0 oy
417 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,442 puan) tarafından

Biraz erkenciyiz biz bugün dolap kargosu vardı 8de uyanıp paketledim kodunu yazıp kapıya bıraktım kargocu sağ olsun alıyor uyuyorum yada evde olmayınca kapıdan alıyor kargocu. Sonra kahvaltı yaptık kızımla biraz grip yada alerji olmuş gibiyiz siz neler yapıyorsunuz 

image

9 Cevaplar

0 oy
(2,524 puan) tarafından

Anam aynı anda anlık postu açtık afiyet şifa olsun canım Rabbım şifa versin inşallah 🥰

(1,442 puan) tarafından

Valla mi görmedim daha ben seninkini çok sagol canım. Hapşırmaktan bayılcam bu nedir ya gözümden yaş geliyor 😂

-Reklam-
0 oy
(1,817 puan) tarafından

Afiyet olsun aynı zamanda kavalti ettik biz tembel karılar desene 😂şimdi bebemin altını degistirip ev işine basliycam 

Yaa allah

(1,442 puan) tarafından

Sağol canım sanada afiyet olsun ben yatıyorum valla uzandım gündüz enerjim pek olmuyor ya gece temizliyorum genelde 😂 

(1,817 puan) tarafından

Gündüz yapmasam gece beni yerler içimdeki kurtlar ben biraz takintiliyim

(1,442 puan) tarafından

Evet ya sende 4 çocuk var normal canım bende 1 digeride yolda 

(1,817 puan) tarafından

Sağlıkla al kucagina inşallah bende 4 bide koca 5 valla hepsi erkek bı çorap kaldirmazlar bağır çağır anca yaparlar o yüzden her iş beni bekler şuan küçüğü emziriyorum  Süpürge açtim basladim

(1,442 puan) tarafından

Amin gülüm tek isteğim o inşallah sağlıkla ve zamanında doğar 

0 oy
tarafından

Yemek yedim ve çocuğumu yatircam birazdan . Günün en sevdiğim anı bu 🤩🤩🤩🤩 kahve içerim daha sonra 

(1,442 puan) tarafından

Ne güzel canım bizimki 10da uyandı hayatta şimdi uyumaz aksam 5 6 gibi uyur 1 saat😂

tarafından

Ayy sıkıntı desene . Gece geç uyur seninki . 

(1,442 puan) tarafından

Evet canım neyseki gece uyuyo

0 oy
(1,262 puan) tarafından

Gece sabaha kadar yatamayip sabah çok erken uyanıp hazırlanıp hastaneye gidip geldik şimdi bebişim yatırıyorum yarım kalan kahvaltımı yapmaya gideceğim inşallah daha sonra iş güç yemek 😵

Bu arada çok çok afiyet şifa olsun 

(1,262 puan) tarafından

Bir buçuk hafta sonra 6 aylık olacak

(1,442 puan) tarafından

Oy daha minicik

(1,262 puan) tarafından

Evet böyle huzursuz oluncada içim içimi yiyor maalesef valla çocuklar hep iyi olsun sağlıklı olsun yeter

(1,442 puan) tarafından

Doğru canım inşallah düzelir benim kız da bebekken 4 5 saat aralıksız ağlardı çok şükür 6 aydan sonra düzeldi 

(1,262 puan) tarafından

İnşallah bizde duzelicez yaa valla artık kendime gelmem istiyorum ne gecem var ne gündüzüm gece uyku yok gün içinde de sabah akşama kadar ayaktayım gece 2 de işim anca bitiyor yatağa giriyorum kızım başlıyor tekrar sonra bir kızım daha var onunlada ilgilenmem gerek tabi :((

0 oy
(4,138 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ☺️gece boyunca kızım sağolsun uyutmadı beni saat 10. 30 da eşimle salona gönderdim ben uyudum şimdi uyandım kahvaltı yapacağız inşallah🤲 sular kesilmiş sabah 9dan akşam 9a 🤦🏻‍♀️

(1,442 puan) tarafından

Çok sağol canım küçük mü kızın uyumadı. Ankarada misiniz orda su çok kesiliyo

(4,138 puan) tarafından

7 aylık kızım 3 yaşında oğlum var ☺️ evet Ankaranın göbeğindeyiz sular yok anam nolcak böyle korkuyorum 

(1,442 puan) tarafından

Oy maşallah Ankarada hep oluyo galiba

(4,138 puan) tarafından

Evet maalesef 😟

0 oy
(1,197 puan) tarafından

Afiyet olsun şekerim😘

(1,442 puan) tarafından

Çok sağol güzelim 🥰

0 oy
(8,267 puan) tarafından

Afiyet olsun diyet kahvaltısı galiba benim tabakta böyle aynı bende iki yumurta bir çeri domates bir ceviz roka maydonoz ufak boy salatalık ve yeşil çay olarak kahvaltı yapıyorum

(1,442 puan) tarafından

Sağol canım evet diyabetli gebeyim ondan böyle besleniyorum genelde

(8,267 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin sana evladını hayırlısı ile al kucağına inşallah

0 oy
(3,671 puan) tarafından

Sütlaç yaptım şimdi kek yapıyorum

image

um 
(1,442 puan) tarafından

Ay eline sağlık canım ne güzel görünüyor mis gibi 

(3,671 puan) tarafından

İlk defa böyle paylaşım yaptım şimdi pişman oldum inşallah sende yaparsın 

0 oy
(494 puan) tarafından

bizde geceden kalmayız 1 saatlık uykuyla duruyorum😂 kızım rahatsız bıraz kusma ıshal falan halsizliği var bugun kan verdık şükür iyiydi bi kaka tahlili var yapınca onuda verıcez bakalım ınsallah oda ıyı cıkar elti evinde kızı uyuttum bıraz yanına yatıp uyumayı dusunuyorum😂

(1,442 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım herkes hasta bu aralar ya havalar baya sogudu

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 631 göst.
+3 oy
26 cevap 2,190 göst.
+3 oy
38 cevap 1,918 göst.
+3 oy
23 cevap 1,178 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (36,932 puan) tarafından soruldu