0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (945 puan) tarafından

Bana dönüş saglarmısın cok tuhaf davranıyorsun hocsnın numarasını vericem ama sen cok degişik davranıyorsun insan kotkuyır bide engel atmişsın nuöarayı atacaktım 

2 Cevaplar

0 oy
(3,973 puan) tarafından

Ne oldu kizzz kime sitem ediyorsun 

(945 puan) tarafından

Kız tövbe yarrabi..iyi değilim demiş ama cok tuhaf davranıyor aynı şryleri tekrarlıyordu

(3,973 puan) tarafından

Bence de buralar çok tehlikeli sevdoş 😂😂😂

(945 puan) tarafından

Kız Kötü niyeti varsa bu benim söyleyeceğim Hoca öyle biri değil ki onun niyetini direk anlar çok kötüyüm falan diyordu Allah herkesin gönlüne göre versin kötüleri Rabbim fırsat vermesin kötü bir şey peşinde ise bu hocalar öyle şeylere yapmaz Hoca Kitabı açıyor kitaptan bakıyor onun niyetini kime niçin baktırdığını görüyor Sonuçta sıkıntısını anlatacak pislik peşindeyse medyuma gider Allah fırsat vermesin kötüleri

önce (20,809 puan) tarafından

Nida bırak bacım sen karışma. Devreler yanık cogunun

önce (945 puan) tarafından

Vllahi dogru dyorsun canim hiç bsey anlamadım.insan gercekten guvenmemesi lazım bugün daha iyi anladım.

-Reklam-
0 oy
(10,055 puan) tarafından

Engellediyse postunu görmez ki 

(2,515 puan) tarafından

Bence onun derdi başkasına buyu yaptırmak uzak dur verme numara 

(945 puan) tarafından

Onun öyle bir niyeti varsa bu hocalar büyü yapmıyor ki kur'an-ı Kerim'den kitaptan bakıyor direkt anlar onun niyetine falan gider onu bilemem Rabbim fırsat vermesin öyle insanlara

(2,515 puan) tarafından

Amin insaallah

(14,658 puan) tarafından

E sormuş ya işte hoca ne biliyor diye niyetini anlarmı onu sorgulamış olabilir 

önce (945 puan) tarafından

Kız hiç bsey gelmedi aklima hoca ne biliyor ben nerden bileyim normal hpca işte ama büyücü arıyorsa oyle biri degil malesef rabbim fırsat vermesi yapanlara geri çevirsin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 534 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,313 göst.
0 oy
7 cevap 819 göst.
0 oy
2 cevap 476 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Opia (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler