Ben seviyorum ya, belki tuhaf gelecek ama seviyorum 😀.
Eşimle birlikte izliyoruz,analiz ediyoruz,bazı pozisyondalarda beraber sövdüğümüz bile oluyor :-)
Mesela demin Beşiktaş - Fenerbahçe maçı vardı
Severim seri gidiyorsa maç izlerim tiktok da kısa videolar maç yorumları vs olur onlarada bakarım hatta maç çıkışı mikrofon uzatirlar taraftarlara çok komik kesitler çıkıyor
Suan acik izliyorum bjk hileyle yendi😤
laaayn kocam yetmio bide burda mac kuhabbeti vekemem
kurtarin benii😂
Ben deli manyak BEŞİKTAŞKlıyım canım. Ben fenere geleceğim ben😂😂😂😂😂😂😂😂
Sen bunu beni tanıyanlara sorsana filiz ablayı fenere çağırdım desene😂
https://youtube.com/shorts/4Ganau7S9uU?si=meyAIXnNXJFmj_E1
Canan ben kocamı Beşiktaşlı diye aşık oldum😂
Katil cano sende😂filiz ablaaa seviyorum seni yaaa olsun bjkli ol sen
Ay BJK yendi mi, bakacaktım unuttum. Çok sevindim, koyu bir GALATASARAYLI olarak 😂
Ben de eşim de sevmiyoruz
Bende severim eşimle çocuklardan önce bende izlerdim dediğiniz gibi konuşurduk ama bu akşam çocuklar rahat bırakmadığından eşim telefondan kendi izledi maçı 😂 Beşiktaşlı kendisi Allah'tan yendiler keyfi yerinde 😅
Eşim fanatik bende nefret ederim
Hiç sevmiyorum sadece gs kutlamasına gidiyoruz onu seviyorum işte 😂 nasıl sevmiyorum bende bilmiyorum
Eşim ve ben hiç anlamayiz
Oğlum ve kızım çok sever ama
Şu an izlemiyorum ama doğru ortamda milli maç derbi ve yabancı takımlarla olan maçları izlemeyi severim. (Yabancı ülkelerin önemli maçlarını da bazen 🤭🤭) Eşim çok sevmez ben ondan daha futbolseverim. Holiganlık yapılmadığı diğer takım taraftarları ile takışılmadığı müddetçe futbol keyif işi
Lisec hayatım boyunca 2. Lig kadın futbol takımında oynadım. Sıkı bir Galatasaray taraftarıydim Burak Yılmaz'ın eski antrenöründan özel idmanlar aldım
Ama ortamı beni soğuttu eşim izlemzdi bende oturup artık izlemiyorum bekarken bütün şampiyonlar ligini izlerdim
Nefret ediyorum. Nedeni de babam tam bir fanatiktik gece gündüz futbol izlemek zorunda kalırdık. Veee maalesef kocam da tıpkı babam gibi çıktı
Sanırım ben de babam gibiyim😀
Hatta eşimde baban gibi
Eşim sevmez ben severim hatta maçları kaçırmam gs nin eşimde görünce benle dalga geçer 🤣
1,519,694 soru
24,765,733 cevap
373,069 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın