bebeğimin gece sorunsuz uyumasını istiyorum çok mu :)

0 oy
224 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2,550 puan) tarafından

ben istiyorum ki bebeğimi uyutayım sonra tüm gece sorunsuz uyusun

bu hiç uyanmasın demek değil ama sorun çıkarmasın. mesela uyansın ihtiyacını göreyim geri uyusun… var mı böyle bir model 😂🤣

13 Cevaplar

0 oy
önce (14,153 puan) tarafından

Büyüğüm 6 yaşında küçük 4 bana düşmedi öyle bir model varsa yazın 🤣🤭🤔

önce (2,550 puan) tarafından

neden öyle ki yaa 😂🤣

önce (14,153 puan) tarafından

Kimleri kimleri kinadik zamanında acaba da böyle olduk diye düşünüyorum bazen 

ay ben hiç kınamadım da

-Reklam-
0 oy
önce (4,907 puan) tarafından

Çok şükür benim 2 çocukta da sıkıntı yaşamadım bu konuda. Fakat gel gelelim, şuan da(4-2yaş), günü ağlamadan kapatabilmişsek ne mutlu. Gece uykusuna da yansıyor çünkü. 

ağlamadan gün asla bitmez bizde kesinlikle kavga çıkıyor

gecede kızlar artık nadir sorun çıkıarıyor ama oğlanla çözemedik bu işi

Allah razı olsun bazen sırayla ağlıyorlar. İkisi aynı anda olunca çok daha zor oluyor 🤗 

öyle olunca hemen kocam düğmesine basıyorum ben imdat butonu gibi 😂

O düğmeye ben de basıyorum bazen 😇 

0 oy
önce (29,680 puan) tarafından

Tek çocukta ben böyleyim çişe kalkmaz su içer geri uyur eskiden de emer uyurdu

bitmiyor ki ya susuyor ya çişi geliyor ya canı sıkılıyo ya yatağında yatmak istemiyor ya terliyor ya da bıla bıla 😂🤣 asla ama asla bitmiyor 

hadi kızlar sebep sunuyor oğlanda durum daha vahim. ağlıyor ama niye 

0 oy
önce (812 puan) tarafından

benımkı 3saatte 1 uyanır karnını doyurup altını temızlerken uyuyakalır ama tabı sabahın 7sınde kalkar 😂 

altını gece hiç almıyorum ben sabah 7 bizim de net 

önce (812 puan) tarafından

ben sonrasında daha rahat uyusun dıye alıyorum aslında ama rutınını olusturmus o 😂 

rutin iyidir diyorlar 😂🤣

0 oy
önce (1,562 puan) tarafından

çin yada japonlar üretecek böyle bir yazılım. belki bizde nasiplenirik

ahaahhh hadi bakalım belki torunlara nasipnolur

önce (1,562 puan) tarafından

insallh niz rahat edemedik onlar etsin

önce (3,002 puan) tarafından

Çin ve Japonu da aşar bu model 😂

0 oy
önce (3,002 puan) tarafından

İlk kızım tam böyle olmasa bile en iyisi idi. Uyuyabilirdum.

Ama İkizlerin modeli 3 yaş olacak böyle model görülmedi.  Hala gram akıl bıraktılar diye şükrediyorum. Oğlan şuan kalkmış tepemde. Mutfak götürdüm su veriyorum yok onu onu diyor ne versemde kabul etmiyor 🤦‍♀️😫

3 yaş dolacak hala uyumadılar uyutmadılar 

çok geçmişler olsun Allah sabırlar versin hepimize

0 oy
önce (7,099 puan) tarafından

Benim de artık tek isteğim kızım sorunsuz yesin iştahı açılsın. Uykusu da zor bir çocuk ama şu yemek yememesi beni bitirdi artık 

aaa o konuya hiç girmeyelim o konuda dertlerimiz yarışır muhtemelen 

0 oy
önce (16,883 puan) tarafından

Hahahh hepimizin evlatları bağışlasın 

Benimkiler kız uyudu mu mamaya kalkar içip geri uyurdu. Şimdi deliksiz uyuyor bi zahmet 4 e girecek. 

Oğlum koliktı çok zor süreçtı , katılırdı ağlamaktan onun sesine yandaydı odası kız kalkardı 

İkisininde ihtiyacıni görüp çikardım 

pin pon topu gibi uykusuz odadan odaya koştururdum o ayrı 😁

Oğlanda iki buçuğa girecek deliksiz uyur 

Şimdi odaları ayni sarılır yatarlar ☺️

darısı başımıza ne diyelim 😂🤣

0 oy
önce (691 puan) tarafından

Bende 3. Hamileyim benimde hayalim emzireyim ihtiyaçlarını gidereyim ve oda kendi kendine uyusun  rabbim nasip ederse bunu deniycem😂

bana da bebeğe bakmaya gerek olmaz emzirir koyarsın o kendi büyür demişlerdi ama hiç de öyle olmadı :) inşallah seninki öyle olur

