Kızlar, bazen durup düşününce; o küçükken hayalini kurduğumuz “büyümüş de kadın olmuş” halimizle şu anki halimiz ne kadar benziyor?
O küçük kız karşınıza geçse; bugünkü size sarılıp “Aferin sana, ne güzel başardın” mı derdi, yoksa şaşkın şaşkın “Hayat buraya nasıl geldi?” diye mi sorardı?
Hayatın size getirdiği o hiç hesapta olmayan ama 'iyi ki' dediğiniz en güzel sürpriz ne oldu?
Benim evlenmek ve 3 çocuk sahibi olmak.
Şimdi küçüklüğüm beni görse “Yuh ulan! 3 çocuk mu? Hani evlenmiyorduk?” Diye ağzı açık ama mutlu halde bakardı.
Küçük halim bir tık gururlanabilirdi, hala cilt bakımı için saatler harcıyoruz😁✨💅
Uzun zamandır post açmıyormuşum, bu da öylesine gece sohbeti olsun.
Benim en büyük şansım şuan ki evliliğim ve oğlum iykilerim onlar
Başka da yok.
Küçüklük halim beni görseydi sen nasıl bu hale geldin derdi sanırım. Hayal ettiğim hayatla yaşadığım hayat arasında dağlardan da büyük fark var. Ama bu duruma kendimi ben getirdim çok sevdiğim biri herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşıyor demişti. Çok doğru gerçekten. Tercihlerimizden dolayı bu noktaya geldik. Hala birşeyler için çabalıyorum yanlış tercihlerimi düzeltmeye çalışıyorum ama 35 yaşından sonra başarır mıyım bilemiyorum.
Ben sorumluluk alamam sanıyordum evlilik yürütemem birine güvenemem diye düşünüyordum ama hayatın yükünü paylaşan birine denk geldim eşim evlatlarim ( biri daha karnımda mercimek tanesi) iyi kilerim bir de çok şükür doğduğum aileye göre refah seviyesi olarak çok ilerdeyim başarmak istediğim çok şeyi başardım daha iyi olabilir miydim? Bence evet ama umuyorum ki yolum daha bitmedi bugünüm dünümden daha iyi inşallah yarınım da bugünümden daha iyi olur
Bende evlenmeyi düşünüyorum derken 27 yaşinda eşime aşık oldum ve evlendim iyiki onunla evlenmişim çocuklarımda iyiki var keşke okula devam etseydim diyorum eşimde zamanında çok istedi ama ben hem iş hem çocuk hemde okulu bir arada yürütemem diye denemedim hiç
Benim annem yerli malı olsun böyle okulda kutlanan ni gün olsun asla kek poğaça yapmazdı çok ama çok üzülürdüm okula elim boş gidince
daha 4. Sınıfa gidiyorum birgün dedimki
Anne olduğumda çocuklarıma ne istıyorlarsa çeşit çeşit pasta çörek yapacağım demiştim
Evet şimdi hiç kimsenşn bilmediği sayısız pasta börek tarifini. Yapıp çocuklarıma yedirdim hala da yeni bişeyler deniyorum iyiki de elim yatkın ve benım annem yapar diyebiliyor çocuklarım
Sizin adiniza gercekten üzüldüm annneniz neden yapmamış ya sizi üzmüş en kolay şey halbuki yemek yapmak
Belki durumu yoktu annenizin
Kesinlikle benimde Küçüklüğüm hani asla evlenmem bekar yaşarım derdin evlenmiyordun derdi ama oda mutlu mutlu bakardı elhamdülillah mutluyuz kaynanamında kumalığı bitecek inşallah onada umutluyuz😁 araya onuda sıkıştırıverem dedim 😂
Evlenmeyeceğim diyenden kork ☺️Ben hep evlenip çok çocuk sahibi olmak istemişim. O yüzden buna pek şaşıramıyacağım. Sa.lak bir marka takıntım vardı,ondan kurtulduğuma şaşırıp,seviniyorum (yüzüme vurulduğu için)
Çok zayıflamış olsada İyi ki Hafız olmuşum. İkizleri kreşe başlatıp,tekrardan sahalara dönmeyi 4 gözle bekliyorum. İnşAllah sıfırdan alacağım. Bana dua edermisin ❤️
Evet o küçük inat şımarık özgür kız şimdi bana sarılıp ben senin basaracagina 4 çocuk annesi olup çocuklarını mis gibi yetiştiğinine Gül gibi bir evliligin olduğu için seni kocaman kucaklıyorum ve tebrik ediyorum derdi 25 yıl acısı ile tatlısı ile derdi kederi ile varlığı yokluğu ile herşeyi gogusledim ben başardım başardık daha dogrusu
Hamdolsun iyiki eşimle evlenmisim . 3 tane çiçeğim var. Yalandan riyadan gösterişten uzak bır aile hayatımız var. Çok zorluklar yaşadık el ele verdik . Rabbimin de izniyle herşeyin üstesinden geldik. İyiki gönlümüzü Allah'a verdik Allah'ım da gönlümüze göre güzellikler nasip etti..
