Cumanız hayırlı bayramınız mübarek olsun inşallah🍬♥️ ne güzel bir gün hem cuma hem bayram aileniz ile beraber mutlu huzurlu bayramınız olsun bacılarım💐 evet şimdi kimler uyandı kimler evde kimler gezmeye çıkacak kimler misafir ağırlayacak yada kimler gurbette yalnız🥲 bayramımız tekrardan mübarek olsun😘🍬💐
Hayırlı cumalar, hayırlı bayramlar 🍬
Hayırlı bayramlarrr😘🍬
Seninde bayramın mübarek olsun olsun🍬🥰 bizde kb gidicez yarında babamlara evde olmicaz her iki günde
ne güzel güzel desene iyi bayramlar😘
Hayırlı cumalar bayramın mübarek olsun canım saat 6 da uyandım kahvaltı hazırladım eşim namaza gitti geldi o gidip gelene kadar yemeğimi hallettim öğlene hazır olsun diye kimse yok malesef biz bizeyiz öyle takılıyoruz ☺
En güzel bayram eşin çocuklarınla zaten tekrardan iyi bayramlar 😘🤗
Evet hem cuma hem bayram şükürler olsun Allah'a seninde bayramın mübarek olsun kardeşim 🤗
Seninde bayramın mübarek olsun canım🤗😘
Hayırlı bayramlar. Bizimkiler hepsi uyuyorlar çocuklar akşamdan hazırlık yaptılar ama havalar aşırı yağmurlu kimsenin yataktan çıkasi yok.
Hiç sorma ya bayramdan önce çok güzeldi sanki Yaz gelmişti ama dünden beri o kadar soğuk o kadar yağmurlu ki belli çocukcağızlar gezemeyecekler tekrardan iyi bayramlar 😘🤗🍬
iyi bayramlar 🤗
İyi bayramlar😘🤗🍬
Hayırlı bayramlar 🥰kahvaltı hazırlıyorum çocuklar gidecek ama ben hep evde çünkü kimse yok🤷🤷
İyi baramlar 😘🤗 bizde kv gidicez eşim namaza gitti ordanda akraba gençlerle gezip gelicek öyle gideriz bizde
Hayırlı bayramlar kuzum🥰 evdeyiz şimdilik bakalım havada yağmurlu 🥴
Evet vallaha burası da öyle çoğu il böyle yağmurlu bayramınız mübarek olsun tekrardan 😘
Hayırlı cumalar diler Bayramınızı da en içten dileklerimle kutlarım ♥️
Ben şimdi kaynanamlardayim öğleden sonra hazirlanip İstanbul'a baba evine Bayram ziyaretine gidecem haberleri yok supriz yapacagiz mutluyum 😊🥰🥰
Yia ne güzel çok sevindim adına 🥲 sanda iyi bayramlar canım 😘♥️🍬
Çok teşekkür ederim ♥️
Seninde bayramın mübarek olsun canım 💕 bizde kaynanma gidicez ordanda görümcelere falan bende ailemden uzağım🥲
Başka çaremiz yok onlara gitmekten zaten😂 sanada iyi bayrmalar canım 🍬♥️😘
Bugünde camiyi bekliyoruz (eşim imam )
Dinen seni kırıp incitti ise mecbur değilsiniz vicdanen.de.bu tamamen saygı görup görmediğiniz bağlı.. görmüyorsanız gidmeyin. Ben şahsen gitmeyeceğim. Mecbur hissetmek de psikolojik baskıdır.buna hayır diyorum
Ya çektirdiler işte kaynanam çok fena kendisi ama napim işte canım gitmesek eşim surat asar bu sefer evimde tatsızlık oluyor ama şöyle laf sokar hep kaynanam bende eskisi gibi değilim cevabını da çok iyi veririm yani
Assın surat... gidsin o zaman kendi annesine... hepsi böyle bunların laf sokar cevab ver eşime şikayet eder.bende artık girmiyorum cekemiyorum onu dedim.herkes biliyor anasının huyunu
Yok benimkisi melek görüyor anasını
Sende soyleyerek böyle böyle de
Hayırlı cumalar ve iyi bayramlar dilerim🥰
Hayırlı Bayramlar 🥰
1,502,789 soru
24,537,206 cevap
360,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın