Canım sıkıldı öyle bir yazayım dedim . N’apıyorsunuz , nasıl gidiyor ?
Biz oğluşla kahvaltı yaptık topladık ettim derken baya oyalandım hava da hep yağmurlu yeminle içim çekildi günlerdir bir gün yüzü yok 😅 şimdi Allah izin verirse yemek yapacağım kuru pilav sizde neler var ?
Bizde kahvaltı yaptık topladım eşimi gönderdim işe şimdi de 3makine çamarısırım var onları yıkaymaya attım ve birde pantolon boyuyorum 🤣🤣🤣
Of benimse çamaşırlarım var şu hatırlattın 😂
Kızım sabah sınava girdi eşim onu götürdü saat 1 de geldiler anca yaptık kahvaltıyı. Şimdi bulaşığı yerleştireyim çamaşır lar bana bakıyor ütü bana bakıyor
Hava zaten karanlık bulutlu heryer
Aynısı yemin ediyorum ya iş bitmiyor evin işinden bunalıyorum ha
Yatıştayım bugün dün çok iş yaptım misafirim var yatılı hem de :))
Yatılı misafire hayır 😂
Bence de
İşler bitti şimdilik arkadaşla bı kahve molası verdim
Oh ne güzel afiyet olsun 🤗
Yatıp uzanırken buraya bakıyorum canım dolaşıyorum burda 😄
Benim de bazen en sevdiğim aktivite ama burayı okurken ruhum çekiliyor 😂
sabah bızde evde bı kaza gecırdık kızım emeklerken agzını yere vurup kanattı 🥺 nedense hep dedesındeyken oluyor kaç gundur mesela salonda bırakıyordum kendısı gelıyordu bu sefer bı odada oluyor bu olay 🤷♀️ bi kurtulsak çocukta rahatlasa keske ama nerdee
Kız cezaevindeymiş gibi tepki vermişsin 😂😂😂
Yani yakınmalarından dolayı farksız olduğunu düşünmüyorum ama yanılmak isterim elbet herkes mutlu olsun yuvasında
En iyisi bile çekilmiyo. Ev ev üstünde olmaz ki.
Allah kurtarsın demişsin ya 😂 o yüzden öyle dedim
Ne bileyim şimdi yanlış bir laf etmişimdir belki diye bende 😂
bu evın cezaevınden farkı yokkı @Fatiyme😂
Diyet yapıyorsun galiba öyle biliyorum 🤔
Afiyet olsun şimdi bende içiyorum bir kahve
Kahvaltı yaptık sofrayı kaldırcam sonrada dağa bayıra gidesim var bir termos kahve bir sandalye ile
Ayy ne güzel keşke benimde öyle bir şansım olsa şu an
Dışarı çıktık eşim sınava giricek oradan anneme geçicez
Aaa inşallah güzel geçmiştir ne sınavı
Mali müşavirlik sınavı 2 dersi kaldı mayısta da sınav var final kazanırsa mali müşavir olucak Allah nasip ederse
Ayy hadi bakalım inşallah canım Rabbim gönlünüzdekileri size güzel yazarak kabul etsin eşinin işi rast gitsin
Amin Allah razı olsun .
Hepimizden inşallah
Halıları kaldırdım evı susturup sarıcam kjraz sapı ıcıyorum birde diyetteyim öghhhh geldi sjsjs
Bacım yıllardır diyettesin 😂
Oturdum balkonda kahve içiyorum keyif kahvesi mi kahır kahfesi mi tartışılır 😏
Hayatı sorguluyorum 🙂↕️
Sürekli çocuklarım hasta oluyor biri iyileşiyor diğei başlıyor ciddi anlamda sıkıldım artık 😶
Bilmiyorum ki sürekli evdeyiz eve sürekli temizleyen birisiyim de oğlum rota oldu bayramdan bir hafta önce tam iyileşti bu sefer diğer kızım dünden beri de büyük kızın ishal ve sürekli halsizlik hali gecede küçüğünün ateşi çıktı sabaha kadar yatırmadı beni bilmiyorum onlara büyütene kadar ben de gideceğim galiba 🥲
Teşekkür ederim
Belkide sürekli temiz olduğun için çocuklar hemen hastalanıyor olabilir mikroba alışık olmayınca doktorlarda öyle diyor
Aynen bizim de öyle büyük ihtimalle dün kuaföre gittik beraber gündüzünde okula gitti kızım olanlar oldu
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
Teşekkür ederi🩷🌸🎀
Eşim bugünde çalışıyor iste kalktik bizde bi kahvalti yaptik kizimla ev temizliğim bitti mamine yikamdi çamaşır asicam eriniyom ya görümcem gelicek kahve yapip icicez onu bekliyorum bende
Benim de eşim çalışıyor 🥺
Ben de öyle as ser katla ruhumu çekiyor ya
Afiyet olsun :)
Teşekkür ederim 🌼
Rica ederim 🥰
Temizlikle bogusuyorum 2 gundur dun salonu kucuk odayi bi de mutfagi halletmistim topladim supurdum sildim falan cocugu uyuttum esimde uyuyodu devam edemedim onlar uyanjnca disari ciktik gelmemiz aksam oldu canim istemedi devam etmedim e bugun yaptigim yerler geri dagildi ister istemez toz olmustur
Bugunde arka taraftan baslayim dedim sabahtan beri yatak odasindan cikamadim nevresim degistirdim supurdum sildim bende bittim nasil isin icinden cikicam bilmiyorum daha cocuk odasi banyo wc hic ellenmedi diger odalar dun yapmis olsamda dagildi yune bi ustunden geçmek lazim e camasirlar birikti yikanacak balkon les gibi temizlesem de oraya sersem diyorum daha yemek yapmadim amannnn 22 haftadayim simdiden agirlastim sanirim bi doguraydim hayirlisiyla
Doğru karar bende Annemlerde kalırım bir müddet hdjdjdj
😂😂😂 kiz zaten omur boyu mu kalacan en fazla 1 yasina kadar kalirsin annende emekli olur 1 sene cocuk buyutur mis gibi is ona sen evine gecince de girsin bi ise nolmus yani senin anan benim anam mi once kendini dusunecek 😂
o hep öyle diyor ben emekli olunca yap sen bakamazsın tek başına diyor aklıma öyle yazmış 😅
Gulum daha gencsin annende destek oluyo aceleye ne gerek var ki benim kimsem yok mecbur tek bakcam e yas da gidiyo kafam kaldirmaz daha da ertelersem diye yaptim gitti bu isler aceleye gelmez hayirlisi neyse o olsun hakkinizda ♥️
Amin aşkım amin çok sağol 🥰
Evin işini yapıyorum yavaş yavaş gelinle kardeşim girmiş gene birbirine Allah akıl yoksunluğu vermesin o sinirle anca oturdum şimdi bı bardak çay içip banyoya girmeyi planlıyorum dünden biraz pilav corbam var ahanda gün bitti 🤗
Valla aynı öyle de gün bitiyor Böyle de …
Sürekli aynı şeyleri yapmak insanı bopuyor
Boğulmak bazen lüks bizim için 🤔
İnsanı şükürsüzlükte boğuyor işte bakma sen bana
Bı hoca var sürekli takip ederim bir sohbetinde rabbim bir kadına evlat veriyoonun boş göğsüne süt koyuyor ve su bile içse sütü artıyor bu çok büyük bir nimettir kıymetini bilip şükretmek gerek demişti aklıma o Geldi
Öyle gerçekten …
Kolay gelsin canım ☺️ bende sevmem kapalı havaları 😶
Bende 6da uyandım kızım sağolsun😅 eşim uyuyordu tabiki uyandı kahvaltı yaptık onu işe gönderdim evi topladım mutfağı felan hallettim balkonumu yıkadım bitti şükür bende yoruldum ama ☺️ benimde annem kuru fasulye pilav içli köfte yapmıştı bana da verdi bugün onlar var yemekte uğraşmayacağım şükür 🩷☺️☺️
Ayy ne güzel anneciğinin ellerine sağlık 🤗
Valla bende halıları yıkamaya vermiştim yerleri silmeden açmayayım dedi ama silecek adam lazım 😂
Teşekkür ederim canım ❤️ bende silmedim ya hergün uğraşamam silmeye 😅
Hani temiz temiz geldiler diye sileyim dedim yoksa her gün bende silen bir insan değilim jdjdjdjjd
Yani temiz Olunca bende sermem 😅 kolay gelsin bacım
Sağol kuşum
Evi topladım süpürge açacağım ama ufaklığın uyanmasını bekliyorum 1 saat uyuyan bebeğim aksi gibi uyanmıyor sanırım annesini dinlendirmek istiyor aslında iyi de geldi biraz kendime kaldım
Valla dinlen bacım inan ki temizlik her zaman yapılırda dinlenme her zaman olmuyor 😅
Nasıl dinlenileceğini unutmuşum yalnız kalınca napıpıcağımı bilmiyorum :)))
Bebeğin kaç yaşında bilmiyorum ama şimdiden dinlen bende öyleydim şu an 3 yaşında dinlenme fırsatım yok o yyuyuncaya kadar öğle uykusunu da bıraktı 😅
20 aylık bebeğim valla kendi yiyim içiyorsa koşturmaya can kurban:)
Hava yağmurlu burda da bende o kadar kasık ağrıma rağmen kalktım yerde oturarak dereotlu poğaça yaptım tabi yerden kalkana kadar akla karayı seçtim orası ayrı mesele 😅😅 canım çekmişti ama. Akşam menüm de Arnavut ciğeri, PİLAV, bir ihtimal salata yaparım
Teşekkür ederim. İlk hamilelikte böyle değildim bunda kasıklarım aşırı ağrıyor ne yapayım ki biraz ağrısı azalsın bilmiyorum
Ha sen hamilesin kız bende hastasın sandım 😅
Kusura bakma lütfen 🙏🏻 ağrın varsa dinlen ama mümkün mertebe
😅😅 Estağfurullah zaten dinleniyorum çünkü dinlemekten başka bişey yapamıyorum 😅😅😅
Keyfini çıkar 😂
İnşallah 😅
Dışarı çıkmayı düşünüyorduk eşimle biraz dolaşalım dedik ama felaket yağmur yağıyor çıkamadık bari evi temizleyim dedim ona da sağolsun oğlum izin vermedi yanından kalktığım an uyanıyor pes ettim yanına uzandım bende
Uzan gitsin kafa dinle boşver 😅
Bizde öyle Allah bereketini versin çok yağıyor az önce dolu yağıyordu baktık kaldı öyle evde dura dura biraz modum düşüyor benimde
Çocuk da sıkılıyor ya aslında kızım için çıkmak istiyorduk kalktığından beri sıkıldım diyor
Benim oğlumda öyle şimdi durdu yağmur eşimde işten çıktı bizi alacak biraz çıkıcaz
Bende işimi yemeğini yaptım kaynanam gile geçtim. Bende de kuru pilav var. Bu havalara en çok kuru pilav yakışır. Yanina da taze soğan turşu 😋
Oh valla ben de öyle turşu koycam yanına sumaklı zeytinyağlı soğan salatası yapıyorum size de afiyet olsun kuşum
Bebek sallıyorum uyudu şükür öğlen uykusuna ben de uzanacağım sabah 7 de gün başlıyor mağlum
1,504,399 soru
24,561,257 cevap
361,477 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın