+1 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Lütfen sadece ilgili kişiler cevaplasın. İçimde hep bi çarşaf sevdası var ama ailemde kız erkek karışık ortamlara giriliyor bu yüzden hep bi endişeliyim tek sıkıntı bu 

8 Cevaplar

0 oy
(12,346 puan) tarafından
Kadın erkek bir olan ortamda çarşafın la oturabilirSin. Benim annem yengem kuzenim çarşaflı öyle yapıyorlar. 
(273 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah sana. Rabbim hayırla afiyetle nasip müyesser etsin.

Sen Rabbimin dilediğini, emrini yerine getir bak emin ol Rabbim sana kapılarını sonuna kadar açacaktır. Çarşafa girdikten sonra insanlar çarşafın hürmetine sana da hürmet gösterip saygı duyacaklar. Böylece haremlik selamlık yapabileceksin. ❤️
tarafından
Geniş ferace ve geniş örtü örtmekte yeterli mi. Yoksa tam tesettür çarşafla mı olur. Ben de seviyorum hatta bütçe olunca alacağım inşallah. Çarşaf daha maneviyatlı mı oluyor acaba. Bu arada her yerde giyiyorum feracemi evlerde giymek için de bir tane almayı düşünüyordum kaynanamgilde falan çıkaramadığım için.
tarafından
Esas tesettür Ahzab suresi 59.ayette geçtiği üzere Çarşafı şereftir. Ferace veya pardesü gibi kıyafetler ayette geçenle tam örtüşmez.
(273 puan) tarafından
İnşallah bir gün nasip olur
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Canm gercekten yapabilcegine eminsen gir derim cok uzun dusun ve tart cunku carsafa girmek okadr kolay ama ona gore hareket etmek kolay degil.ve etrafmdaki herkez bi hevesle carsafa girip kaldiramayip cikariyorlar buda kotu bisj tabi ama rabbm insallah gonlune gore verir.istedginj sana kolaylastirir
(273 puan) tarafından
Allahın izniyle girersem çarşafa çıkarmam sadece eşimin ailesinde haremlik selamlık yok o beni urkutuyor
0 oy
tarafından

Çarşafı Şerif giymek ne güzel bir nasip ne güzel bir nimettir. Rabbim afiyetle giymeni kolaylıkla taşıyıp takva ile devam etmeni nasip etsin. Bu dünyada insanlari memnun etmek cok zor o ne der bu ne söyler diye seytana kapi açma. <3

(273 puan) tarafından
Evet canim çok doğru söylemişsin inşallah bir gün hayalim..
0 oy
(11,058 puan) tarafından
Ayyy gönlümün baştacı nefsimi bir kırabilsem siyah ferace ve büyük eşarp kullanıyorum şuan inşallah Rabbim hem sana hem bana nasip eder 

Çarşafı şerif le oturabilirsin 
(11,058 puan) tarafından
Dolama olarak kullanıyorum eşarpçıdan aldıklarımda var ande tesettürden aldım birde trendyoldan canım
tarafından
Zahmet olmasa link varsa atarmisin
(11,058 puan) tarafından
https://ty.gl/e1kay7kmxts8h

https://ty.gl/n857xnw001hbw

Estağfurullah ne zahmeti bu ikisi ande tesettürdekini atamadım ama
tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
(273 puan) tarafından
İnşallah canım çok istiyorum
0 oy
(5,409 puan) tarafından
Gonlune dusmus ne guzel hic bekletme :) 
(273 puan) tarafından
Bayadır var nefsimi yenerim inşallah:)
(5,409 puan) tarafından
Yenersin Alalh in izniyle, siyah carsafa girmeiyorsan farkli renklerle basla, afgan takimi modelleri var mesela
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Cnm kndinden iyice emin olup gir çarşafa. Bir tanıdıgım çok istekliydi kaç yıldır dilindeydi en sonunda girdi sonra nefsine zor geldi çıktı. Bide işin kötü tarafı herkes bi yorum yaptı oda büyük büyük konuştu Allahın emri size ne oluyor falan diye. Şimdide ona öyleydi hani noldu diyorlar. İstersen sufle tarzı şeylerler başla. Sorunun cevabıda Eşimin teyzesi çarşaflı karışık ortamla çarşafıyla duruyor hakkında hayırlısı olsun 
(273 puan) tarafından
Allahın izniyle giyersem çıkarmam sadece endişem haremlik selamlık olmayan yerlerde napabilecegim
0 oy
tarafından
Bnde 1 yıl olaack girdim çarşafa ne mutlu sana rabim nasip eykesin6 gözünde büyütme canım çarşaf o kadar asil ve o kadar güzel ki onunla her ortama girebilirsin  sen çarşafa gir emin ol zaten ona gerektiği gibi davranırsin  çarşafimi ilk giydigimde acaba çıkarmadan da onla uyusami diye düşünüyordum :))❤️
tarafından
Etrafında cuma sohbetleri yada Perşembe sohbetleri olan ortam varsa git orda birkez daha anlarsın çarşafı şerifin kıymetini ne mutlu sana  Maşallah
(273 puan) tarafından
Pazartesi sohbetlerimiz var inşallah çocuğum büyüsün oraya katılmak istiyorum daha da alışırım oradakilere keşke çevrem öyle olsa da çabuk alıssam
tarafından
Sohbet çok etkili oluo

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,089 göst.
0 oy
23 cevap 1,533 göst.
+2 oy
9 cevap 720 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,295 göst.