Gebelik testim pozitif ama kanda neden negatif çıktı?

0 oy
276 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (8,429 puan) tarafından

image

İyi akşamlar hanımlar 🥰 görüşmeyeli nasılsınız neler yapıyorsunuz kimler var eskilerden. Ben bayadır yoktum bir iki gün önce gebelik testi atmıştım test pozitifti ama kanda negatif çıktı merak edenler varsa 😅 hayırlısı diyelim artık ikinciyi düşünüyorum benim kız 4 buçuk yaşına geldi nerdeyse ama önce baş dönmesi sıkıntım var aylardır geçmeyen onun için mr falan gireceğim onu halledeyim dedim. Onun dışında değişen birşey yok. Ehliyet aldım yemek kursuna falan gittim kardı kıştı derken ramazandı bayramdı derken öyle geçmiş günler... Eee sizde ne var ne yok anlatın bakalım ♥️

11 Cevaplar

+1 oy
önce (29,949 puan) tarafından

Ben seni hiç hatırlamıyorum ama hoşgeldin 

önce (8,429 puan) tarafından

Bu platform için normal biriyim ondandır 😅 hoşbulduk 🥰

-Reklam-
+1 oy
önce (648 puan) tarafından

Hoşgeldin canım ben idilt 😂 

Hem o yordu . Öğle uykusunu kesti çünkü saat 21.30 a kadar beraberiz beynimi çatlatıyor yani artık …. Hem de ev taşıyacaktık sonra ben vazgeçtim o masrafı hatta daha azını kendi evime yeniden dekor etmek amaçlı kullanacağım 😂 bugünden  başladım her yerim ağrıyor eşyaları temizlemeden koyamıyorum 😂

önce (5,507 puan) tarafından

Kolay gelsin canım benimkiler de öyle maalesef 💆🏼‍♀️ yarın direkt annemlere aticam kendimi 

Valla ne güzel çok şanslısın Allah başımızdan eksik etmesin benide mayıs ayında annemle babam almaya gelecekler iple çekiyorum 

Amin cümlezin 🥲

@Orhan Bencegay bende iyiyim canım hayat aynı işte çocuk okula Koca işe bende akşama kadar yatış 😀 

0 oy
önce (816 puan) tarafından

Hoşgeldiniz hiç karsılastıkmı hatırlamıyorum pek hakkınızda hayırlısı olur inşallah 🥰 7 aylık bebişle ugrasıyorum emeklıyor kendını yaralamaya meyilli zormu dersen evet bıraz zor çünkü evde annesi babası kardesıyle bırlıkte yasıyoruz onlarla ugrasması daha cok zor 

Sen yenisin galiba karşılaşmamış olabiliriz. Allah kolaylık versin 🥰

önce (816 puan) tarafından

ekımde kesfettım burayı ama hep misafir olarak kullanıyordum aralık ayında dedım yeter en azından dertlesecegım birileri olur falan dedım 

İyi oluyor kaostan uzak durursan güzel insanlarda var burda. Ben 4 yıldır kullanıyorum 

önce (2,186 puan) tarafından

Duyguu 😁 uzun zamandır kaos yok ya çok sessizlesti

Farkettim eskiler yok sanırım kimseyi göremedim yorumlarda 😅

0 oy
önce (1,384 puan) tarafından

Hoşgeldin 🥰

Hoşbuldum 🥰 

0 oy
önce (546 puan) tarafından

Hoş geldin gülüm 

Hoşbuldum 🥰 

0 oy

Hoşgeldin canım çaydanlıklar harika 🌸🫶🏼

Teşekkür ederim hoşbuldum 🥰

0 oy
önce (5,081 puan) tarafından

Bakır çaydanlık çok hoş 

Bende de aynısı var

Çok lezzetli oluyor çayı 

Hoş geldin bu arada ❤️💞

+1

Teşekkür ederim 🥰 evet çayı çok güzel 

0 oy
önce (5,770 puan) tarafından

Çaydanlık ateş ediyor bakır mi ?hosgeldin bende tanımıyorum sizi

Evet bakır 🥰 sanırım eskiler gitmiş hep 🫠

0 oy
önce (4,374 puan) tarafından

Hoş geldin canım bende senin gibi hamile kalınca uygulamayı tekrar indirdim. Hemen hemen aynı zamandalarda kullanmışız büyük ihtimalle benim oğlumda 4 yaşında çünkü ☺️ mr çekil sonra belki hamile kalırsın hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗🤲

