0 oy
104 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (91 puan) tarafından

Off kızlar sıkıntıdan yatamadim. 

Benin kız 14 aylık valla canimi çıkarıyo, hiçbişey yemez, sabah kadar bin kez uyanır gündüz hep mızmız istediği oluncaya kadar ağlar. Bezi açsam kapatmama imkan yok. Elbisesini çıarsam giydirena kadar morarır ağlamaktan. Saatlerce çıplak kalıyo üşütüyo. 

Bugün yine saatlerce çıplak kaldı afenderisnz evin her tarafına sctı. Durmadan ağladı. 

Bende isyan ettim. Bela olmasan Allâh seni bana vermezdi dedim. Azrail olarak seni göndermiş yavaş yavaş canımı akacaksın dedim. 

Ama tükendim bende artık. Gece toplam 2 saat uyumaz. 

Bi sorunu yok şükür hastalık falan. Ama çok aksi çok zor bi çocuk. 

Sonra tövbe ettim hemen çok pişman oldum dediğime şimdide vicdan azabından  uyuyamıyorum. 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (447 puan) tarafından

Ben o zamanlar bağıra bağıra banyoda ağladığımı saçlarımı sinirden yolduğumu bilirim inan hepimiz geçiyoruz bu dönemlerden kimse 4 4 lük anne değil robot değiliz ağzımızdan çıkanlara elbet dikkat etmeliyiz ama Rabbim neyi gönülden neyi patavatsızca söylediğimizi elbet bilir bizi Yaradan o değil midir ? 🤲🏻.

Hepsi geçiyor inan ki çok zor o dönemler çok büyüdükçe rahatlayacaksın inan ki 

O zaman senin psikolojik destek almanda fayda var şayet çocuğun hareketlerinde anormallik yok ama sen yalnız ve 3 çocuğa bakabilmek adına kendini çok hırpalamışsın 🙏🏻 kendine yaptığın şeyleri en azından çocuklarının yanında yapma bu sefer onların psikolojisi bozulur çünkü 

önce (2,279 puan) tarafından

Zaten sorun galiba bende sosyal hayatım bitti ve hiç arkadaşım vs yok burda yanlızl doğru dürüst kismede gelmiyor memleketten  bazen tutuyorum kendimi ama artık kaldıramıyorum eşimle zaten artık çok farklı memlekete gitsemde destek olan yok eleştiriyorlar üstüne eşim yardım ediyor çocukları oynatmada  bilmiyorum  kendimi korunmaya aldm galiba eşimle yaklasmasini istemiyorum psikolojik galiba nefesim sıkışıyor  bebeğime haksızlık etmek istemiyorum ben istedim onlari ama 3 çocuk olayını ben kaldıramıyorum galiba oğlumu da ikna etmek asla olmuyor  basit şeyler yoksa gerçekten akıllı ana okula gidiyor ama  toplama çıkarma flan basit şeyleri yapıyorum yazıyor okuyor güzel resim yapıyor İngiliz renk sayi yapmaya çalışıyoruz ben karıştırmışm biliyor öğrenmeye aç sancrac oynuyor sırf babası öğrendi oynamak için gram bilgimz yoktu doldu doldu zaman geçirmek istiyor hep ama hep  basit şeyler sorun ama çözüm yok  hep iyi olmaya çalışıyorum belkide ondan iki küçük çocuğa rağmen etkinlik yaptrmaya çalışıyorum yemeklerimi yaparım hep iştahsızlar diye uşenmem pizza mi istiyor yaparım köfte tantuni yaparım kekmis sütlaç ms bilmiyorum kafanı sisirdim kusura bakma k😌

İnsan bazen tanımadığı insana içini dökünce daha çok rahatlar kafa şişirmek değil bu sende kendimi görüyorum yani bir kaç sene önceki halim bende gurbetteyim arkadaşım yok çevrem yok eşim destekti her zaman hala da öyle bende eşime yaklaşmak istemedim bir süre çünkü ben bir daha çocuk bakacak psikoloji de değilim açıkçası … 

Demem o ki hem çocuklarına hem kendine eziyet etme psikolojik destek al inan ki çok işe yarıyor bazı şeyleri gerçekten insan kendi başına çzümlendiremiyor illa ki destek istiyor 

önce (2,279 puan) tarafından

Gidemem bile eşim küçükleri aynı anda dışarda idare edemez 🙈 evin içinde bile yapamıyor demiyorum 3 çocuğumun olması bile suç inanın deme hakkın yok gibi birşey ben tek çocuğum annemden bunun eksikliğini o kdr yaşıyorum ki şuan bile biliyorum bunlar gecici inşaallah ama aklımda diyemiyorum ama psikolojik galiba bazı şeyler elimde değil ilaç falan alsam uyku yapar diyede istemiyorm

önce (91 puan) tarafından

Ben bide çok abarttım başlarda. O uyuyunca bile uyumaz başında beklerdim. 1 yaşına kadar totosunu belki bi kaç kez silmişimdir her defasında rahatlasın diye yıkardım.

Yazın annemlere 5 aylıkken gittim 3 ay kaldım tabi o zamanlar bu kadar zor değildi ona rağmen ayaklarının dibinde yastıksız döşeksiz yatardım ki yerim rahat olmasın sürekli kalkıp bakayım. 

Bana sen kafayı yemişsin derlerdi. Kendini bu kadar yıpratma daha zor zamanları gelmedi derlerdi de inanmazdım. 

Ama sağolsun doğdugundan beri uyumama sık uyanma huyu var zaten. 

9 buçuk haftalık hamileyimde şimdi her duygum tavan. 

-Reklam-
0 oy
önce (4,334 puan) tarafından

Anne olmanın kolay bir tarafı var mı ki. Herkese kendine göre zorlukları var anne olmanın. Belki ben anlatsam sen o ne ya ne kolay bebek diyeceksin ama bana zor geliyor olacak. Yalnız değilsin merak etme hepimiz yoruluyoruz yeri geliyor kızıyoruz bağırıyoruz kötü anne değiliz iyi olmaya çalışan yalnız desteksiz yorgun anneleriz sadece 😊

0 oy
önce (631 puan) tarafından

Kız valla bende geçen 11 aylık oğluma allah seni bela diye vermiş alsinda geri kurtuliyim dedim anam bu uyudu ben bi başladım ağlamaya allah onu değil seni alsın inşallah diye diye dövündüm vicdan azabı çektim mesela her yediğini kusar hiçbişey yemez sadece sütümü alır o her kustuğunda bende oturup ağlıyorum ilk çocuk bide Allah'ım çok zor hepimiz oyleyiz ama çok çabuk büyüyorlar çok özleyeceğiz çok 🥲

önce (474 puan) tarafından

Canım dikkat et bir daha deme bazen sinirle söylediğimiz şeyler bile tutar Allah korusun Rabbım çocuğuna uzun ömür versin 

0 oy
önce (474 puan) tarafından

Annelik gerçekten zor Allah çocuklarımıza uzun ömür versin ama zor büyük oğlum ortaokula gidiyor dersleri var kafamı kaldıramadığım bir zamanda bile zorla gözümü açıp yaptırıyorum küçüğüm alerjisi var iştahsız ama genede diyorum Allah'm başka dert vermesin 3. Hamileyim mide bulantılarım çok ama Rabbım bana nasip etti diyorum ben bu aralar dualar ile ayakta duruyorum. 

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Ben8m kizimda ayni malesef ama yapacak bisey yok rabbim.sabir versin bize

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
15 cevap 654 göst.
+1 oy
2 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,503,764 soru