Selamlar,
Bir süre buraya girmeyince, ay dur ne muhabbet dönüyor şuan sitede diye merak ediyor insan 🤗
Kim olduğu önemli değil, kocaman upuzun masada herkes oturup, buradaki muhabbeti döndürsek ne hoş olurdu diyorum ve hemen fikrimden vazgeçiyorum 😇
O masada kıyamet kopar kesin 😅
Kız düşünsene elinde 8 haftalık bebek ultrasonlari bunun cinsiyeti ne diye soran 10 tane gebe 😄😄
En çooook buna güldüm 🤣🤣🤣🤣
Ahahahah😂😂 Ben bu tayfayı unutmuşum bak.
O yüzden herkesle aynı masada oturamam 😄
Düşünsene biri diyor biz doktor muyuz öbürü diyor cahil misin kıyamet kopar valla 🤣
Buradakilerle masaya otursam ertesi günü ruh sinir hastalıklarına kesin yatış yaparım 😂
Masanın bir ucunda deprosyana girerken , diğer ucunda da kesin saçmalamak olurdu 😁
Burada okurken bazen yeterince canım sıkılıyor 😂 yüz yüze kendimi tutamam tutamam 😂
Masada da gruplaşma olurdu kesin, o yüzden bir köşede, uzakta otururuz merak etme 😇
Böyle olurduk net
😂😂
😅Aahhah olabilir
Kesinn😂😂ama heycanlida olurdu 😂
Heyecan, adrenalin, saç-baş ve kapanış😁
En zevklisi kiyida kenarda izlemek 😂😂😂
Valla köşeye oturur kaosun tadını çıkarırım kessinnnn 😂
Çekirdek çay ile harika gider 😁
Aynen aynen olmazsa olmazı zaten
kaoslu masa olur:))
Hayretin ile kaos şova döner ortalık 😁
Hepsiyle olmaz ama bazıları ile aynı masaya oturmak isterdim
Seçili masa olsa seviyeli seviyeli sohbetler olur, hani heyecan, hani atraksiyon 😇😁
Kafam kaldırmıyo atraksiyon entrika no kafa dengi dingin sohbet yes 🤣
İlk 20 dkdan sonrası baş ağrısı, kalp çarpıntısı garanti olurdu zaten 😇
🤭🤭
Fikri dahi güldürüyor 😇
Evet canım
Bence o masa ikiye bolunurdu
Birtarafta her eziyeti çekip yinede çocukları bahane edip kocamda kocam diyen
Birtarafta da sen güçlüsün bırak artık bu safligi diye diyeeeee dilinde tüy biten taraf🤣🤣
Çok muhtemel bir olasılık 😁
Önemli olan masada kimlerle oturulmali
Ortaya karışık olsun, diğer türlü tabiki düzgün seviyeli ortam olur 😊
Oturmak isterdim ama bazğzilaryla oturmak istediklermide sen de varsın ama tüm samimiyetimle söylüyorum 😁
Aa teşekkür ederim 🌸 belli kişiler ile olsa tabiki çok güzel olur, ama heyecan olmazdı 😇
Doğru🌸🥰
Sevdiğim , seviyeli, samimi kişiler hariç o mekanın kapısından içeri bile göz gezdirmem bırak aynı masada oturmayı😅
Ahah😁 haklısın, olmaz da diyemiyor insan.
Ben haksız olduğunu görmedim daha dermişim😅 O masada kavga çıkar yine en son anlaşanlar kalır. Tabi o safhaya gelene kadar da kendine kastı olan oturmaz diye düşünüyorum 🤣
Kapıda hazırda ambulans da beklese fena olmaz😅 son cümlene çok güldüm 😂
Reelde herkesle bir araya gelmek istemesem bile yine de bu platform iyi ki var. En azından şaka şamata kafa dağıtabiliyoruz. Ben gerçekte sizinle oturup kahve içebileceğime inanıyorum. En azından kavgacı, dili sivri birine benzemiyorsunuz. Ağır başlı, ne konuştuğunuz belli. O güveni veriyorsunuz.
Teşekkür ederim, senden de aynı enerjiyi alıyorum 🌸🌸 Bu uygulamanın bu yönü de çok güzel. Seninle veya diğer iyi arkadaşlarla o kadar mesafeden nasıl tanışıp da, görüşüp de konuşabilir ki insan. Bu kadar uzaklığa rağmen az çok aynı kafa yapısında olan kişiler ile denk gelmek çok iyi💖
Hepsiyle değil ama çoğu kullanıcı ile aynı masada oturmak isterdim
O başka, ortam hoş olurdu öyle. Buradaki dinamiği yakalamak adına entrika da olmalı 😇
O zaman her telden yine seviyeli insanlar olmalı 😄 yine entrika olsun ama saygı çerçevesinde küfür hakaret vs olmamalı
Küfür, aşırı argo, hakaret ben de sevmiyorum. Bunlar olmasın evet 😊
Mesela 8 haftalık cinsiyet soran ve istediği cevabı alamayınca kocasını pazarlayan biriyle aynı masada oturmak istemem 😅
@honkiponkitoninok seni etiketleyesim geldi ajsj
😂😂😂😂 sarılalım
Sarıldım 🤣👩❤️💋👩😅😅
Keşke öyle bişey olsa.birden fazla kimlikle burda cirit atan insanların aslında hangi kimlikte olacağınıda görürdük.
Bence guzel olurdu yaa herkes bi çeşit yapsa üüüfff şahane olurduuu
Kesinlikle panik atagım tutar hastanelik olurdum 😂😂
yok konusulmaz burda okunuyor sohbet dönüyor o zaman herkes ayni anda konusur ikili sohbetler oluşur birsey anlasilmaz😊 burda onposttan çıkıp buna giriyosun aynı anda bir sürü muhabbete katiliyosun masanin diger ucundakiyle yanindakiyle ayni konuyu burda konusabiliyosun😊
1,504,136 soru
24,557,834 cevap
361,278 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın