Biraz erkenciyiz biz bugün dolap kargosu vardı 8de uyanıp paketledim kodunu yazıp kapıya bıraktım kargocu sağ olsun alıyor uyuyorum yada evde olmayınca kapıdan alıyor kargocu. Sonra kahvaltı yaptık kızımla biraz grip yada alerji olmuş gibiyiz siz neler yapıyorsunuz
Anam aynı anda anlık postu açtık afiyet şifa olsun canım Rabbım şifa versin inşallah 🥰
Valla mi görmedim daha ben seninkini çok sagol canım. Hapşırmaktan bayılcam bu nedir ya gözümden yaş geliyor 😂
Afiyet olsun aynı zamanda kavalti ettik biz tembel karılar desene 😂şimdi bebemin altını degistirip ev işine basliycam
Yaa allah
Sağol canım sanada afiyet olsun ben yatıyorum valla uzandım gündüz enerjim pek olmuyor ya gece temizliyorum genelde 😂
Gündüz yapmasam gece beni yerler içimdeki kurtlar ben biraz takintiliyim
Evet ya sende 4 çocuk var normal canım bende 1 digeride yolda
Sağlıkla al kucagina inşallah bende 4 bide koca 5 valla hepsi erkek bı çorap kaldirmazlar bağır çağır anca yaparlar o yüzden her iş beni bekler şuan küçüğü emziriyorum Süpürge açtim basladim
Amin gülüm tek isteğim o inşallah sağlıkla ve zamanında doğar
Yemek yedim ve çocuğumu yatircam birazdan . Günün en sevdiğim anı bu 🤩🤩🤩🤩 kahve içerim daha sonra
Ne güzel canım bizimki 10da uyandı hayatta şimdi uyumaz aksam 5 6 gibi uyur 1 saat😂
Ayy sıkıntı desene . Gece geç uyur seninki .
Evet canım neyseki gece uyuyo
Gece sabaha kadar yatamayip sabah çok erken uyanıp hazırlanıp hastaneye gidip geldik şimdi bebişim yatırıyorum yarım kalan kahvaltımı yapmaya gideceğim inşallah daha sonra iş güç yemek 😵
Bu arada çok çok afiyet şifa olsun
Bir buçuk hafta sonra 6 aylık olacak
Oy daha minicik
Evet böyle huzursuz oluncada içim içimi yiyor maalesef valla çocuklar hep iyi olsun sağlıklı olsun yeter
Doğru canım inşallah düzelir benim kız da bebekken 4 5 saat aralıksız ağlardı çok şükür 6 aydan sonra düzeldi
İnşallah bizde duzelicez yaa valla artık kendime gelmem istiyorum ne gecem var ne gündüzüm gece uyku yok gün içinde de sabah akşama kadar ayaktayım gece 2 de işim anca bitiyor yatağa giriyorum kızım başlıyor tekrar sonra bir kızım daha var onunlada ilgilenmem gerek tabi :((
Afiyet olsun canım ☺️gece boyunca kızım sağolsun uyutmadı beni saat 10. 30 da eşimle salona gönderdim ben uyudum şimdi uyandım kahvaltı yapacağız inşallah🤲 sular kesilmiş sabah 9dan akşam 9a 🤦🏻♀️
Çok sağol canım küçük mü kızın uyumadı. Ankarada misiniz orda su çok kesiliyo
7 aylık kızım 3 yaşında oğlum var ☺️ evet Ankaranın göbeğindeyiz sular yok anam nolcak böyle korkuyorum
Oy maşallah Ankarada hep oluyo galiba
Evet maalesef 😟
Afiyet olsun şekerim😘
Çok sağol güzelim 🥰
Afiyet olsun diyet kahvaltısı galiba benim tabakta böyle aynı bende iki yumurta bir çeri domates bir ceviz roka maydonoz ufak boy salatalık ve yeşil çay olarak kahvaltı yapıyorum
Sağol canım evet diyabetli gebeyim ondan böyle besleniyorum genelde
Rabbim şifalar versin sana evladını hayırlısı ile al kucağına inşallah
Sütlaç yaptım şimdi kek yapıyorum
Ay eline sağlık canım ne güzel görünüyor mis gibi
İlk defa böyle paylaşım yaptım şimdi pişman oldum inşallah sende yaparsın
bizde geceden kalmayız 1 saatlık uykuyla duruyorum😂 kızım rahatsız bıraz kusma ıshal falan halsizliği var bugun kan verdık şükür iyiydi bi kaka tahlili var yapınca onuda verıcez bakalım ınsallah oda ıyı cıkar elti evinde kızı uyuttum bıraz yanına yatıp uyumayı dusunuyorum😂
Çok geçmiş olsun canım herkes hasta bu aralar ya havalar baya sogudu
1,500,156 soru
24,501,201 cevap
358,272 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın