+1 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (1,796 puan) tarafından

Iyi aksamlar hanımlar. Yaz tam gelmeden oglumun yazlik eksiklerini tamamliyorum

Kiyafetleri hallettim sayilir.  Vicco dan bir sandalet aldim.  Uzun sure kullanabilecegi  hangi sandalet ve terligi onerirsiniz? Gecen yaz terlik bircom defa ayagini vurdu ve su kabarcigi oldu. Bu kez  dikkatli almak istiyorum.

Bir de Igor kullanan var mıdır memnun musunuz.  Bazi cocuklarda goruyorum kaliteli ve şık duruyor.Tskler simdiden

5 Cevaplar

+1 oy
(2,329 puan) tarafından

igor aldım, beğenmedim. yani en azından benim kıza uygun değil, ağır geldi bana. 

crocs alabilirsin 

(1,796 puan) tarafından

Tesekkur ederim.  Oglumda 3 yasinda olacak haziranda rahat terlik ayakkabi olmazsa rahat yuruyemiyor yara oluyor ayagi. Ig8r cizme aldim cok kaliteli ama zor yurudu. Crocs  bakayim tesekkur ederim

-Reklam-
+1 oy
(387 puan) tarafından

İgorlar ağır oluyor canım sen yine ya vicco al yada crocs alabilirsin onlar da kaliteli oluyor ben bazen LCW danda aliyorum yazlık terlik sandalet onlarda fena olmuyor 

(1,796 puan) tarafından

Tesekkur ederim. Gecen sene lc den aldim birtane onu kullandik. Evet kaliteli ama agir oluyor cizmesini aldim  uzu bir sure zor yurudu sonra alisti. Bazi cocuklar cok rahat yuruyor. Oglum rahat olmazsa rahat edemiyor diye buraya danisayim oneri alayim dedim. Tesekkur ederim

(387 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim oğlumda çok rahat ayakkabı giyiyor seçiyor çocuk o yüzden pek terlik de giymez bot da giymiyor hele  adidasin ayakkabısi dışında ayakkabı giymiyor canım yaz kış  adidassin grand court serisinin bebek ayakkabısını alıyoruz böyle hem çok hafif ayakkabı hemde altları bubble diye geçiyor tabanı çok rahat hafif eğer öyle ayakkabı seçen bir cocugunuz varsa bu seriyi aşırı öneririm canım bizimkide hiç terlik giymez anca öyle havuza vs gidersek bir iki kere giyiyor onun dışında yaz boyunca parkta her yerde bu ayakkabılardan giyiyoruz ayakları çok rahat ediyor , sandalet terlik yılda bir iki kez anca giyeriz dediğim gibi , terlik sandelet sevmeyen çocuk sevmiyor canım 

image

image

(387 puan) tarafından

Ama dediğim gibi illa terlik sandalet alacaksan crocs al yada vicco canım benim oğlumda hiç giymez sayılı yani terlik sandalet 

(1,796 puan) tarafından

Tsk.ederim. bu ayakkabilar guzel.bende begeniyorum. Spor ayakkabi aldim sandalet eksigimiz kaldi crocs onerisi geldi hep onlara bakacagim tsk ederim

+1 oy
(10,825 puan) tarafından

Vicco çok pahalı geldi bana 2 çocuk olunca ikisenede almam gerekiyor o yüzden LCW den aldım 

(22,202 puan) tarafından

Vicco evet pahalı ama parasına değer bi marka ben başka bişey almam küçüğe

(1,796 puan) tarafından

Evet  kaliteli diye ordan alayim dedim bir de gecen sene bi terlik aldim ayagini vurdu ve cok agladi . Lc den  sandaleti vardi onu kullandik terlik giyemedi. Trednyoldan vicco sandaleti indiirme girince 600 ksuura almistim

(10,825 puan) tarafından

Ben ilk adım ayakkabısı ve ilk botlarını ikisine de vicco aldım ama ondan sonra başka ayakkabılara yöneldim Bizim burda FLO outlet var orda kampanya oluyo bazen 2 al bir öde falan genelde o şekilde alıyorum yada LCW den 

+1 oy
tarafından

Uzun süre kullanamaz en fazla bi yaz 😂 her sene yazlık ayakkabı alıyoruz mecbur ayakları büyüyor. Genel olarak crocs alıyorum rahat oluyor

(1,796 puan) tarafından

Bazen kiz erkek ortak renk aliyorum kardesine kalsin diye :) 

Tsk ederim crocs bakayim

+1 oy
(22,202 puan) tarafından

Ben çocuklarda crocks terliklere bayılıyorum ya

(1,796 puan) tarafından

Tskler evet cok şık duruyor ona bakayim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
9 cevap 338 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,590 puan) tarafından soruldu