İlk aşerdiğiniz şey bebeğinizin adı olsaydı ne olurdu 😂
Benımkı çilek olurdu 😂
9 ay kusmaktan su bile içemeyen ben elendim isim konusunda 😅 ama bir kere isteyerek nohut yemiştim daha ilk baştaydı nohut olabilir 😂😂
Nohutta iyiymiş😂
9 ay nasıl dayandınız ya benım 2 gun surdu yataktan kalkacak halım yoktu sonra ilaçla falan gectıde bıdaha olmadı allahtanda
hiç sorma 9 yıl gibi sürdü hamileliğim 🥲
zor ya gorumcem de sürekli hastanede geçiriyordu mıde bulantısı cok oluyordu
Ben oğluma hep kornişon yedim durdum şu anda ikinci gebeliğimi yaşıyorum acı ve ekşiden gidiyorum ama aşermek mı bilmiyorum sanki ağzımın tadı yok acı turşu biberlerden yiyorum sürekli
ilk aylardaysan olabılıyor oyle fazla acı yeme mıde yanmasından duramazsın kız nasıl dayanıyon ben acı bıle yıyemedım ama hala mıde yanması kaldı gecmıyor bı turlu
Benim bu aylarda bulantım çok oluyor tatlı yiyemem ama acı ekşi tuzlu iyi geliyor mide yanmam 25 ten sonra olmuştu sanırım karnım epey büyüdüğü zamanlarda şu an mide yanması yaşamıyorum
yogurtlu çorba yıyebılırsınız ıyı gelıyordu bana aşurelık bugdayla yapabılırsınız dene ıstersen
Yapayım canım
Benim ki yeşil erik olurdu ve hala yeşil erik bulup da yiyemedim 😂
kış ayımıydı 😂 benımde kış ayıydı ocaktı sanırsam öyle tatsızdıkı içime bile sinmedi 😂
İlk ikisi erik 3. Şeftali olurdu🤣🤣🤣
3.duyarsa kıskanır ben nıye erık değilim diye 😂
Talaş böreği olurdu 🤣🤣
Meyve istemeyenn bi bebek desene 😂
Oglum simdi 4 yasında meyvelerle daha hala arası yok muz karpuz yesil elma yıyor sadece
Limon yada vişne olurdu.yaz ortasında canım limon istiyordu ağlamıştım bile var
yaa olabılır hormonlar çok kötü oluyor yemezsen eger 😂
Portakal 🍊 olurdu 2012 yılında portakallar nasıl sulu tatlıydı kilo kilo yemiştim . Bu yıl hiç tatlı sulu portakal yemedim
evet ya bu sene zaten hiçbişeyin tadı yokkı nedense
Asermek ne demekki ben hiç yasamadim 😂😂😂 bi nazlamanamadim ya
canın bişey istemedimi ki😂 bende zaten hemen söyleyemedımkı bulamaz uğrasmasın dıye ama artık dayanamadım rüyamda bıle goruyordum😂
Nazlanma değil ya . Gerçekten ben portakal sevmeyen yemeyen biriydim o yıl ne portakal yedim ya kilo kilo
Limon olurdu aşırı yedim daha 3 aylığım tuzlayıp tuzlayıp yedim
ne güzel tadını cıkar 😊
hiçbir şeye aşermedim ben😂
aa gercektenmı😂
yok valla😂
İlkinde üzümlü kek ikincide kızılcık üçüncüde çağla 🤭
hepside çok guzel ama 😂
Trabzon hurması 😂
oda bi guzel oluyor ama sımdı 😂
1.cocuk zeytin
2.cocuk yoğurtlu biber kızartması
3.cocuk mantı