Hayalimde asla olmayan bir hayat yaşıyorum şuan. Başıma kötü şeyler geldi. Ama eğer o kötü şeyler olmasaydı şuanki hayatımı yaşayamazdım kesinlikle. Her şerde bir hayır vardır sözünün canlı kanıtı gibiyim. Şuan hayalim olan hayatı yaşamasam da şükür halime diyorum.
Yani gelecegim cocuklugumdan da belliydi zaten babam okutmam medreseye gondercem diyodu oyle de oldu ama sonuc basarisizlik zaten benim ev hanimi olmam evlenip evimde cocuk buyutmem beklenen biseydi taa ki hatirlayamadigim kadar kucuklugumde bile buyuyunce ne olcaksin sorusuna anne olcam dermisim zaten anne olursun baska ne olcan deseler de yok ben sadece anne olcam dermisim 🤭 simdi soyle donup baktigimda annemi de cok ornek almisim bi cok ornek verebilirim mesela fare korkusu hatirliyorum eve fare girdi asilda korkmama ramen sirf annem korkuyo diye bende korkuyorum dedim simdi 30 yasinma geldim fotografini gormeye tahammulum yok ya da iskembe corbasi kelle paca yemez iskembe corbasina bayilir annem sirf annem oyle diyo diye bende oyle oldum kelle paca yemem iskembe corbasi icerim halbuki ikisi de dusununce neyse nimettir gunaha girmeyim velhasil kelam beklenen oldum kariyer yapamadim ama elhamdülillah mutlu bi evlilik 2 de cocuk yaptim ha kucuklugum karsima gelse o bana ne derdi bilemiyorum ama ben ona uzulme Allah goruyo biliyo bu gunlerin mukafati var derdim ayyy goz yasim pittt
İyikim EŞİM ondan önceki hayatım kabustan ibaret
evladım tabii ki iyi ki dediğim en büyük şey ama ondan öncesi tabii ki eşimi bulmak, doğru adam seçmişim.
aptallık yaptığın çok şey var ama kendine bu kadar niye yüklendin diye kızardım büyük ihtimalle, çok idealisttim, bu da işime yaramadı maalesef sadece yordu
Küçüklüğüm şimdiki halimi görse eminim çok mutlu olurdu. Kendini geliştirmiş mükemmel bi adamla evlenmiş çocukları olmuş herkesin saygı duyduğu biri olduğumu görmek onu çok mutlu ederdi. Çünkü küçükken kimsenin görmediği zorbalanan ve yetersiz olduğunu düşündüğü bi çocuktum.
İyikilerimin başında❤️❤️ annem❤️❤️ geliyo iyiki benim annem
İkinci iyikim de❤️❤️ evlatlarim❤️ iyiki dogurmusum hamd olsun 💕 💕 💕
Eşim çok kırdı incitti beni canım çok yandı gönlüm kırıldı ama yine de iki evladımın babası o olmasa yavrularım olmazdı iyiki bebeklerim olmuş onları çok seviyorum 🫶
Tek iyikim kızlarım
Benim küçüklüğümde beni görse yine başını öne eğer şunu derdi bisa bekleme o mutluluk kavramı hiç bir zaman sana gelmeyecek
İyiki dediğim hayata karşı direnme huyum.. tek moddom bükerse boynumuzun sevda büker diye diye... hayatta savrulduğumu hissediyorum
Çok iyi hatırlıyorum bir gün köyden doktora götürmüştü annem beni. Oradaki doktorlar hemşireler çok bakımlı güzel geliyordu gözüme. Çok ozenmistim onlara o küçük halimle. Çok şükür şu anda o güzel bulduğum insanlarla aynı yerdeyim. Küçük Halim bence bana 'kocaman bir aferini hak ettin" derdi
Ne kadar güzel bir post 😍
Sevdiğin rutinlerden vazgeçmemiş olman , Vakit ayırabiliyor olman 😻
Eğer küçüklüğüm Şimdiki halimi görseydin gurur duyardı şaşırırdı nasıl buralara geldin derdi
En büyük şansım ruh ikizim olan koca ayı’yı bulmak denk gelmek rastlamak hayatımın onunla yeniden başlaması
Ondan sonraki şanslar anne olmak kızımla tanışmak tekrar anne olmak oğlumla buluşmak
Hayatımın iyikileri şimdi Çekirdek ailem 🙏
1,507,435 soru
24,606,102 cevap
363,846 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın