Kızlar, bazen durup düşününce; o küçükken hayalini kurduğumuz “büyümüş de kadın olmuş” halimizle şu anki halimiz ne kadar benziyor?
O küçük kız karşınıza geçse; bugünkü size sarılıp “Aferin sana, ne güzel başardın” mı derdi, yoksa şaşkın şaşkın “Hayat buraya nasıl geldi?” diye mi sorardı?
Hayatın size getirdiği o hiç hesapta olmayan ama 'iyi ki' dediğiniz en güzel sürpriz ne oldu?
Benim evlenmek ve 3 çocuk sahibi olmak.
Şimdi küçüklüğüm beni görse “Yuh ulan! 3 çocuk mu? Hani evlenmiyorduk?” Diye ağzı açık ama mutlu halde bakardı.
Küçük halim bir tık gururlanabilirdi, hala cilt bakımı için saatler harcıyoruz😁✨💅
Uzun zamandır post açmıyormuşum, bu da öylesine gece sohbeti olsun.
Küçüklüğüm şimdiki halimi görse eminim çok mutlu olurdu. Kendini geliştirmiş mükemmel bi adamla evlenmiş çocukları olmuş herkesin saygı duyduğu biri olduğumu görmek onu çok mutlu ederdi. Çünkü küçükken kimsenin görmediği zorbalanan ve yetersiz olduğunu düşündüğü bi çocuktum.
Eşim çok kırdı incitti beni canım çok yandı gönlüm kırıldı ama yine de iki evladımın babası o olmasa yavrularım olmazdı iyiki bebeklerim olmuş onları çok seviyorum 🫶
Tek iyikim kızlarım
Benim küçüklüğümde beni görse yine başını öne eğer şunu derdi bisa bekleme o mutluluk kavramı hiç bir zaman sana gelmeyecek
İyikilerm basta evlatlarım babam ve kardeşlerim Rabbim ayaklarına taş degdirmesin iyi insanlarla karsilastirsin
O küçük kız benimle karsilassaydi muhtemelen "yazık sana" der geçerdi soyliyceklerim bu kadar...
Benm en büyük iyi kim galiba ayrı eve çıkmak oldu evle birlik 21 kişi yaşıyorduk kaynanam ayrı eve çıkmamıza izin vermiyordu 4 elti her birinin çocukları eşimle birlikte 6 kaynım 2 görümcem 1 kaynanam vardı
Ne iş biterdi ne de misafir biterdi çok yıprandım o süre içerisinde çocuğum yoktu ilk 1 yıl çok zorlandım ama Bi oğlum oldu hamd olsun 1 kaybından sonra artık gözümü açtım haksızlığı kabul etmedim baktım bnm eşimde şehir dışına zorla gönderiyorlar çok çok hakaret işittim dayakta yedim psikolojik baskıda gördüm ama hepsininde üstesinden geldim rabbime sığındım küstüm gitim hepsini tehdit etim kendim için değil artık kabulenmiştim ama bebeğime çok haksızlık edildiğini görünce sirkelendim ve aileme boşanmak istediğimi söyledim öncesinde tabi küstüm gitim geldim çok olaylar yaşadım ama hamd olsun çocuğumun hayatı için ben öyle düşünüyorum çok büyük bir mücadele etim eşimi tehdit ikna ederek ayrı eve çıktım çok şükür şimdi oğluma istediğimi alıyorum çok çok şükür istediğimiz serbest yiyiyorum içiyorum kimse önümdeki yemeğimi almıyor yada bana durduk yere hakaret etmiyor yerden göğe kadar hamd olsun ne yaptıysam da çocuğum için yaptım bugün tam 3.5 yok oldu evden ayrılalı o kadar huzur veriyor ki yemeğimi aksamda kimse laf etmiyor istediğim vakit duş alıyorum istediğim de dışardan yiyiyorum çok büyük bir nimet bnm için her gün her gün şükretmeliyim Vala 🥰🥰🤲🥹 Rabbım herkese nasip etsin inşallah
Rabbim daha iyisini nasip etsin inşallah canım sevindim adına huzurun daim olsun
Amin canım inşallah Allah razı olsun hamd olsun inşallah Allah herkese nasip etsin
Amin amin inşallah canım
Bacı eviniz nasıl bir evdi ki 21 kişi yaşadınız. Konak felanmıydı . Dizilerdeki hayatların gerçeğide varmış ..
Diğer eltilerin hiçmi itiraz etmedi hâlâ o evdelermi..
Senin başardığını herkes başaramaz helal olsun her erkek çıkmaz kolay kolay anasının dibinden yani okuyoruz burda anam babam deyip yanından ayrılmayan. İşleri bir olup hâlâ babasından harçlık alan erkekler var
Ev köydeydi 4+1 Di yok canım benden önce 1 eltim çıktı 7 tane çocuğu vardı 12 yıldı evle birlikti ondan 2 yıl sonra ben çıktım. Benden 1 yıl sonra da 1 tane eltim çıktı ayrı eve ama onların 4dü köyde kaldı hepsinede kaynanam ev yaptırdı ama bana yapmadılar bişey vermediler eşime hepsi hepimiz ayrı eve çıktık sadece 1 tane eltim evle birlik kaldı görümcelerime evlendi ben İstanbula geldim zaten o kısmında ayrı Bi zorluk çok şükür bu günüme 🥹 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Vallah sanırım benim kucuklugum benim şuanki halimi görmek istemez he iyikim dediklerim eşim ve çocuklarım ne kadar zorluk haksızlık ceksemde iyiki eşim ve evlatlarim var
Beni gorse gurur duyardı kizimi gorse ayni bana benziyo diyip gülerdi bence iyiki dedigim konuda iyiki eşimle evlenmisim iyiki hemen çocuk yapip anne baba olmuşuz iyiki en yakin arkadaşım dostum dedigim kiside görümcem olmus😂😂😂
Boş yaşadığımı düşünüyorum çoğu zaman manevi anlamda değil madden. Mesela şu yaşıma geldim (27). Hiçbir işte çalışmadım, oysa ki hem okuyup hem çalışabilecek kapasitede bir kızdım. Üniversite desen sündü gitti. Okurken evlendim, okurken kızım oldu falan. Örgün okuduğum için bazen kızıma da yetemedim gibi hissettim. Hiçbir meşgalem olmayıp çokça yoruldum. Bilemiyorum. Allah'ım kalan ömrümü geçen ömrümden güzel ve hayırlı eylesin 🤲🏻
1,507,556 soru
24,607,722 cevap
363,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın