0 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,841 puan) tarafından

Kızlar Türkiye maçını izlediniz mi ? ❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷 24 senenin ardından ilk defa Dünya kupası maçlarına katılacağız 

8 Cevaplar

0 oy
önce (3,139 puan) tarafından

Ülkem olarak gurur duydum ama siyasi olarak utandım o yüzden sadece skora baktım daha fazla sinirim bozulmasın diye kapattım

önce (7,890 puan) tarafından
+1

Çok detayını bilmiyorum tabiki ama gurur duyacağımiz bir akşam da böyle bir algı yapılması hiç hoş ve masum görünmüyor dışardan. Ne olursa olsun çocuklar kendi emeğiyle bu maçı bu gece kazandılar kimse altın tepsi de sunmadı yani.

önce (3,139 puan) tarafından

O kısmına bende katılıyorum sonuçta ülkemiz temsil ediliyor bizim için gurur kaynagı sebebi ülkemizin saçma sapan alakası olmayan şeylerdeki algıların belki yıkılmasına sebep olur insanların tepki verdiği konu onlar zaten milyonlar kazaniyor paraya ihtiyacları yokken ihtiyac sahibi insanlara yardım edilmemesi onlara hibe edilirken ihtiyac sahiplerine parayla verilmesi haklı mı haksız mı bu kişiye göre değişir ama sosyal medya yorumları bence kendiniz bakın gördükçe sinirim zıplıyor

önce (1,841 puan) tarafından

Şimdi buraya birşey yazmak istiyorum ve öncesinde vallahi billahi tallahi bu yazdıklarım doğru onu belirtmek istiyorum.

2019 yılında bir tane yardım derneği başkanı ile oturup muhabbetimiz oldu. Devlet bunlara aylık 500 bin TL ödenek veriyormuş . Derneğin ismini vermeyeceğim çünkü hâlâ daha faliyet gösteriyor. Derneğin sahibi de alkolik , alkolü su gibi içen biri. Devletin verdiği bu ödeneği kendi ceplerine atıp yardıma muhtaç olan insanlara da hayırsever insanlardan yardım istiyordu. 2019 da 500 bin TL şuan Allah bilir kaç milyon TL olmuştur . Dernekler bile bunu yapıyorsa kalana çok laf söylememek lazım diye düşünüyorum 

önce (4,097 puan) tarafından

Allah ıslah etsin onları 🤲🏻 Millet onlar zıkkımlansın diye mi kendinden kesiyor acaba

Evet aynen öyle Büşra'm ben çok iyi hatırlıyorum durumu olmayan elinden geldiğince yardım ediyordu . Tabi o zaman küçük ve toydum , bir kaç sene geçince anca idrak edebildim yaptıklarını 😏

-Reklam-
0 oy
önce (7,890 puan) tarafından

Hakeme ne kadar sinir olsam da çok şükür. Doğuruyordum az daha 😄

Hakem çok adaletliydi kiii son anlar serfsizlk yaptı hep 😁

Koltuklar kırılacaktı az kalsın heyecanı zirvelerde yaşadık 😁

0 oy
önce (8,465 puan) tarafından

Evet izlemez miyim. Kızımı uyuttum eşimin de evde başka işleri vardı. Aldım elime çayımı. İzledim

Sağ olasın ya. Bizim evin maçkoliği benim. Eşim bihaber genelde futboldan

Benide eşim Maçkolik yaptı 😁 gereksiz tüm maçları izliyoruz ya Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş kanalda hangi maç varsa 😁

Yok ben sadece Türkiye Konya Galatasaray😍

Türkiye ve Galatasaray maçlarından inanılmaz keyif alıyorum, aslında takım tutmuyorum ama Galatasaray oyuncularının hepsini tanıyorum diye 🤣🤣

Kesinlikle en iyi oynayanlar da onlar ve Galatasaraya gelen gerçekten takımı severek ayrılıyor

0 oy
önce (27,878 puan) tarafından

Sonuca sevindim ama kötü oynadılar 

Ya nedense ben çok beğendim, karşı takım çok iyi bir takım değildi ama gene de  daha iyi bir maç beklerdim 

önce (27,878 puan) tarafından

Kaç kez atak yaptı karşı takım çok basit hatalar hayır üstün konumda oynayan takım oyunu için kötü idi bence 

0 oy
önce (12,546 puan) tarafından

İzledik 🇹🇷🇹🇷

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

0 oy
önce (2,104 puan) tarafından

İzledim normalde maç hiç sevmem ama milli maç olunca hiç kalkmadan izliyorum 

Bence güzel ve heyecanlı bi maçtı karşı takımın golünü  kaleden son anda çok kez döndürdüler çok şükür kazandık helal olsun bizim çocuklara :) 

Bir de bu milli maçları izlerken maçkolik insanların halini çok iyi anlıyorum hahaha gol oldu bi heyecan yaptım alkış yapıyorum falan eşim de sende maçkolik olup çıkacan başımıza diyo hahahah 

Ay bacım bende maç izlemeye bayılırım 😁 Maçkolik miyim bilmiyorum ama genel olarak hiç maç kaçırmam Türkiye olsun 4 büyük takım olsun 😁

0 oy
önce (3,080 puan) tarafından

Kaçırmayızz,çok severim maç izlemeye:)bu akşam da ayrı bi gurur duyduk😍😍😍😍

Son zamanlarda ne çok maç izlemeyi seven kadınlar var ya 😁 çok gurur verici bir şey bu . Kesinlikle öyle ya çok gururlandım bende 🇹🇷🇹🇷❤️

Ben kendimi bildim bileli çok severim maç izlemeye keyifli ve eğlenceli geliyor bana.  ben Türk olmadığım halde bu kadar sevinip gurur duyduysam sizi düşünemiyorum 😍😍 çok değişik duygular yaa. 

Yaa, nerelisin canım ❤️ 

Benide kocam yaptı böyle ya , bir kaç kez maçlara götürdü şimdi yalvarıyorum da götürmüyor 😁

ayy ben amcamla oturur maç izlerdik barcelona maçları asla kaçırmazdık hey gidi günler 😂 artık çoluk çocuktan istesem de izleyemiyorum okadar. Faslıyım canım 

Ne güzel akrabalık ilişkileri 😁

Fas bizden sayılır bacım kendini yabancı hissetme 🤭

0 oy
önce (4,097 puan) tarafından

Yok cnm fark etmedim bile ☺️ 24 sene önce beraber izlediğim adamı almışım,gerek yok artık 😁

😁😁😁  24 sene önce doğmuş olsa gerek bacım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 289 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,021 göst.
25 Mart 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,037 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 875 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linkin (24,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 402 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,637 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,834 soru

24,552,269 cevap

361,030 kullanıcı

...