İyi akşamlar kızlar nasılsınız iyimisiniz?
Ben oğlumu rehabilitasyona getirdim.
Kızlar hiç aranızda benim gibi günlük tutan varmı?
Ben yazmayı cok seven bir insanım
Lisedeyken çok tutardım gün gün yazardım evlendim ilk oğlum oldu hala tutardım eşimle annemlere gitmiştik resimlerin içine koymuş benim akıllı bacım kocamda aldı bı güzel okudu eniştemin yigeni vardı evlilik planlau yapardık gençlik işte oda herşey okuyunca bidaha yazmayı bıraktım 🤭🤭
İyi akşamlar bacım kafa nerde acaba🤗
İyi akşamlar canım benim ☕️🍫
12 yaşımdan beri düzenli günlük tutarım kendimi rahatça ifade edebildiğim acılarımı paylaştıgım tek yer orasıdır özel kasada saklıyorum hepsini eşim bile şifresini bilmiyor 226 defter oldu bile
İnsan yazdıkça rahatlıyor demi?
Ben okuyup okuyup gözlerim doluyor ağlıyorum
Rahatlayabildiğim tek yerdi zamanında Evlenmeden önce yazdıklarımı yıllarca okumadım bana sadece acı veriyordu evlendikten sonra geçmişte yazdıklarımı okumaya başlayınca gözlerim kan çanağına dönüyordu ama şu bana iyi bi tecrübe oldu sabır acıdır meyvesi tatlıdır
Aynen öyle canım
çocukken denerdim ama maalesef o özel kalmazdı. bu yüzden tutmadım
Ben daha tutuyorum
Benm bekarken vardı orta okul lise hatta yıl sonu defterim vardı bütün sınıf a yazdırmıştım tlfn numaralarini bile bide özel günlüğüm vardı anahtarlı kuzenim karistirip bulmuştu içinde çok şey yaziyrodu şiirlerim faln dalga geçmişti beni her gördüğü yerde alan ediyordu çok zoruma gitmişti Bnde bidaha tövbe yazmam dedim yaktım o zman öyle düşündügum için çok pişmanım keşke yakmasaydim ne güzel anı Okur o günleri hatırlardim haset pis kuzenim smdi çok sinirlendim
Canım benim günlüğümü hiç kimse bulamaz
Saklıyorum
Bende sakliyordum bn evde yokken anneme deemis kitap mı ne alacam seher de var demiş de annemde ne bilsin gir al demiş zaten oda küçük saklanacak yerde az çok belli ya kitaplık ya kıyafet dolabı bulup almış bide biz konuşurduk aramızda onlarda derdi günlüğüm var Bnde şiirlerim var demiştim
En masum yıllar o yıllar oluyor işte
Aynen öyle Bnde snra bıraktım işte
Ben küçükken yazardım lisede de biraz devam ettim bıraktım. Ama hep onu yaptım bunu yaptım buraya gittik vs ne yaptıysam onları yazardım duygularımı yazmazdım. Biri okuyacak korkusu galiba.
Canım ben allah ne verdiyse yazıyorum valla
Eskiden bende çok günlük tutardım. Kimseye güvenmediğim için kağıda derdimi dökerdim. Sonra birgün annemin elinde günlüğümü görünce(hepsini okumuş) ogün bugündür asla günlük tutmuyorum 😂😂 Söz uçar yazı kalır 😂
Kimseye güvenmemekte haklıymışsın 🤣
Hakikaten çok haklıymışsın be arkadaşım
Ben çok denedim küçükken ama sürekliliği sağlayamadım. İki üç gün yazdım bıraktım
Tavsiye ederim canım
2018 den beri tutuyorum özelikle çocuklarımın anılarını çok sık yazmaya dikkat ediyorum
Çok güzel anılar
Günlük değil bana çok şiir ve hikaye yazardim kıymetli anneciğim hepsini bir bir yakıyor bana da diyor böyle yazmışsın yakıyorum diye
Hep güzel anı olarak kalıyor
En son Orta okuldayken günlük yazmıştım 😂
Ben 44 yaşındayım daha da yazıyorum
Ben öldükten sonra okurlar
Kaç defa denediysem her defasında annem buldu okudu evlendikten sonra daha yazmaya başladığım gün eşimi gizlice defteri alırken yakaladım bende bir daha yazmadım
Aslında çok güzel anılar oluyor
Ben ilk okul ve özellikle lise günlüklerimi utancımdan kimse görmesin diye yaktım 😀 yazmayı seviyorum ben ama hiç yazacak dermanım kalmıyor akşama kadar
😂🤣
1,477,531 soru
24,184,935 cevap
336,562 kullanıcı