0 oy
422 göst.
önce Diğer kategorisinde (494 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Cumanız hayırlı bayramınız mübarek olsun inşallah🍬♥️ ne güzel bir gün hem cuma hem bayram aileniz ile beraber mutlu huzurlu bayramınız olsun bacılarım💐 evet şimdi kimler uyandı kimler evde kimler gezmeye çıkacak kimler misafir ağırlayacak yada kimler gurbette yalnız🥲 bayramımız tekrardan mübarek olsun😘🍬💐

13 Cevaplar

+1 oy
önce (256 puan) tarafından

Hayırlı cumalar, hayırlı bayramlar 🍬

önce (494 puan) tarafından
+1

Hayırlı bayramlarrr😘🍬

-Reklam-
+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Seninde bayramın mübarek olsun olsun🍬🥰 bizde kb gidicez yarında babamlara evde olmicaz her iki günde

ne güzel güzel desene iyi bayramlar😘

+1 oy
önce (2,616 puan) tarafından

Hayırlı cumalar bayramın mübarek olsun canım saat 6 da uyandım kahvaltı hazırladım eşim namaza gitti geldi o gidip gelene kadar yemeğimi hallettim öğlene hazır olsun diye kimse yok malesef biz bizeyiz öyle takılıyoruz ☺

En güzel bayram eşin çocuklarınla zaten tekrardan iyi bayramlar 😘🤗

+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Evet hem cuma hem bayram şükürler olsun Allah'a seninde bayramın mübarek olsun kardeşim 🤗

Seninde bayramın mübarek olsun canım🤗😘

+1 oy
önce (667 puan) tarafından

Hayırlı bayramlar. Bizimkiler hepsi uyuyorlar çocuklar akşamdan hazırlık yaptılar ama havalar aşırı yağmurlu kimsenin yataktan çıkasi yok.

Hiç sorma ya bayramdan önce çok güzeldi sanki Yaz gelmişti ama dünden beri o kadar soğuk o kadar yağmurlu ki belli çocukcağızlar gezemeyecekler tekrardan iyi bayramlar 😘🤗🍬

+1 oy
önce (10,698 puan) tarafından

iyi bayramlar 🤗

İyi bayramlar😘🤗🍬

+1 oy
önce (1,054 puan) tarafından

Hayırlı bayramlar 🥰kahvaltı hazırlıyorum çocuklar gidecek ama ben hep evde çünkü kimse yok🤷🤷

İyi baramlar 😘🤗 bizde kv gidicez eşim namaza gitti ordanda akraba gençlerle gezip gelicek öyle gideriz bizde 

+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Hayırlı bayramlar kuzum🥰 evdeyiz şimdilik bakalım havada yağmurlu 🥴

Evet vallaha burası da öyle çoğu il böyle yağmurlu bayramınız mübarek olsun tekrardan 😘

+1 oy
önce (1,434 puan) tarafından

Hayırlı cumalar diler Bayramınızı da en içten dileklerimle kutlarım ♥️

Ben şimdi kaynanamlardayim öğleden sonra hazirlanip İstanbul'a baba evine Bayram ziyaretine gidecem haberleri yok supriz yapacagiz mutluyum 😊🥰🥰

Yia ne güzel çok sevindim adına 🥲 sanda iyi bayramlar canım 😘♥️🍬

önce (1,434 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ♥️ 

+1 oy
önce (14 puan) tarafından

Seninde bayramın mübarek olsun canım 💕 bizde kaynanma gidicez ordanda görümcelere falan bende ailemden uzağım🥲

Başka çaremiz yok onlara gitmekten zaten😂 sanada iyi bayrmalar canım 🍬♥️😘

+1 oy
önce (3,241 puan) tarafından

Bugünde camiyi bekliyoruz (eşim imam )

Dinen seni kırıp incitti ise  mecbur değilsiniz vicdanen.de.bu tamamen saygı görup görmediğiniz bağlı..  görmüyorsanız gidmeyin. Ben şahsen  gitmeyeceğim. Mecbur hissetmek de psikolojik  baskıdır.buna hayır diyorum 

Ya çektirdiler işte kaynanam çok fena kendisi ama napim işte canım gitmesek eşim surat asar bu sefer evimde tatsızlık oluyor ama şöyle laf sokar hep kaynanam bende eskisi gibi değilim cevabını da çok iyi veririm yani

Assın surat... gidsin o zaman kendi annesine...  hepsi böyle bunların laf sokar cevab ver eşime şikayet eder.bende artık girmiyorum cekemiyorum  onu dedim.herkes biliyor anasının huyunu

Yok benimkisi melek görüyor anasını 

Sende soyleyerek böyle böyle de

0 oy
önce (298 puan) tarafından

Hayırlı cumalar ve iyi bayramlar dilerim🥰

0 oy
önce (574 puan) tarafından

Hayırlı Bayramlar 🥰

İlgili sorular

0 oy