+1 oy
107 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (947 puan) tarafından

Kuzenim yeni eve taşındı para olarak ne verilebilir yafa hediye olarak ne verebilirim. 2023 yılında oğlum doğınca  50tl vermişti gelenler 200den aşağı takmıyolardı. Sizce ben ne verebilirim.

4 Cevaplar

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

aman al bi fincan takimi yada ufak bisey yeterli . marketlere gelen aktuel urunlerden bile olur yani onlarda en asagi zaten 250 lira oluo . bi buyuk kase 6 kucuk kaseli takim gibi biseyler.

(947 puan) tarafından

Bende öyle düşğnüyorum ablam ve teyzem para verecekler 1000 tl bana cok geldi. Eşimde çalışmıyodu sıkışığız diye hediye uygun hediye alacam

-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından

para vermen hoş olmaz bence. 200 lira versen komik olur gibi geliyor bana ama 200 liraya fincan takımı alsan hediye olmuş olur adı. bebek görmeye gelenin para vermesini anlıyorum da ev görmeye para tuhaf geliyor bana. evine ilk gidişte ya bi küçük hediye ya da yenecek bişey alsan daha makul gibi 

(947 puan) tarafından

Ablam annem teyzemle gidecem onlar 1000 tl verecez dediler. Onlar para veririken benim hediye vermem olurmu bilemedim

(1,965 puan) tarafından

olur niye olmasın, esas onlar bin lira verirken senin 200 lira vermen olmaz. ayrıca bütçen yoksa mecbur da değilsin 

(947 puan) tarafından

Zaten para veririsem onlarla aynı vericem mecbur.

(1,965 puan) tarafından

imkanın varsa ver. yeni ev taşımış ihtiyacı vardır. ama imkanın yoksa da uygun olmaz bence. biri bana yok haliyle o kadar para verse ben kötü hissederdim

0 oy
(5,168 puan) tarafından

Ucuzluklara bak hersey 100 tl ciler falan var 

(947 puan) tarafından

Öyle yapacamda ablam annem 1000tl verecekmiş. Ablam bugun kşmse artık hediye götürmüyo para veriyolar ama sen bilirsin dedi. Kararsız kaldım bende. Para verirsem mecbur 1000 tl verecem eşimde onlara bin tl cok diyo

(5,168 puan) tarafından

Cok tabi bac canim ben cok vericiyimdir birine bisey yapacaksam en iyisini yaparim ama boyle seyler odunc oluyo karsilikli yani boyle bi durumda o zamanin 50 tl degeri neyse ona gore vermen lazim bin tl sacma sana yazik ben olsam 100 tllik o urunlerden bisey alie verirdim ha baskasi olsa al derim benim kaynanam tasiniyo simdi yeni ev aldi ben 12 kisilik yemek takimi ve tost makinasi alcam mesela 13 bin tuttu dusun cani sagolsun 

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Aman canim bi su bardagi ,cay bardagi takimi, kase ,kavanoz seti,pasta servis seti gibi bisey al. Ya da sunumluk bi tabak. 

Az para getirmis sana. Kahve fincani bile 500 den asagi degil. Senin 1000 lira vermende gerekmiyo yani hem durumun yokmus hemde az getirmis sana. 

Suan migrosta cam urunlerde 1 alana 1 bedava var. Oradan biseyler bakabilirsin. Online de getiriyo. Borcam falanda alabilirsin. Aman nolcak. En fazla 200-300 liralik bisey al.

(947 puan) tarafından

Ablaö artık kimse hediye götürmüyo para veriyolar diyo. Teyzem, teyze kızım fln hep para vereceklermiş o yüzden kararsız kaldım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
25 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 111 göst.
8 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ftm1907 (629 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 98 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde ecmelllverammmm (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 378 göst.
19 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,442 soru

24,111,181 cevap

332,971 kullanıcı

...