler dogurursun sen heeyt beee

Yok beee yeter benim Allah olmayanlara nasip etsin inşallah bu sefer kocamda kesin kararli çok şükür 😂😂😂

Aaa izleyeyim bir gün aklımda bulunsun 😍

kiz canim sıkılmasin diye ucakda gelirken izledim bende aa dedim.keske daha once izleseymisim cok komik yaa

Komik ise izlerim ama ağlama sahneleri varsa izlemem 😂

gulmekden aglarsin lohusa bi kadinin yasadiklari ayni bura gibi giii

-Reklam-
+2 oy
önce (2,700 puan) tarafından

aman hamileye terlik mi 🫣

demek daha sana göre vakti var en azından farkına varmışsın hazırlaman gerektiğinin 😅 dert etme güzel geçir vaktini hafta içi yavaş yavaş hazırlarsın 🌺

önce (2,467 puan) tarafından

Hafta icine birakirsam ben dogururken esim hazirlamak zorunda kalacak bacim 😂😂😂😂

+2 oy
önce (146 puan) tarafından

E bende 32+3 daha hastane çıkışı bile yaptırmadım çünkü isim yok ortada 😂 evdekileri de yıkamadım daha erken diye 

Geç kalmışım da haberin yok

Bir önceki çocukta da doktor doğuma aldıpı zaman eve gelip çanta hazırlamıştım, gevşe ğim galiba ben biraz 😂

Bende sendenim galiba bacim 😂😂😂 

+2 oy
önce (5,323 puan) tarafından

Bana yaş odun lazım o zaman :)))36+3 um her gün yapayım diyorum ama erteliyorum🙈

Aaaa benden beterleri varmis 😂😂😂😂😂😂😂

Yaa var tabi 😂😂😂 ama beni durduran doktorum yaa 39 a gün verdi bende bekliyorum öyle ha bu gidişle erken olacak ama listesi bile hazır sadece dolaptan alıp yerleştirmem lazım yarına yapacam inşallah 😅

Ahaha insallah ne olur ne olmaz sende bir an once hazirla 😂😂

Aynen valla yarına bu iş tamam inşallah doğum olmazsa 😂

+2 oy

gebelik durumundan dolayi torpillisin sana gelecek terlik bana gelsin 😅 kalkip yemek yapmam lazim

Oyyyy ablam yaaaa yerim ❤️😍😘

+2 oy
önce (1,920 puan) tarafından

Bı sorun yok ise yaparsın cnm 1 saatini alır kendinkinii ve bebeginkini .

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. İlk hamileliğin mi 

3. Diye heralde bende anlamadim bi fazla rahatlik var 😂😂😂

Hepimizin kalbine gore versin allahim 🙏

3 de bende öyleydim... Yaşları kaç cocukların 

8 ve 4 😂😂😂😂

Maşallah büyümüsler canm 

+2 oy
önce (2,477 puan) tarafından

Ayy yok hamilesin olmaz kıyamam bebise de sana da zarar gelmesin 🥰

Artık bu haftalarda hazirlan ufak ufak telaşa girmeden sağlıkla gelsin inşallah 

Oyyy ❤️ insallah 🙏

+2 oy

kizlar gebe arkadaslar lohusa filmini izlemeyin 

İlkinde canlı yaşayanlar napsin bacım 😀

Ben izlemistim 😂😂😂😂

+1 oy
önce (7 puan) tarafından

34te doğurdum. 

Bence terlik şiddeti yaratır bu 😁

Huhuhuuuuu oyle demeseydin iyiydi 😂

+1 oy
önce (1,579 puan) tarafından

Hazırlarsın canım 35 e kadar yolu var 😂

Benimki biraz erkenci kus  olacak gibime geliyor 😂

önce (1,579 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin hazırla o zaman şimdiden 

Amin insallah 🙏

+1 oy
önce (144 puan) tarafından

Farkındalık sahibi olman da güzel bacım. 😂😊

Torpillisin hamile olunca. Ben de 20+2 yim. Tek bişey almadım daha. 25 den sonra yavaş yavaş almayı planlıyorum. Rabbim kazasız belasız azası noksansız kucağına almayı nasip etsin. Halledersin Allah'ın izniyle. Eşyaları ortaya çıkar. Çantaya doldurmak zorunda kalırsın nasıl olsa. 20 dk alır emin ol

Amiiin hepimiz icin Insallah bacim bi baslasam fazla surmuyecek ama baslayamadim bir turlu

+1 oy
önce (7,841 puan) tarafından

Yorumlara bakilirsa senden beterleri var o yüzden içini rahatlatabilirisn ama ben 28 de hazırlamıştım 

Evet benden beteri olduguna  cok sevindim 😂😂😂😂😂😂 bi an once hazirlamam lazim farkindayim ama elim deymiyor 

O ben oldum galiba😂 kız yarın valiz düzenleyici hurclar gelecek inşallah onlara yerleştirecem hemen yaparsam yazarım size aşk olsun 😂😂

+1

Ahahah Haber bekliyorum bak 😂😂

Hazırladım şükür liste yapmıştım herseyini de almıştım şükür, hurçlarda geldi, üstümden yük kalktı 😅

+1 oy
önce (6,584 puan) tarafından

Yap bacım yap 😂 ben de 32 de hazırlamıştım 

Valla bugun yapacaktim guya bugun gene kaldi yarin insallah diyelim bu gidisle 1 hafta daha bekletecez  bacim 

+1 oy
önce (3,230 puan) tarafından

🩴💨🏃‍♀️🏃‍♀️💨⚡🩴💨💥😤😅😅

🩴🩴🩴🩴🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Ahahahah❤️

+1 oy
önce (1,100 puan) tarafından

Bişey olmaz ben 37 haftada artık komple hazırlamıştım  😅😅hala geç kaldın sayılmaz 

Benden tembeli de varmis bende kendime tembel diyordum bacim 37 neeee😂😂😂

Ay sorma 38 haftanın sonunda doğum yapmıştım ha bugün ha yarın dedim hazırlanacağım Bi türlü yapmadım üşendim artık doktora gitim baktım işler ciddiye biniyor hazırlandm😅

Iyiki hazirliksiz yakalanmamissin 😂😂

😂😂

+1 oy
önce (721 puan) tarafından

33 haftalık olunca hazırladım çantayı 35+4 haftalık muayene diye gittim acil doğuma alındım çanta hazırdı ama evdeydi eşim arkamdan hastaneye getirmiş

Bi an once benim de hazirlamam lazim ya agrilarim cogaldi her an Hersey olabilir gozuyle bakiyorum 

+1 oy
önce (836 puan) tarafından

Ben 35. Haftada hazırlamıştım 37 de doğurdum 😅

Bende kendime tembel diyorum 😂😂😂 bu gidisle benim arkamdan hazirlayip  getirecekler cantayi 😂😂

+1 oy
önce (11,497 puan) tarafından

Kız bu heyecan ertelenir mi hiç ben 17 haftayim biran önce bikac hafta daha gecsinde hazırlamak için can atiyom o kdr heyecanlıyım daha dün bile çantası ve ilk giyeceği elbiseyi hazırlarken için içimi yiyordu

Bence biran önce başla Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini🫠

Insallah hepimiz 😂🙏 3. Bu ondan galiba bu rahatlik 😂😂

+1 oy
önce (5,417 puan) tarafından

Acele etmeyin doğurduktan sonra hazırlarsınız 🤭🤭🤭

Bu gidisle oyle olacak bacim arkamdan canta hazirlayip getirecekler 😂😂😂😂

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

33 haftalık hamilelikte hastane çantası hazırlığına ne zaman başlanmalı?
Hamileliğin 32 ile 35. haftaları arasında hastane çantasının hazır olması önerilir. 33+5 haftalık bir hamilelik dönemi, çanta hazırlığı için en ideal zamandır; çünkü beklenmedik erken doğum risklerine karşı 36. haftadan önce çantanızın her an hazır olması kendinizi güvende hissetmenizi sağlar.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Doğum için hastane çantasında mutlaka olması gerekenler nelerdir?
Doğum için hazırlanan hastane çantasında anne için gecelik, emzirme sütyeni, lohusa pedi, kişisel bakım ürünleri ve mutlaka rahat bir terlik bulunmalıdır. Bebek için ise hastane çıkış seti, müslin bezler, yenidoğan bebek bezi ve battaniye gibi temel ihtiyaçları içeren bir liste oluşturmak süreci kolaylaştırır.
Hastane çantası için nasıl bir terlik seçilmelidir?
Hastane çantası için seçilecek terlik, ayağınızı terletmeyen, kaymaz tabanlı ve kolayca giyip çıkarabileceğiniz bir model olmalıdır. Doğum sonrası dönemde ayaklarda oluşabilecek olası ödem durumu göz önüne alınarak, bir numara büyük veya ayarlanabilir bantlı terlikler tercih etmek konforunuzu artıracaktır.
Doğum çantasını hazırlarken nelere dikkat edilmelidir?
Hastane çantasını hazırlarken anne ve bebek için ayrı bölmeler kullanmak eşyaları bulmanızı kolaylaştırır. En önemli nokta, doğum anında ihtiyacınız olabilecek belgelerin, yani kimlik, SGK kartı ve rutin kontrollerin yapıldığı dosyaların en üstte veya kolay erişilebilir bir cepte tutulmasıdır.
33 haftalık hamilelikte doğum öncesi yapılması gereken hazırlıklar nelerdir?
33 haftalık hamilelik döneminde hastane çantasının yanı sıra, bebek odasının genel düzeni ve evin genel temizliği gibi temel hazırlıkların tamamlanması gerekir. Ayrıca, hastane çıkışında kullanılacak oto koltuğunun araç montajını öğrenmek ve doğumla ilgili doktorunuzun önerdiği son hazırlık kontrollerini yapmak önemlidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 320 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 633 göst.
17 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Gurbetci_Saban (6,098 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 506 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
15 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Firdevss (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,520,082 soru

24,770,617 cevap

373,288 kullanıcı

...