0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar varmi bildiginiz etkili bir diyet bir çay zayiflamak istiyorm spora başlayacağim yakinda suyuda cok icerm ama diyet nasil yapsam 

5 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından

Valla bende yarın başlayacağım meme reddi yasiyordum artık hiç almaya almaya süt kalmadı artık sadece mama ile beslenecek :'( bari bende kilodan kurtulayım psikolojik olarak kötüyüm 

tarafından
Uzuldm canim insallah birakmaz insallah zayiflarsin
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bende bikaç gün oldu diyete başlayalı hala çok acıkıyorum ama yemiyorum sanki biraz ödem gitmiş gibi ayda 1de tartılmayı düşünüyorum 90 kiloyum şimdi 70 olucam RABBİM nasip ederse İNŞAALLAH bu yaza incecik olucam 
tarafından
Ins canim valla bn inceciktm biraz kilo aldm ins verebilirz bklm
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Burda  3 5 ark diyet yapıyoruz sabah az akşam az yiyoruz elimizden geldiği kadar egzersiz yapardım  artık yapmıyorum sabah yumurta az peynir vs çay olarak yeşil çay içebilirim emzirdiğim için içemiyorum 2 ay olucak diyetteyim bu hafta pek veremedim akşamları öğünü artırdım kg koruma geçiş yapıyorum ama daha Bi 3 3.5 kg daha vermem lazım

Yani sağlıklı beslen evet ama boğaz tutmadan gitmez tatlı ekmek hamur işi şeker diyet boyunca hayatından çıkartmalısın yersen az yemelisin makarna plav da dahil kalori hesabı yapıp n3 kaç kalori ise ona göre yemelisin  daha çok haşlama ve yağsız şekilde ızgara ve Yemen laizm protein ağırlıklı 
tarafından
Turkuaz damla varmis diyet gurubu varmis ona yaz diyolar ama
(12,762 puan) tarafından
Evet yarın tartı günü bizim yarın başla her hafta pzrt tartı günü var
(12,762 puan) tarafından
Beb 25 kasim başlamıştım onlar 2 aralik hedef 55 ama artık vücut dibini siyiriyorum Bi bitse diye ahahah
0 oy
(643 puan) tarafından
Cnm turkuaz damla var ona yaz kilonu  sende katıl diyet gurubuna bende 77 kiloyla doğuma girdim son 2 aydır diyete girdim 69 kıloyum şu anda hedefim  55 inşallah veririm 
tarafından
Oo supermis yaaa damlaya neden yazaym diyetisyenmi
(643 puan) tarafından
Diyet gurubumuz var her hafta pazartesi kilomuzu söylüyoz ona oda not aliyo

Kilo vereñleri gördükçe kilo veresin geliyo
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Evet diyet mi dedin sen önce bunu güzelce araştır çaya falanda inanma hızlı kg vermeyi düşünme zaten sporda yapacağın için rahat ve kalıcı kg verirsin sana tavsiyem uygulayan biri olarak ketojenik diyet ve aralıklı beslenme aralıklı orucu araştır belli kuralları var ama kg vermek garantili 
tarafından
Tesekkür ederim canim emzirdigim icin zaten hizli kilo veriyorm ama caylar bitki caylari zayiflama deil canm
(3,141 puan) tarafından
Bebeğin küçükse diyete başlama süt kaliten için

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 490 göst.
+1 oy
8 cevap 411 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ervaaa (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 585 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy