0 oy
273 göst.
önce Diğer kategorisinde (477 puan) tarafından

Canım sıkıldı öyle bir yazayım dedim . N’apıyorsunuz , nasıl gidiyor ? 

Biz oğluşla kahvaltı yaptık topladık ettim derken baya oyalandım hava da hep yağmurlu yeminle içim çekildi günlerdir bir gün yüzü yok 😅 şimdi Allah izin verirse yemek yapacağım kuru pilav sizde neler var ? 

20 Cevaplar

0 oy
önce (1,523 puan) tarafından

Bizde kahvaltı yaptık topladım eşimi gönderdim işe şimdi de 3makine çamarısırım var onları yıkaymaya attım ve birde pantolon boyuyorum 🤣🤣🤣

önce (477 puan) tarafından

Of benimse çamaşırlarım var şu hatırlattın 😂

-Reklam-
0 oy
önce (7,259 puan) tarafından

Kızım sabah sınava girdi eşim onu götürdü saat 1 de geldiler anca yaptık kahvaltıyı. Şimdi bulaşığı yerleştireyim çamaşır lar bana bakıyor ütü bana bakıyor 

Hava zaten karanlık bulutlu heryer

Aynısı yemin ediyorum ya iş bitmiyor evin işinden bunalıyorum ha 

0 oy
önce (27,970 puan) tarafından

Yatıştayım bugün dün çok iş yaptım misafirim var yatılı hem de :)) 

Yatılı misafire hayır 😂

önce (27,970 puan) tarafından

Bence de 

0 oy
önce (1,202 puan) tarafından

İşler bitti şimdilik arkadaşla bı kahve molası verdim

image

Oh ne güzel afiyet olsun 🤗

0 oy
önce (2,445 puan) tarafından

Yatıp uzanırken buraya bakıyorum canım dolaşıyorum burda 😄 

+1

Benim de bazen en sevdiğim aktivite ama burayı okurken ruhum çekiliyor 😂

0 oy
önce (683 puan) tarafından

sabah bızde evde bı kaza gecırdık kızım emeklerken agzını yere vurup kanattı 🥺 nedense hep dedesındeyken oluyor kaç gundur mesela salonda bırakıyordum kendısı gelıyordu bu sefer bı odada oluyor bu olay 🤷‍♀️ bi kurtulsak çocukta rahatlasa keske ama nerdee 

önce (129 puan) tarafından

Kız cezaevindeymiş gibi tepki vermişsin 😂😂😂

Yani yakınmalarından dolayı farksız olduğunu düşünmüyorum ama yanılmak isterim elbet herkes mutlu olsun yuvasında 

önce (129 puan) tarafından

En iyisi bile çekilmiyo. Ev ev üstünde olmaz ki. 

Allah kurtarsın demişsin ya 😂 o yüzden öyle dedim

Ne bileyim şimdi yanlış bir laf etmişimdir belki diye bende 😂

önce (683 puan) tarafından

bu evın cezaevınden farkı yokkı @Fatiyme😂 

0 oy
önce (154 puan) tarafından

image

bende ısı, bıtırdım moralım bozuk sçgebelık şekerim var 38 haftalık oldum

Diyet yapıyorsun galiba öyle biliyorum 🤔

Afiyet olsun şimdi bende içiyorum bir kahve 

0 oy
önce (11,877 puan) tarafından

Kahvaltı yaptık sofrayı kaldırcam sonrada dağa bayıra gidesim var bir termos kahve bir sandalye ile 

Ayy ne güzel keşke benimde öyle bir şansım olsa şu an 

0 oy
önce (509 puan) tarafından

Dışarı çıktık eşim sınava giricek oradan anneme geçicez

Aaa inşallah güzel geçmiştir ne sınavı 

Mali müşavirlik sınavı 2 dersi kaldı mayısta da sınav var final kazanırsa mali müşavir olucak Allah nasip ederse 

Ayy hadi bakalım inşallah canım Rabbim gönlünüzdekileri size güzel yazarak kabul etsin eşinin işi rast gitsin 

Amin Allah razı olsun .

Hepimizden inşallah 

0 oy
önce (635 puan) tarafından

Halıları kaldırdım evı susturup sarıcam kjraz sapı ıcıyorum birde diyetteyim öghhhh geldi sjsjs

image

Bacım yıllardır diyettesin 😂

0 oy
önce (4,100 puan) tarafından

image

Oturdum balkonda kahve içiyorum keyif kahvesi mi kahır kahfesi mi tartışılır 😏

Hayatı sorguluyorum 🙂‍↕️

Sürekli çocuklarım hasta oluyor biri iyileşiyor diğei başlıyor ciddi anlamda sıkıldım artık 😶

Bilmiyorum ki sürekli evdeyiz eve sürekli temizleyen birisiyim de oğlum rota oldu bayramdan bir hafta önce tam iyileşti bu sefer diğer kızım dünden beri de büyük kızın ishal ve sürekli halsizlik hali gecede küçüğünün ateşi çıktı sabaha kadar yatırmadı beni bilmiyorum onlara büyütene kadar ben de gideceğim galiba 🥲

Teşekkür ederim 

Belkide sürekli temiz olduğun için çocuklar hemen hastalanıyor olabilir mikroba alışık olmayınca doktorlarda öyle diyor 

Aynen bizim de öyle büyük ihtimalle dün kuaföre gittik beraber gündüzünde okula gitti kızım olanlar oldu 

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız 

Teşekkür ederi🩷🌸🎀

0 oy
önce (1,144 puan) tarafından

Eşim bugünde çalışıyor iste kalktik bizde bi kahvalti yaptik kizimla ev temizliğim bitti mamine yikamdi çamaşır asicam eriniyom ya görümcem gelicek kahve yapip icicez onu bekliyorum bende 

Benim de eşim çalışıyor 🥺

Ben de öyle as ser katla ruhumu çekiyor ya 

Afiyet olsun :)

önce (1,144 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌼

Rica ederim 🥰

0 oy
önce (1,162 puan) tarafından

Temizlikle bogusuyorum 2 gundur dun salonu kucuk odayi bi de mutfagi halletmistim topladim supurdum sildim falan cocugu uyuttum esimde uyuyodu devam edemedim onlar uyanjnca disari ciktik gelmemiz aksam oldu canim istemedi devam etmedim e bugun yaptigim yerler geri dagildi ister istemez toz olmustur 

Bugunde arka taraftan baslayim dedim sabahtan beri yatak odasindan cikamadim nevresim degistirdim supurdum sildim bende bittim nasil isin icinden cikicam bilmiyorum daha cocuk odasi banyo wc hic ellenmedi diger odalar dun yapmis olsamda dagildi yune bi ustunden geçmek lazim e camasirlar birikti yikanacak balkon les gibi temizlesem de oraya sersem diyorum daha yemek yapmadim amannnn 22 haftadayim simdiden agirlastim sanirim bi doguraydim hayirlisiyla 

Doğru karar bende Annemlerde kalırım bir müddet hdjdjdj

😂😂😂 kiz zaten omur boyu mu kalacan en fazla 1 yasina kadar kalirsin annende emekli olur 1 sene cocuk buyutur mis gibi is ona sen evine gecince de girsin bi ise nolmus yani senin anan benim anam mi once kendini dusunecek 😂

o hep öyle diyor ben emekli olunca yap sen bakamazsın tek başına diyor aklıma öyle yazmış 😅

Gulum daha gencsin annende destek oluyo aceleye ne gerek var ki benim kimsem yok mecbur tek bakcam e yas da gidiyo kafam kaldirmaz daha da ertelersem diye yaptim gitti bu isler aceleye gelmez hayirlisi neyse o olsun hakkinizda ♥️

Amin aşkım amin çok sağol 🥰

0 oy
önce (2,117 puan) tarafından

Evin işini yapıyorum yavaş yavaş gelinle kardeşim girmiş gene birbirine Allah akıl yoksunluğu vermesin o sinirle anca oturdum şimdi bı bardak çay içip banyoya girmeyi planlıyorum dünden biraz pilav corbam var ahanda gün bitti 🤗 

Valla aynı öyle de gün bitiyor Böyle de …

Sürekli aynı şeyleri yapmak insanı bopuyor 

Boğulmak bazen lüks bizim için 🤔

İnsanı şükürsüzlükte boğuyor işte bakma sen bana

Bı hoca var sürekli takip ederim bir sohbetinde rabbim bir kadına evlat veriyoonun boş göğsüne süt koyuyor ve su bile içse sütü artıyor bu çok büyük bir nimettir kıymetini bilip şükretmek gerek demişti aklıma o Geldi 

Öyle gerçekten …

0 oy
önce (4,235 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ☺️ bende sevmem kapalı havaları 😶 

Bende 6da uyandım kızım sağolsun😅 eşim uyuyordu tabiki uyandı kahvaltı yaptık onu işe gönderdim evi topladım mutfağı felan hallettim balkonumu yıkadım bitti şükür bende yoruldum ama ☺️ benimde annem kuru fasulye pilav içli köfte yapmıştı bana da verdi bugün onlar var yemekte uğraşmayacağım şükür 🩷☺️☺️ 

Ayy ne güzel anneciğinin ellerine sağlık 🤗

Valla bende halıları yıkamaya vermiştim yerleri silmeden açmayayım dedi ama silecek adam lazım 😂

Teşekkür ederim canım ❤️ bende silmedim ya hergün uğraşamam silmeye 😅 

Hani temiz temiz geldiler diye sileyim dedim yoksa her gün bende silen bir insan değilim jdjdjdjjd 

Yani temiz Olunca bende sermem 😅 kolay gelsin bacım 

Sağol kuşum 

0 oy
önce (677 puan) tarafından

Evi topladım süpürge açacağım ama ufaklığın uyanmasını bekliyorum 1 saat uyuyan bebeğim aksi gibi uyanmıyor sanırım annesini dinlendirmek istiyor aslında iyi de geldi biraz kendime kaldım

Valla dinlen bacım inan ki temizlik her zaman yapılırda dinlenme her zaman olmuyor 😅

Nasıl dinlenileceğini unutmuşum yalnız kalınca napıpıcağımı bilmiyorum :)))

Bebeğin kaç yaşında bilmiyorum ama şimdiden dinlen bende öyleydim şu an 3 yaşında dinlenme fırsatım yok o yyuyuncaya kadar öğle uykusunu da bıraktı 😅

20 aylık bebeğim valla kendi yiyim içiyorsa koşturmaya can kurban:)

0 oy
önce (325 puan) tarafından

Hava yağmurlu burda da bende o kadar kasık ağrıma rağmen kalktım yerde oturarak dereotlu poğaça yaptım tabi yerden kalkana kadar akla karayı seçtim orası ayrı mesele 😅😅 canım çekmişti ama. Akşam menüm de Arnavut ciğeri, PİLAV, bir ihtimal salata yaparım 

Teşekkür ederim. İlk hamilelikte böyle değildim bunda kasıklarım aşırı ağrıyor ne yapayım ki biraz ağrısı azalsın bilmiyorum 

Ha sen hamilesin kız bende hastasın sandım 😅

Kusura bakma lütfen 🙏🏻 ağrın varsa dinlen ama mümkün mertebe 

😅😅 Estağfurullah zaten dinleniyorum çünkü dinlemekten başka bişey yapamıyorum 😅😅😅 

Keyfini çıkar 😂

İnşallah 😅 

0 oy
önce (2,241 puan) tarafından

Dışarı çıkmayı düşünüyorduk eşimle biraz dolaşalım dedik ama felaket yağmur yağıyor çıkamadık bari evi temizleyim dedim ona da sağolsun oğlum izin vermedi yanından kalktığım an uyanıyor pes ettim yanına uzandım bende 

Uzan gitsin kafa dinle boşver 😅 

Bizde öyle Allah bereketini versin çok yağıyor az önce dolu yağıyordu baktık kaldı öyle evde dura dura biraz modum düşüyor benimde 

önce (2,241 puan) tarafından

Çocuk da sıkılıyor ya aslında kızım için çıkmak istiyorduk kalktığından beri sıkıldım diyor 

Benim oğlumda öyle şimdi durdu yağmur eşimde işten çıktı bizi alacak biraz çıkıcaz 

0 oy
önce (19,296 puan) tarafından

Bende işimi yemeğini yaptım kaynanam gile geçtim. Bende de kuru pilav var. Bu havalara en çok kuru pilav yakışır. Yanina da taze soğan turşu 😋

Oh valla ben de öyle turşu koycam yanına sumaklı zeytinyağlı soğan salatası yapıyorum size de afiyet olsun kuşum 

0 oy
önce (4,992 puan) tarafından

Bebek sallıyorum uyudu şükür öğlen uykusuna ben de uzanacağım sabah 7 de gün başlıyor mağlum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 491 göst.
20 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Miross-95 (509 puan) tarafından soruldu
+4 oy
19 cevap 913 göst.
0 oy
6 cevap 506 göst.
0 oy
14 cevap 803 göst.

Kategoriler

1,504,399 soru