Eşimi nasıl daha iyi anlarım veya sakinleşebilirim?

0 oy
205 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,450 puan) tarafından

Napıyonuz nasılsınızzzz :))) 

Daha kahvaltı yapmadım kahve içtim canım sıkıldı bakım yaptım oturuyorum sıx neler yapıyonuz 

image

Karşıma bu çıktı o kadar nokta atışıki anlatılmaz gercekten koçu bı kasık suda bogmak ısterım(kocam)

image

11 Cevaplar

0 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Ne tesadüf aynı şeyleri yaşayıp aynı şeyleri hayal ediyoruz 😂 tek fark burçlar 

önce (4,450 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣 

-Reklam-
0 oy
önce (180 puan) tarafından

Saatlerdir kumda yıkanan bebeleri uyutmaya çalışıyorum bıraksam denize dalmislardi hala enerji tavan :)

Ayyy ne guzel oynamıslardır bende kızımı denıze goturmek ıstıyorum ama gıtmesı 2 saat bide dönüşü var ınsanın kendı arabası olmayınca işkence oluyor kızımda cok sever denız kumunda oynamak benım yerıme öp minişleri

Öperim canım biz bu yaz baya Beraberiz @CorpseBride bacimla güneşi görünce soluğu denizde aliyoruuz 😂

önce (4,112 puan) tarafından

Sevgi Antep e taşınmıyacakmıydın bacım sen 

Aslında öyle düşünüyordum ama eşim tamamen buraya geldi artık tasinmam canım iş yeri açtık burda

0 oy
önce (6,729 puan) tarafından

Başak burcu zor bir burç. Çok hassasınız, en ince ayrıntılara takılıp üzülebilirsiniz. Eşim başak ben boğa burcuyum☺️ eşimin şans meleği benim😂

Aslında cok kolayız karsıdakı zorluk cıkarmadıgı surece sjsjjs boganında sans melegı basak ajsjsj kız kardesım basak ben boga baya iyi anlasıyorux abim başak aynı degıl huylarımız

önce (1,175 puan) tarafından

Biz de de ben Başak, eşim boğa😅

önce (6,729 puan) tarafından

Her konuda titizsiniz. İnsani ilişkilerde de temizlik konusunda da. Benim amannn boşver dediğim şeye takılır kızar yani. Galiba bu nedenle anlaşabiliyoruz. ☺️ 

Boğa erkeği iyidir iyi. Evlenmeden önce evleneceğim burçlar arasında kova, boğa ve başak vardı. Başağı buldum😂

Ben evimin işini baskasına yaptıramam eşim yapsa ardından ben tekrar yaparım sjsj bi annem ve kız kardeşim istediğim sekıl yaprıgı ıcın gonlum hoş oluyo karışmam sjsjs 

0 oy
önce (4,992 puan) tarafından

Aaaa ben de koçum kız 🥹 bebeğimi sallıyorum öğle uykusu için

Aşkım sen degıl kocam olacak şahız fazla kendınj zorluyo koçluğu tutmus 🤣

0 oy
önce (322 puan) tarafından

Afiyet olsun. Biz kızımla yemek yedik, bulaşığı hallettim, şimdi de uzanıyorum akşam ezanını bekliyorum 

Bende yemek yapcam hiç keyfim halim yok afıyet olsun :)

önce (322 puan) tarafından

Teşekkür ederim sana da kolay gelsin 

Tesekkurlerr

0 oy
önce (11,003 puan) tarafından

bu saate kadar nasıl durdun yemeden, üstelik aç karnına kahvr 🤦🏼‍♀️ midem mahvolur benim.

bu arada tanıştırayım ben ikizler😂😂 

Ben alışığım bi stres beni 2 gün aç bırakır yemeği aramam o derece ve nefret edıyorum xorlada yıyemıyorum elim ayagım tıtrıyordu kahve iyi geldi 

Memnun oldum sjsj yukselenim ikizlermiş yeni ogrendım sjsj

0 oy
önce (686 puan) tarafından

Saat 9 da kalktım evi çıkardım daha yeni bitti bende bittim ama küçük bebem olduğu için yarım saat onunla ilgilnip yarım saate bı odayı temzileidm öyle öyle anca bitti gerçekten tükendim hem de çok 2 3 çocuklulara allah yardım etsin ne diyeyim sanada afiyet olsun kuzum ben daha ne kahvaltı ne bi bardak su ucebildim şimdi bebemle beraber yıkandık onu uyutuyorum eşimin de gelmesine daha2 saat var ve ben çok açım🥴

Maşşalah bacı yedın mı yemegını cayını

Şimdi yedim inanır mısın çayıda koydum 

Ciddi olamazsın bu saat oldu kıyamam afıyet olsun o zmn 

Sağol canım benim yemek olana kadar anca kız çayımı içiyorum yatacağım yatış o yatış yarın öğlen kalkarım inşallah 😁

Yat anam kalkma yarın sjsjs anca dınlenır bedenın

0 oy
önce (1,159 puan) tarafından

Aman feyzos oldum bittim valla 2 gundur pesimde bi azman var sozde temizlik yapiyorum 2 gundur dun salonu kucuk odayi mutfagi yaptim digerleri bugune kaldi sabah kaltik kahvalti yaptik falan mutfak dagildi tamam ben yatak odasini bitirene kadar salonu dagitmis bi de yanimdaydi hep ne ara yapti bilmiyorum yapcak bisey yok diye devam ettim iste banyo wc yikadim cocuk odasina bi girdim boyalari dahil oyuncaklari odasindaki koltuga koymus ustune de havuzunu ortmus pyuncaklari ayirmistim onlari karistirmis orayi da topladim mutfaga gectim ben mutfagi toplayip yemek yapana kasar butun kitaplari dokmus sticker istiyomus hala salonu toplayamadim bende diyorum ki hamileyim ya elim agirlasti vucudum yoruluyo kaldiramiyorum ondan bitmiyo soyle bi baktim da bu sipayla benim isim biter mi ne alaka hamilelikle bi de her odada oturup dinleniyorum 😂😂 

Ayy bacım okurken ben etmiş gibi yoruldum sjsjjs

0 oy
önce (1,175 puan) tarafından

Başakların ruh yaşının 35 olduğuna inanmıyorum 🤣 hauatı en detaylarıyla yaşadığımız için en az 50 olabilir😅 Geriye kalan bire bir😕

Ben 50yide geçmişimdir o derece yaşlı hissediyorum kendımı merdıvenden cıkarken nefes nefese kalıyom vok yuruyemıyorum yuregım sıkışıyo yaşımda 24 zayıfım yani kilo vardır oda yok 43 kiloyum sjsjj

0 oy
önce (2,023 puan) tarafından

Ben sana şans getiriyor musum kız hjhjhj 

Aklımdan gecıyordun pazartesi bi ariyim başını şişirim dedim sjsjsj 

0 oy
önce (15,672 puan) tarafından

Anlık postu açmiş 5 saat önce 🤗

Benim ayıda koç ama uyusa kalksa telefona baksa otursa boşver nefes alsa bi kaşık suda yutasım sevesım geliyor adamı 😂😂

Anlık görümcem bendeydı yedik içtik takıldık kayınvalideme geçtiler çocukları yatırdım şimdi adam kuzeniyle çikmiştı damadı alıp

Bende kapıya anahtar koyup uyuyacam herhal 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşimle yaşadığım tartışmalarda nasıl daha sakin kalabilirim?
Eşinizle yaşadığınız gergin anlarda sakin kalmak için derin nefes egzersizleri yaparak tepkinizi 10 saniye geciktirmeyi deneyin. İlk olarak o anki öfkenin geçici olduğunu kendinize hatırlatın ve tartışma ortamından kısa süreliğine uzaklaşarak duygularınızı yatıştırmaya odaklanın. Konuşmaya fiziksel olarak sakinleştiğinizde devam etmek, çatışmanın büyümesini engelleyen en etkili yöntemlerden biridir.
Evlilikte iletişim sorunlarını aşmak için neler yapabilirim?
Evlilikte iletişim sorunlarını aşmanın anahtarı suçlayıcı bir dil yerine 'ben' dili kullanarak duygularınızı ifade etmektir. Karşınızdaki kişiyi yargılamadan dinlemeye çalışın ve onun bakış açısını anlamaya yönelik sorular sorun. Günde en az 15 dakika hiçbir dış uyaran olmadan sadece birbirinize odaklandığınız kaliteli zamanlar geçirmek, bağınızı güçlendirerek iletişimdeki kopuklukları gidermeye yardımcı olur.
Eşimi anlamak ve aramızdaki bağı güçlendirmek için ne yapmalıyım?
Eşinizi daha iyi anlamak için onun sevgi dilini keşfederek işe başlayabilirsiniz; kimisi kaliteli vakit geçirmekle kimisi ise takdir edilmekle kendini değerli hisseder. Aktif dinleme pratiği yaparak onun anlattıklarını bölmeden ve çözüm üretmeye çalışmadan sadece dinlemek, karşı tarafın anlaşılmış hissetmesini sağlar. Düzenli olarak birbirinize günün nasıl geçtiğini sormak ve duygularınızı şeffafça paylaşmak aradaki mesafeyi kısaltır.
Tartışma anında eşime karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Tartışma anında ses tonunuzu korumak ve savunmaya geçmek yerine çözüm odaklı kalmak durumu yatıştıracaktır. Tartışmanın alevlendiği noktada 'Şu an çok öfkeliyim, sakinleşince konuşalım mı?' diyerek kendinize alan açın. Tartışmaları bir kazanma-kaybetme savaşı değil, bir sorunu birlikte çözme süreci olarak görmek, ilişkinizdeki çatışma sıklığını ciddi oranda azaltacaktır.
Eşimle aramızdaki iletişimsizliği çözmek neden önemlidir?
Eşinizle iletişimsizliği çözmek, ilişkinin temelindeki güven ve sevgi bağını korumak için hayati önem taşır. Çözülemeyen her sorun birikerek daha büyük kırgınlıklara yol açar ve zamanla duygusal mesafeyi artırır. Açık ve dürüst bir iletişim kurmak, stres seviyenizi düşürürken evdeki huzur ortamını yeniden tesis ederek her iki tarafın da kendini mutlu ve güvende hissetmesini sağlar.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 340 göst.
9 Mart 2026 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (11,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.
26 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Sare-Asel (3,091 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 1,077 göst.
19 Ocak 2026 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (37,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 235 göst.
12 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Mormendil (232 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,335 soru

24,560,597 cevap