Afiyet olsun canım 😇
Bende dolma biberi yanına yogurt tamamdır hazırlık yapıyorum makıneye oturcam dıkıs yapcam :))
Ellerine sağlık kolay gelsin
Bol uykuları olsun afiyet olsun kolay gelsin
Günün 3. Kahvesinin sonuna geldik bir dünya işim var ben hala oturuyorum daha beslenmeye sarma sarıcam pazar banyosu yaptırcam
Kolay gelsin
Haha🤣 afiyet olsun bardak aynisi var 😇
yyemek sadece kızartma yapacam salata yapacam afiyet olsun ♥️
Bende işimi yaptım uzanıyorum. İkindi namazında sonra yemek yapacam kızımla kendime eşim malum yok
afıyet olsun bende et sebze sulusu yaptım yanına pilav yapıcam kızı uyuttum belkı yemek sonrası bebek gormesıne gıderız bakalım daha bellı degıl ama
Teşekkür ederim bol uykusu olsun
Yemek yapmadım eşim markete gitti bugün hamburger partisi yapıcaz evde 🙃
Afiyet olsun
Kızımla hastayız yerden kalkamıyoruz . Onun ateşi var benimde midem ağrıyor sırtıma vuruyor. Bulantım var daha hiç bir şey yiyemedim
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Dünden yemek vardı corba yaptım bır kahve içtim uzandım bende diyetteyım ama regliyim asırı ödemim var suan
Afiyet olsun bnde bugün yarın olucam regli ödem çok
İftar saatimi bekliyorum yemek sebzeli tavuk yaptım firinda bir de lahana salatasi.
Afiyet olsunn
Allah kabul etsin afiyet olsun canım
Teyzeme gidiyoz yemeğe. Bende
1 haftadır başladım diyet ve spora kontrollü gitmek lazım
Bnde bakalım başladım Gülçin 1 sene oldu diyeti bırakalı 😇🤣
Dünden beri bi hamur işi içindeyim ev halkı sağolsun😅 dün kahvaltıya pişi istediler yaptım akşama börek istendi yaptım komşuya felan verdim eşim akşam işten gelince yedi çok beğendi bu az sabah bir daha yapta işe götüreyim dedi yaptım oğlum eşim işe gidince kek diye tutturdu ona kek yaptım içine kuruyemiş ekledim ilk defa bakalım nasıl oldu tadı yemedim henüz kahveyi hakkettim ☺️☺️ afiyet olsun canım sanada❤️
O kahveden bnde alabilirmiyim 🤣🤣 afiyet olsun canım bnde bu ara hamurla çok hasır neşir oldum du
Tabiki alabilirsin bacım 🤗❤️
Hem prediyabetim hem kilom var nasıl uzak durcam bilmiyorum 😟
Valla bir şekilde dur demek lazım bugün markete gittim bir kaç diyete uygun birseyler aldim kendime
Ay hadi inşallah başarırsın darısı başıma🤲🤲🤲🤲🤲
1,503,536 soru
24,547,443 cevap
360,836 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın