0 oy
237 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,530 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar nasılsınız iyimisiniz?

Ben oğlumu rehabilitasyona getirdim.

Kızlar hiç aranızda benim gibi günlük tutan varmı?

Ben yazmayı cok seven bir insanım 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (449 puan) tarafından

Lisedeyken çok tutardım gün gün yazardım evlendim ilk oğlum oldu hala tutardım eşimle annemlere gitmiştik resimlerin içine koymuş benim akıllı bacım kocamda aldı bı güzel okudu eniştemin yigeni vardı evlilik planlau yapardık gençlik işte oda herşey okuyunca bidaha yazmayı bıraktım 🤭🤭

önce (449 puan) tarafından

İyi akşamlar bacım kafa nerde acaba🤗

önce (1,530 puan) tarafından

İyi akşamlar canım benim ☕️🍫

-Reklam-
+2 oy
önce (926 puan) tarafından

12 yaşımdan beri düzenli günlük tutarım kendimi rahatça ifade edebildiğim acılarımı paylaştıgım tek yer orasıdır özel kasada saklıyorum hepsini eşim bile şifresini bilmiyor 226 defter oldu bile

İnsan yazdıkça rahatlıyor demi?

Ben okuyup okuyup gözlerim doluyor ağlıyorum 

önce (926 puan) tarafından

Rahatlayabildiğim tek yerdi zamanında Evlenmeden önce yazdıklarımı yıllarca okumadım bana sadece acı veriyordu evlendikten sonra geçmişte yazdıklarımı okumaya başlayınca gözlerim kan çanağına dönüyordu ama şu bana iyi bi tecrübe oldu sabır acıdır meyvesi tatlıdır

Aynen öyle canım 

+2 oy
önce (6,079 puan) tarafından

çocukken denerdim ama maalesef o özel kalmazdı. bu yüzden tutmadım

Ben daha tutuyorum 

+2 oy
önce (3,536 puan) tarafından

Benm bekarken vardı orta okul lise hatta yıl sonu defterim vardı bütün sınıf a yazdırmıştım tlfn numaralarini bile bide özel günlüğüm vardı anahtarlı kuzenim karistirip bulmuştu içinde çok şey yaziyrodu şiirlerim faln dalga geçmişti beni her gördüğü yerde alan ediyordu çok zoruma gitmişti Bnde bidaha tövbe yazmam dedim yaktım o zman öyle düşündügum için çok pişmanım keşke yakmasaydim ne güzel anı Okur o günleri hatırlardim haset pis kuzenim smdi çok sinirlendim

Canım benim günlüğümü hiç kimse bulamaz 

Saklıyorum 

Bende sakliyordum bn evde yokken anneme deemis kitap mı ne alacam seher de var demiş de annemde ne bilsin gir al demiş zaten oda küçük saklanacak yerde az çok belli ya kitaplık ya kıyafet dolabı bulup almış bide biz konuşurduk aramızda onlarda derdi günlüğüm var Bnde şiirlerim var demiştim 

En masum yıllar o yıllar oluyor işte 

Aynen öyle Bnde snra bıraktım işte 

+2 oy
önce (5,428 puan) tarafından

Ben küçükken yazardım lisede de biraz devam ettim bıraktım. Ama hep onu yaptım bunu yaptım buraya gittik vs ne yaptıysam onları yazardım duygularımı yazmazdım. Biri okuyacak korkusu galiba. 

Canım ben allah ne verdiyse yazıyorum valla 

+1 oy
önce (129 puan) tarafından

Eskiden bende çok günlük tutardım. Kimseye güvenmediğim için kağıda derdimi dökerdim. Sonra birgün annemin elinde günlüğümü görünce(hepsini okumuş) ogün bugündür asla günlük tutmuyorum 😂😂
Söz uçar yazı kalır 😂

önce (1,212 puan) tarafından

Kimseye güvenmemekte haklıymışsın 🤣

Hakikaten çok haklıymışsın be arkadaşım 

+1 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Ben çok denedim küçükken ama sürekliliği sağlayamadım. İki üç gün yazdım bıraktım

Tavsiye ederim canım 

+1 oy
önce (60 puan) tarafından

2018 den beri tutuyorum özelikle çocuklarımın anılarını çok sık yazmaya dikkat ediyorum 

Çok güzel anılar 

+1 oy
önce (3,354 puan) tarafından

Günlük değil bana çok şiir ve hikaye yazardim kıymetli anneciğim hepsini bir bir yakıyor bana da diyor böyle yazmışsın yakıyorum diye 

Hep güzel anı olarak kalıyor 

+1 oy
önce (11,581 puan) tarafından

En son Orta okuldayken günlük yazmıştım 😂

Ben 44 yaşındayım daha da yazıyorum 

Ben öldükten sonra okurlar 

+1 oy
önce (6,587 puan) tarafından

Kaç defa denediysem her defasında annem buldu okudu evlendikten sonra daha yazmaya başladığım gün eşimi gizlice defteri alırken yakaladım bende bir daha yazmadım 

Aslında çok güzel anılar oluyor 

+1 oy
önce (2,273 puan) tarafından

Ben ilk okul ve özellikle lise günlüklerimi utancımdan kimse görmesin diye yaktım 😀 yazmayı seviyorum ben ama hiç yazacak dermanım kalmıyor akşama kadar 

😂🤣

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 345 göst.
+1 oy
12 cevap 509 göst.
0 oy
17 cevap 665 göst.
12 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.