Kızlarıma ne hediye alabilirim, hediye seçimi nasıl olmalı?

+1 oy
622 göst.
Diğer kategorisinde (1,184 puan) tarafından

................

13 Cevaplar

+2 oy
(3,304 puan) tarafından

Çok güzel güle güle kullansın fıstıklar 

Benım büyüğüm tesettürlü ona artık şal alıyoruz :) küçüğümüze toka taç pek sever

(1,184 puan) tarafından
+1

Çok sağol canm masallah buyutmussun artık :)) darısı bize

-Reklam-
0 oy
(1,178 puan) tarafından

Güzel güle güle taksınlar 😇

(1,184 puan) tarafından

Sağol canm ev tokayla dolu ama görünce çok hoşuma gidiyor dayanamayıp yine alıyorum 

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Böyle süslü şeyler görünce birde kız çocuk dogurma perileri geliyor bana sonra diyorum ki kes sesini otur yerine intihar etmek için çok gençsin 🤭

(4,764 puan) tarafından

Benimki tahmin sadece bir oğlum var belki ikinci kız olur tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması mevlam sağlik sıhhat versinde cinsiyet kusur kalsın 

(32,153 puan) tarafından

Dua değilde o da nasip olur inşallah diye çıktığım yolda ben iki erkek annesi olacağım biraz sağlıkla ilgili sıkıntımız var. İnşallah sağlıklı doğar cinsiyeti hiç önemli değil :) 

(4,764 puan) tarafından
+1

Sağlıkla kucagınıza alın cinsiyet sadece basit bir detaydır evveli sağlıklı ve hayırlı olması eğer mevlam istenilen cinsiyeti nasip etmiyorsa mutlaka kişinin hayrınadır tüm hamilelere tek avazda tek nefeste sancısız saniyelik ayağa kalkacak dogum nasip etsin 🙏🙏

(32,153 puan) tarafından

Amin inşallah canım hiç dua etmedim zaten sadece o nasıldır diye acaba dedim çok çok teşekkür ederim 🥰🥰

(3,694 puan) tarafından
+1

Kız hayali 4 erkekle noktalanan ben başarılar diliyorum 🩵

0 oy
(4,023 puan) tarafından

güle güle taksinlar 😍 bende çok seviyorum toka almayı yaa geçen bunu aldım kızıma bayıldım utanmasam ben takarım 😂

image

(1,371 puan) tarafından

Utanılacak ne var ayol bence takmalısınız size çok yakışacağından eminim🌼💖💕

(4,023 puan) tarafından

Yaa çok teşekkür ederim canım 🌸❤️

önce (27,886 puan) tarafından
+1

Ay çok tatlı buda. 

Ben bandana yaptım kendime Çiçekli Çiçekli onu takıyorum dışarı çıkınca 😂.

image

gecen gün minigime bunları aldım büyükler daha tatlı duruyor cidden 💗
önce (4,023 puan) tarafından

ayy ama budaa çok tatlı olduuuu🥰🥰

0 oy
(5,893 puan) tarafından

Güle güle taksınlar 🥰 benim de kızım var çok hevesliyim böyle alıp takmaya ama daha 22 aylık ne taksam çıkarıp atıyor koparıyor hemen.

(1,184 puan) tarafından

Çok sağol canm benim 2. Olan 20 aylık alsti artık tokalara

(5,893 puan) tarafından

Benimki hala alışamadı belki seninkinin ablası var diye özeniyordur ablaya. Benimkinin abisi var abiye özenip düz duvara tırmanmaya çalışıyor 😄

0 oy
(6,338 puan) tarafından

Bu tür bıcır bıcır tokalardan o kadar çok aldım ki, takar dedim, sever dedim ama yok 😬 Hatta bugün bir kaç tanesini arkadaşın kızına verdim. Belki büyüyünce sever ve takar 😇 

0 oy
(427 puan) tarafından

Ayy çok tatlı çok da guzell gule güle kullansınlar 

0 oy
(458 puan) tarafından

güle güle kullansınlar bende el işi yapımı toka almıstım papatyalı butun renklerınden ama taktırdımı noo😂😂😂 ben kıyafete takıyorum ya ne kadar güzeller kendıme alsam bu kadar mutlu olmazdım sanırım😂 

önce (1,184 puan) tarafından

Ya bende onlardan aldm bizde onları hep takıyoruz 

önce (458 puan) tarafından

sacı daha azdır cok uzamadı sacında durmuyor 😂😂 

0 oy
(5,982 puan) tarafından

Güle güle taksınşar canım.🌸o sırada aldığım her oyuncağı parçalara ayıran canavarlarımm

Kızım olsun istedim ama yüce Rabbim 2 oğlan nasip etti.bende kendime alıp takarım kendimde küçük sayılırım nasılsa🤣

önce (1,184 puan) tarafından

Allah bagslasin nasıp kısmet tabi

0 oy
(1,283 puan) tarafından

Yaaa çok tatlı aynı kafadayız nereye gitsem incik boncuklu ne  görsem alıyorum kızlarıma

0 oy
(65,394 puan) tarafından

gule güle Taksin güzellikler

0 oy

Ay kesinlikle bende çok seviyorum gittiğim heryere bakiyorim muhakkak çok çok beğendiğim olursa da alıyorum 🥰

Güle güle kullansınlar 

0 oy
önce (10,098 puan) tarafından

Kizlar süslü olurlar ne giyseler yakışır 😊 benimde kızım olsaydı herelde ev tokadın gecilmezdi saçı olması yeterli😊

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kız çocuklarına hediye seçerken nelere dikkat etmeliyim?
Kız çocuklarına hediye seçerken en önemli faktör çocuğun ilgi alanları, yaşı ve o anki gelişimsel ihtiyaçlarıdır. İlk olarak çocuğun yaratıcılığını destekleyen oyuncaklar, kişiselleştirilmiş eşyalar veya eğitici setler seçmek, uzun vadede daha fazla keyif almasını sağlar. Seçim yaparken güvenlik standartlarına uygun ürünleri tercih etmek ve çocuğun halihazırda sahip olduğu oyuncaklarla uyumlu parçalar almak doğru bir stratejidir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Okul çağındaki kız çocukları için en eğitici hediye seçenekleri nelerdir?
Okul çağındaki kız çocukları için en eğitici hediyeler, zeka gelişimini destekleyen kutu oyunları, bilim deney kitleri ve yaratıcı hobi materyalleridir. Bu dönemde çocukların el becerilerini geliştiren takı tasarım setleri veya kodlama öğrenmelerini sağlayan robotik setler, hem eğlenceli hem de öğretici bir seçenek sunar. En az 3 farklı alanda gelişimi destekleyen hediye setleri, çocukların sosyal ve bilişsel yeteneklerini güçlendirmektedir.
İki kız çocuğuna hediye alırken çatışmayı önlemek için nasıl bir yol izlenmeli?
İki kız çocuğuna hediye alırken çatışmayı önlemenin en iyi yolu, her ikisine de birbirine denk, benzer kategoride fakat farklı renk veya modelde ürünler almaktır. Özellikle birbirini tamamlayan setler veya aynı değerdeki hediye paketleri, çocukların kendilerini özel hissetmelerini sağlar ve kıskançlığı en aza indirir. Hediye seçiminde çocukların kişisel tercihlerini göz önünde bulundurarak seçim yapmak, aralarındaki rekabet duygusunu paylaşım bilincine dönüştürmeye yardımcı olur.
Uygun fiyatlı ve yaratıcı kız çocuk hediyeleri nasıl bulunur?
Uygun fiyatlı ve yaratıcı hediyeler bulmak için büyük mağaza zincirlerinin indirim dönemlerini takip etmek ve kendin yap (DIY) kitlerine yönelmek etkili bir yöntemdir. Özellikle el işi malzemeleri, boyama kitapları ve dekoratif sticker setleri, düşük bütçelerle çocukları mutlu edebilecek harika seçeneklerdir. İnternet üzerindeki kullanıcı yorumlarını inceleyerek fiyat-performans dengesi yüksek, uzun ömürlü ve çok fonksiyonlu ürünlere odaklanmak, alışveriş bütçenizi verimli kullanmanızı sağlar.
Kız çocuklarıma hediye alırken yaş aralığına göre nasıl seçim yaparım?
Kız çocuklarının hediye seçiminde yaş aralığı, güvenli ve ilgi çekici ürün bulmak için kritik bir kriterdir. 3-6 yaş arası çocuklar için motor becerilerini geliştiren bloklar ve bebek setleri önerilirken, 7-12 yaş grubu için kitaplar, sanatsal malzemeler veya kişisel ilgi alanlarına hitap eden aksesuarlar daha uygundur. Çocuğun gelişim evresine uygun ürünler seçmek, hediyenin işlevselliğini artırır ve çocukların sıkılmadan uzun süre oynamasına olanak tanır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 1,244 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (15,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
16 Haziran 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek8663 (2,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.
18 Ocak 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bubu1 (62 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 390 göst.
16 Haziran 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Syma (1,402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,515,559 soru

24,712,461 cevap

369,463 kullanıcı

...