Teşekkür ederim inşallah yaza doğru düşünüyorum nasip tabi 🥰

0 oy
önce (828 puan) tarafından

Kız sen burda yorum yapiyordun ya sık görüyordum ya seni gı

Evet geçen yaz baya aktiftim aslında sonra ara verdim öyle 

0 oy
önce (3,004 puan) tarafından

Hoşgeldin canım.

Seni çok iyi hatırlıyorum.. 

Hakkında hayırlısı olsun. Baya var gibi gözüküyordu. Kısmet 

Bizde de hep çocuklar ile bir koşturmaca..

Teşekkür ederim inşallah 🥰 bu ay olmamasi benim için daha iyi oldu

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İdrar testinde pozitif kanda negatif çıkması ne anlama gelir?
İdrar testinde pozitif görülüp kanda negatif çıkması genellikle kimyasal gebelik veya testin hatalı sonuç vermesi durumunda yaşanır. Kanda gebelik hormonu olan beta-hCG düzeyi, idrar testindeki hassasiyetten daha güvenilir ve kesin sonuç verir. Eğer kanda negatif sonuç alındıysa, bu durum tıbbi olarak gebeliğin olmadığını veya henüz çok erken bir aşamada hormonun saptanamadığını gösterir.
Aylardır geçmeyen baş dönmesi için hangi bölüme gitmeliyim?
Aylardır süren ve geçmeyen baş dönmesi şikayetleri için öncelikle bir nöroloji uzmanına veya kulak burun boğaz (KBB) hastalıkları uzmanına başvurmanız gerekir. Nörolojik muayene, MR görüntüleme ve iç kulak dengesini ölçen testler, baş dönmesinin kök nedenini belirlemede kritik rol oynar. Uzman doktorunuz, şikayetin şiddetine ve süresine göre gerekli tetkikleri planlayarak doğru teşhisi koyacaktır.
İkinci çocuk planlarken nelere dikkat etmeliyim?
İkinci çocuk planlama sürecinde öncelikle ilk çocuğunuzun yaşı ve genel sağlık durumunuz göz önünde bulundurulmalıdır. Uzmanlar, annenin fiziksel olarak toparlanması ve vitamin depolarının yenilenmesi için gebelikler arasında en az 18-24 ay süre bırakılmasını önermektedir. Ayrıca, planlama aşamasında bir jinekolojik kontrol yaptırmak ve folik asit takviyesine başlamak sağlıklı bir gebelik süreci için oldukça önemlidir.
Kronik baş dönmesi şikayetinde MR neden çekilir?
Kronikleşen baş dönmesi şikayetlerinde MR, beyin dokusunda veya dengeyi sağlayan sinir yollarında yapısal bir bozukluk olup olmadığını anlamak için çekilir. Bu görüntüleme yöntemi, baş dönmesine neden olabilecek tümör, damarsal anomaliler veya sinirsel baskı gibi durumları dışlamak için en etkili araçtır. Doktorunuzun isteyeceği MR tetkiki sayesinde baş dönmenizin altında yatan ciddi bir tıbbi sebep olup olmadığı net bir şekilde ortaya konulur.
Gebelik testi pozitif çıktıktan sonra ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Evde yapılan idrar testlerinde pozitif sonuç aldıktan sonra en sağlıklı doğrulama yöntemi, hemen ardından yapılacak bir kanda beta-hCG testidir. İdrar testleri genellikle hormon seviyesi belli bir düzeye ulaştığında sonuç verir, ancak kan testi çok daha düşük seviyeleri bile saptayabilir. Eğer evde pozitif sonuç gördüyseniz, vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşunda kan vererek gebelik durumunuzu kesinleştirebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 442 göst.
0 oy
16 cevap 1,075 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 639 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 398 göst.
15 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (8,829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,736 soru

24,566,131 cevap

361,739 kullanıcı

...