0 oy
önce (1,284 puan) tarafından

Benim buyuk oyleydi aksam 9dan sonra isterse uyanik kalsin yataktan cikarmadim sabah en erken 7ye kadar gece ilk uykuya dalmakta sorun yasiyoduk biz 11e kadar salladigimi biliyorum sonra derin uykuya gecince gece belli saatlerde uyanir aglardi gozleri kapali bende alir emzirirdim cogu zaman emerek uyurdu zaten ama sallanmaya alistigi icin bazen karni tok mesela emiyo cok emmiyo birakiyo uyuyamiyo sallamami isterdi uyutur yatirirdim bazenleri sabaha kadar sallanmak isterdi dis donemi falan onun disinda cok uykusuz kaldim diyemem 

bence yine de yeterince kalmışsın. ben 1 haftadır sallıyorum gerçekten hoş bir durum değil

önce (1,284 puan) tarafından

Bi sure sonra oturarak uyumayi ogreneceksin ayaklari sallanir halde agzin aciliyo bi de oyle sabah uyandiginda bogazin kurumus olur su al yanına (yasandi ) 😂

yok yok ben öğrenemem bu saatten sonra :) bunu da büyütüp benden bu kadar diyeceğim

0 oy
önce (4,966 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Büyük 3 küçük 1 yaşında.gündüz yeterince zorlandığım için akşam güzelce yatıp uyuyorlar.bence Rabbimin bana verdiği en güzel lütuf bir hediye.zira bu zamana kadar burnumdan fıtır fıtır getirdiler

Gündüzleri çaki geceleri melek oluyorlar.

günün yarısını kurtarmışsın yine iyi :))

0 oy
önce (186,342 puan) tarafından

o model 2035 2040 yillarda uretilmeye baslanicak sanirim suanlik boyle bi urun piyasada yok soryy!!!

Tüh ya bizden geçti ozaman

0 oy
önce (4,914 puan) tarafından

Benim ufaklık uyuyordu baya da uzundu uykuları. Sonra biri sordu dedim yani işte uyuyor filan sonra nazar oldu çocuk 😄 meme bağımlısı oldu sabaha kadar emeyim istiyor. 

demekki neymiişş çok dillendirmemek lazımmış :)) uyuyacak olurlarsa ben susayım bari

önce (4,914 puan) tarafından

Kesinlikle sus 😄😄 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Bebeklerde gece boyunca kesintisiz uyku düzeni nasıl oluşturulur?
Bebeklerde kesintisiz uyku, uyku eğitimi yöntemleri ve doğru uyku rutinleri ile desteklenerek oluşturulabilir. İlk olarak bebeğin gündüz uykularının yaşa uygun aralıklarla düzenlenmesi ve gece uykuya kendi başına geçebilme becerisi kazanması, gece uyanmalarının azalmasında en etkili faktörlerdir.
Gece uyanan bebeklerde tekrar uykuya geçiş süreci nasıl kısaltılır?
Bebeğiniz gece uyandığında uykuya geri dönmesini kolaylaştırmak için karanlık, sessiz ve güvenli bir ortam sağlayın. Uyandığında hemen kucağa alıp sallamak yerine, birkaç dakika bekleyerek kendi kendine sakinleşip sakinleşemeyeceğini gözlemlemek, bebeğin kendi kendine uykuya dönme becerisini geliştirmesine yardımcı olur.
Bebeklerin gece uyku bölünmelerinin temel nedenleri nelerdir?
Bebeklerde gece uyanmalarının en yaygın nedenleri arasında açlık, diş çıkarma dönemleri, uyku gerilemeleri ve gündüz uykularının yeterince alınamaması yer alır. Ayrıca bebeğin uykuya geçişte yardıma ihtiyaç duyması, gece uyandığında da aynı yardımı beklemesine ve tam olarak kendi kendine uyuyamamasına neden olabilir.
Uyku eğitimi ile gece uyanmaları tamamen biter mi?
Uyku eğitimi, bebeğin gece uyandığında kendi kendine uykuya geri dönme becerisi kazanmasını hedefler, ancak bu hiçbir zaman uyanmayacağı anlamına gelmez. Sağlıklı bir bebek uyku döngüleri arasında doğal olarak uyanabilir; önemli olan, bu uyanışlarda sizin müdahalenize gerek duymadan tekrar uykuya geçiş yapabilmesidir.
Bebeklerde sağlıklı bir gece uykusu için rutin nasıl olmalı?
Sağlıklı bir gece uykusu için her akşam aynı saatte başlayan, sakinleştirici aktiviteler içeren bir rutin oluşturun. Banyodan sonra masaj, pijama değişimi ve kısa bir kitap okuma seansı gibi 20-30 dakikalık tutarlı bir döngü, bebeğin vücuduna uyku vaktinin geldiği sinyalini vererek daha kaliteli bir gece uykusu geçirmesini sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,054 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde mamoru (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 315 göst.
25 Mart 2026 Diğer kategorisinde M.K. (2,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.