Merhaba arkadaşlar, beyaz mutfakların modası geçti mi sizce? Hastane, eczane gibi diyor mutfakçılar artık vizon, bej, cappucino yada gri, kaşmir rengi yapıyorlar daha çok? Bence beyaz mutfak ferah oluyor ama kullanması zor olabilir belki.
Katılıyor musunuz beyaz mutfak tarihe mi karışıyor?
Ne saçma bişey kız işten istediği gibi mutfak yapar kullanır renklerin modasının geçtiğini de ilk kez duydum
Ay deme kız öyle. Çok insan var çevremde şu moda bu moda deyip yeni yeni eşyaları değiştiren. Misal k.aile
Ohoo çok var beyaz mutfakları dönüştürüyorlar. Bence güzel ama ferah.
Bence tam tersi beyazın modası hiç geçmiyor herşeye yakışyor canım sıkıldıkça kuplarım değiştirebilirsin renklerini bütün mutfak Küçük araç gereçlerini uyuyor halıda her şeyiyle uydurabilirsin ferah oluyor 15 yıl önce yaptırdım iyiki diyorum tabi zevk meselesi
Ben de beyaz mutfağın ciğ durduğunu düşünüyorum. Modasını filan bilmem ama... ben yeni yaptırdım kaşmir yaptırdım. Her gelen çok beğeniyor. Değişik geliyor.
Kaşmir ben de düşündüm ama karteladan tam hangi renk anlamadım. Krem gibi mi gri gibi mi? Ve ne renk tezgahla kullandınız acaba markası ne. Güle güle kullanın inşallah
Porselen bronz krem geçişli bir tezgah.
renk yansımasıyla bazen açık gri gibi bazen açık sütlü kahve gibi duruyor.
Üç beş sene sonra beyaza dönüp o mutfakları yeniletecekler demedi demeyin
Muftak kücükse beyaz hem büyük hemde ferah gösterir. Kiracı olunca hangi renk sansına gelirse ☺️ Kendo evim olsa beyaz olsun ısterım sımdıkı dusuncem
1,503,705 soru
24,550,261 cevap
360,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın