0 oy
225 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,298 puan) tarafından

ramazandan sonra diyete başlayacağım diyerek iş yerimdeki herkesi tembihledim. kimse yemek getirmesin hepimiz diyet yapıcaz bak ona göre herkes hazır olsun dedim :)

sonra ne oldu biliyor musunuz? hepsi diyete başladı ben başlayamıyorum...

2 gündür tost yedim. bugünde canım istiyor ama utanıyorum söylemeye.. baya baya diyet yapıyorlar ya

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,078 puan) tarafından

image

aha da benimde .23 dakikadir ecel teri dokuom . sin 17 dakika

önce (2,298 puan) tarafından

yine bak boyun varmış sana 60 olsa ideal olur. bana 50 ancak. ama tabi 77 de fazla :) gerçi 4 doğumla kolay da değil sende haklısın. ben iki de dağılmaya başladım

önce (7,137 puan) tarafından

He ya . Demişin ya gardırop yüzünden kilo vermem lazım die

Bende ondan istiyorum okadar sevdiğim kıyafet varki 40 42 beden hepsi hiçbiri olmuyor. Çokta az giydim vermeye de kıyamıyorum.

ozaman pazartesi gel beraber başlayalım

önce (7,137 puan) tarafından

Daha diyet psikolojine giremedim . Hatta oruç tutuyor gibiyim hâlâ hiçbir şey yiyesim yok.pazartesi oruca başlıcam inşallah. Bu Ramazan hem başında hem sonunda adet oldum 9 borç var🤦🏻‍♀️

mantıklı o da olur :)

-Reklam-
0 oy
önce (8,441 puan) tarafından

Sen de yapıyor gibi görünüp kenarda köşede tıkın 😂

tostçu arkadaşımın kocası ;) yapamam... kız kendi kocasından tost almıyor diyet yapıyoruz diye 

neyse du bakalım belki idare ederim yemeden

Kız Allah seni. Sen de bir dur de artık nefsine

Çok şükür ki bağımlı olduğum bişey yokmuş sigara, alkol gibi.. daha dümdüz boğazıma hakim olamıyorum öyle bişey olsa halim harap olurmuş....

diyet yapmak bence büyük başarı ya aşırı zor.. ama bugün olmazsa önümüzdeki pazartesi net başlayacağım.. hayatımda ilk kez yapcam bakalım. yapcam da inşallah tez vakitte başlamak nasip olur

Hayırlısı bakalım

0 oy
önce (8,746 puan) tarafından

Çok bi kilon yok. Boyun kaç

1 buçuk metre civarı aşağı yukarı.. kilom çok değil ama bu bana ait olan bi kilo değil. kıyafetlerim zor oluyor. yeni gardrop yapmaktansa kendi kiloma dönmek daha mantıklı o nedenle biraz da diyet yapmak istiyorum

0 oy
önce (585 puan) tarafından

evden yapıp getırebılırsın yanında yulaf tostu var hem kilo yapmaz severmısın bılmıyorum ama ben sevemedim 😂 bende diyet için tahlılı beklıyordum sonuc negatif olunca bugun basladım bakalım 😂 bebekle bırlıkte nasıl spor yapacaksam sız nasıl yapıyorsunuz evde annesı babası kardesı var bos bı odada yok çocuk uyuyuncada odada yapamam uyanır sureklı sese nasıl yaparım acaba

ben spor yapmıyorum :)) becerirsem diyet yapıcam inşallah işte... evde benim spor imkansıza yakın. 3 yaş altı 3 çocuğum var :)

önce (585 puan) tarafından

çocuga bakması sorun değilde 30 yas ustune bakması laf anlatması  sorun bu evde 😂

ahaahhha doğru o daha büyük sıkıntı olur :)

0 oy
önce (15,621 puan) tarafından

Hahah kurali o 😂

Bende aldım ramazanda el açması hamur işi gözleme börek derken 

Bakalım atacaz allahın izniyle 

Bol eksiler olsun 

0 oy
önce (946 puan) tarafından

Bende pazartesi başladım 10 kilo vermem lazım kurbana kadar hedef koydum kendime :) kıyafetlerim olmuyor artık moralim bozuluyor kız bişey giyiyorum her tarafım çıkıyor depresyona giriyorum 3 gündür dikkat ediyorum psikolojik olarak hafifledim bile :))

hayırlı olsun inşallah istikrarla devam edet

0 oy
önce tarafından

Diyet Grubu acta hepimiz beraber başlayalım bari 

nerden açayım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.