0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sizce baktgm karşıdaki kişide görülür mü birde görülen güncellemelerde cikmiyo son güncelleme olarak cikiyo 

Lütfen görülmemiş deyiin zaten tam görmedim bastım yanlışlıkla hemn ciktim cevresnde cem er hala yeşil:'(

7 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından

En İyi Cevap

Benim okundu bilgim açık siz ona göre bakıp kapatabilirsiniz kızlar.

image

-Reklam-
+1 oy
(2,866 puan) tarafından
Niye bu kadar korktun ki görmek istemiyirsan numarasını da sil canim
tarafından
İyyhh eltim kız :) aslında niyetim ona bakmak degldi farmasi satan arkadaş var sürekli reklam paylasimi yaptigi için sona almistm kizinin resmini paylasm sona alinannlardan bakarken yanlslkla eltime bastm onun durumuda sondaydi
(2,866 puan) tarafından
Hee anladım kizz boşver bişe olmaz bende daha kötü durum sandım:-D
+1 oy
(465 puan) tarafından
Kimsenin seni görmesini istemiyorsan okundu bilgini kapat canım böyle stres yapacağına
(465 puan) tarafından
Eltinin durumuna baksan bile görmez baktığını okundu bilgisini kapatarak
tarafından
Var mı böyle bisey
(465 puan) tarafından
Gerçekten bilmiyor musunuz siz whatsap var olduğundan beri var ekran aticam en sonlara gider cevabim gidip bakarsınız
tarafından
Onu biliyorum da başkasından denemedim o yüzden tereddüt ediyorum girip bakmam
(465 puan) tarafından
Yok farkedersen sende bir şey paylaştığın vakit kimin durumuna baktığını göremiyorsun yani karşılıklı sende onu göremezsin sana baktı mi diye
+1 oy
(161,408 puan) tarafından

Kimdi kiz niye tirsiyon :D gor memistir ama ne koymus merak ettim

tarafından
Zombi eltim sevdoş :D onunkina bakmak istrmiyom yoksa kendini bişi saniyo eltiye nefreeett
0 oy
tarafından
Aman gördüysen gördün ne olacak ki saka bi yana hala yeşil ise etrafi görülmemiştir bence 

Bide merak ettim kim ki görmesini istemediğin
tarafından
Eltimle konuşmuyoruz canım dargimin ve anca durumuna bakmassan dargn oldugunu anlayablyo onu sona almistm arkadasmn biride çok fazla paylsm yaptigi için onuda sona almstm arkadasma bakacakken eltime bastm
tarafından
Hm kötü olmuş  o zaman
0 oy
tarafından

Bu kadar çekiniyorsan o numaradan gelen durumları sona al sende bu kadar basit. ;)

tarafından
Zaten sondaydi kuzm arkadaşmn biri farmasi satyo çok fazla paylaşım yaptığı için onuda sona almstm oda kızının resmini paylasms ona bakacakken eltimn durumu sondaydi yanlslkla eltmnkine  bastm
tarafından
He anladım canım evet bazen hızlı geçip otomatik başkasının durumuna geçiyor bende çok yaşadım o durumu.
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Bi dahakine sona al canım onu saklanıyor unutursun yanlıs basma şeyi olmaz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 641 göst.
14 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 770 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,901 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
20 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minigimm (2,251 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,726 soru

23,808,045 cevap

317,752 kullanıcı

...