32 yaşından sonra ders çalışmaya başlamak geç mi?

0 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (332 puan) tarafından

image32 yaşından sona olurmu dersiniz hanımlar 

6 Cevaplar

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Ne sınavı olur tabi ben 36 yım hala atanmak için uğraşıyorum okul öncesi öğretmenliği 

önce (332 puan) tarafından

Kpss canım 

önce (747 puan) tarafından

4 yıllık mı okudunuz okul öncesi öğretmenliğini

-Reklam-
0 oy
önce (149 puan) tarafından

Ben de şu an 32 yaşındayım elime telefonu aldım bakınırken postunuzu gördüm bir tane çocuğum var ben de zamanı mı ayarlayamıyorum bilmiyorum en fazla günde 2 saat dersin başına oturabiliyorum o da o kadar bile değil yani ve daha konuların en başındayım yeni başladım matematikte sıfırım matematikle aranız nasıl 😌 ayrıca geç kalmadık ama biraz daha böyle düşünmeye devam edersek geç kalabiliriz 😂

Benim çocuklar büyüdü sabah okuldalar çok şükür artık boş vaktim yok neden olmasin ddim

Valla son duruma göre tekrar şart:)

önce (149 puan) tarafından

Benimki de sabahçı 8.30'a doğru bırakıyoruz en geç 8.30 öğlen 12.30'da alıyoruz zaten götür eve gel kahvaltı yap vakit geçiyor anaokuluna gidiyor benimki evde olduğu zaman da benimle oynamak istiyor düzenli ve istikrarlı çalışmak lazım İnşallah pazartesiden itibaren dikkat edeceğim ben de

0 oy
önce (3,188 puan) tarafından

Neden olmasın 50 yaşindaki insanlar üniversite okuyup tusa giriyor

Üniversite bitirdim ama bazı şeyler için geç kaldım gibi

önce (3,188 puan) tarafından

Hiçbir zaman hiçbirşey için geç değildir sadwce doğru zamanı gelmediği için kişiye geç hissettirir

0 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Neden olmasın yeter ki kadın istesin cabalasin gerisi olmuş bil başarılar dilerim 

0 oy
önce (2,026 puan) tarafından

Ben de 26 olucam üniversiteye hazirlanayim diyorum iki yıllık da olsa okuyayım belki bir meslegim olur diye.  Ama bir türlü çalışamıyorum. Poyraz rahat bırakmıyor. Fırsat yok 

0 oy
önce (2,026 puan) tarafından

Ne okudun canm 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

32 yaşından sonra ders çalışmaya başlamak geç mi?
32 yaş, yeni bir şeyler öğrenmek ve akademik hedeflere ulaşmak için oldukça verimli ve geç kalınmamış bir yaştır. Beyin gelişimi ve öğrenme kapasitesi yetişkinlikte de aktif kalmaya devam eder, bu nedenle disiplinli bir çalışma planı ile istediğiniz hedefe ulaşmanız mümkündür.
32 yaşında ders çalışmaya nasıl odaklanabilirim?
Ders çalışmaya odaklanmak için Pomodoro tekniği gibi 25 dakikalık çalışma ve 5 dakikalık kısa molalar içeren yöntemleri kullanabilirsiniz. Günlük sorumluluklarınızın arasında kendinize belirli bir çalışma saati belirleyerek zihninizi disipline etmek, verimliliğinizi artıracaktır.
Yaş ilerledikçe ders çalışırken nelere dikkat edilmeli?
Yaş ilerledikçe ders çalışırken en önemli nokta, dikkati korumak için sık ama kısa molalar vermektir. Ayrıca uykunuzu düzenli tutmak, bol su içmek ve zihni yormayacak şekilde planlı ilerlemek, öğrenme sürecini çok daha keyifli ve sürdürülebilir hale getirecektir.
32 yaşında ders çalışırken motivasyon nasıl korunur?
Motivasyonu korumanın en iyi yolu, büyük hedefleri daha küçük ve yönetilebilir parçalara bölmektir. Başardığınız her küçük adım için kendinizi ödüllendirmek ve neden ders çalışmak istediğinizi kendinize hatırlatmak, uzun vadeli süreçlerde odak noktanızı korumanıza yardımcı olur.
Çalışan veya anne olan biri ders çalışmaya ne kadar vakit ayırmalı?
Günlük sorumlulukları olan kişiler için günde 1 ile 2 saatlik kesintisiz ve nitelikli çalışma süresi oldukça yeterlidir. Önemli olan sürenin uzunluğu değil, o süreyi ne kadar verimli kullandığınızdır; küçük zaman dilimlerini bile etkili bir tekrarla değerlendirebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 583 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1996 Anne (3,240 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
+1 oy
17 cevap 570 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Minimal_panik (2,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
12 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Havin06 (3,672 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,318 soru

24,560,464 cevap

361,438 kullanıcı

...