Bana dönüş saglarmısın cok tuhaf davranıyorsun hocsnın numarasını vericem ama sen cok degişik davranıyorsun insan kotkuyır bide engel atmişsın nuöarayı atacaktım
Ne oldu kizzz kime sitem ediyorsun
Kız tövbe yarrabi..iyi değilim demiş ama cok tuhaf davranıyor aynı şryleri tekrarlıyordu
Bence de buralar çok tehlikeli sevdoş 😂😂😂
Kız Kötü niyeti varsa bu benim söyleyeceğim Hoca öyle biri değil ki onun niyetini direk anlar çok kötüyüm falan diyordu Allah herkesin gönlüne göre versin kötüleri Rabbim fırsat vermesin kötü bir şey peşinde ise bu hocalar öyle şeylere yapmaz Hoca Kitabı açıyor kitaptan bakıyor onun niyetini kime niçin baktırdığını görüyor Sonuçta sıkıntısını anlatacak pislik peşindeyse medyuma gider Allah fırsat vermesin kötüleri
Nida bırak bacım sen karışma. Devreler yanık cogunun
Vllahi dogru dyorsun canim hiç bsey anlamadım.insan gercekten guvenmemesi lazım bugün daha iyi anladım.
Engellediyse postunu görmez ki
Bence onun derdi başkasına buyu yaptırmak uzak dur verme numara
Onun öyle bir niyeti varsa bu hocalar büyü yapmıyor ki kur'an-ı Kerim'den kitaptan bakıyor direkt anlar onun niyetine falan gider onu bilemem Rabbim fırsat vermesin öyle insanlara
Amin insaallah
E sormuş ya işte hoca ne biliyor diye niyetini anlarmı onu sorgulamış olabilir
Kız hiç bsey gelmedi aklima hoca ne biliyor ben nerden bileyim normal hpca işte ama büyücü arıyorsa oyle biri degil malesef rabbim fırsat vermesi yapanlara geri çevirsin
1,520,004 soru
24,769,762 cevap
373,268 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın