0 oy
691 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,284 puan) tarafından

Saçlarımı kazıdım.keloğlana döndüm resmen.şimdi ben bu kelime ne süreyim birde ne kadar sürede uzar.

24 Cevaplar

+1 oy
önce (7,090 puan) tarafından

Sebebi neydi ki 🤦🏻‍♀️ bi sebeb yokken yapmak haram biliyorsun dur demi 

önce (4,848 puan) tarafından

Olabilir canım hiç duymamıştım ama

Evet canım erkeğe benzediği için caiz değildir

Ama bir sebebin varsa izin veriliyor 

önce (4,848 puan) tarafından

Anladım canım 🌸

önce (309 puan) tarafından

Ya az Allah'tan korkun ya. Nedemek haram ya. Caiz degille haram aynı seymi?. İnsanların kalbine ateş koyuyorsunuz. Bıktım bu ağzıniza geldiğibgibi konuşmamızda. Allah adına bir cümle kurarken kırk kere düşünün Allah'tan korkun ya

Sağol canım aydınlattığın için . Evet haram yanlış kelime oldu . Caiz değildir dedim diğer yazdığımda.

-Reklam-
+1 oy
önce (459 puan) tarafından

Niye yaptın kız Keloğlan 😂 takılıyorum bu arada🤗

önce (4,284 puan) tarafından

Sağlık sorunundan kaynaklı inşallah daha sağlıklısı çıkacak

önce (459 puan) tarafından

Şifa olsun o zman canım Allah'ın izniyle inşallah üzme kendini 🤲♥️

+1 oy
önce (1,416 puan) tarafından

Seni korkutmak istemem ama yorumları okuduğum kadarıyla döküldüğü için kazıdın bende yaptım daha önce ön taraflari da çıksın diye ama zerre işe yaramadı inşallah sende yarar 

Bilmiyorum ya.sağlıklı temiz saç çıksında yavaş uzasada sorun değil.

Bence bi nedenini arastir derim çok çok fazla dökülüyorsa

Kan değerlerim düşmüştü ondan olabilir birde yoğun stres üzüntü emzirme dönemi hepsi birbirine girdi

Anladım canım inşallah gönlünce güzel saçlar çıkar 

+1 oy
önce (1,116 puan) tarafından

Ben de diyet sürecindeyken saçım dökülünce kıp kısa kestim. Biberiye suyu falan kullandım ama beyazlarımı çoğalttı. O yüzden eski usül her gün sarımsak sürdüm. Koku problemi oluyor ama en kesin çözüm bu. Bir de bioblasın yavaş uzayan saçlar için olan şampuanını kullamdım. Üç ayda omuzlarıma kadar uzadı nerdeyse. 

Şampuan bu canım

image

önce (608 puan) tarafından

Bunu yazmaya geldim fakat siz yazmışsınız artımı veriyorum. Kesinlikle sarımsak özellikle o açıklık olan yere kazınmışken iyice sarımsak sürmek kokuyor evet fakat tek faideli çözüm.

Sarımsağı duydumda şuan saç derimi tahriş etmezmi birde saç diplerim kuru uygun olurmu

+1 oy
önce (5,065 puan) tarafından

Benimde aşırı dökülüyordu aynı şeyi bende yaptım daha gür olsun diye 1 hafta aralikla 3 kere kazidim hemde sarımsak sürdüm saç dökülme karşıtı spreyler herşey kullandım sonuç yine aynı yine aşırı dökülüyor aşırı cansız aşırı az saçım var işe yaramadı ne yazık ki bende genetik olarak neyse o

Benim doğumdan önce aşırı gür ve canlıydı.toka kopardı bağlarken.fazla üründe kullanmak saçı yorabilir.bende kesmeden önce herşeyi denedim bitkisel yağlar kremler şampuanlar.bu sefer kepeğe çevirdi.bilmiyorum şimdi kesmişler daha iyi bakabilirim belki.

0 oy
önce (10,625 puan) tarafından

amaannn hiç mi bırakmadın 😂😂 

Vallahi keşke delirmelik olsa enseden filan keserdim.bölük bölük döküldü.dayanamadım neler denedim.dökülme devam etti

En son kazımaya karar verdim

önce (10,625 puan) tarafından

inşallah daha sağlıklı çıkar 

önce (1,035 puan) tarafından

Sana yapma dedim yakma kendini düşme Ahmedim dedim demi @McFadden

önce (1,000 puan) tarafından

valla yaptim aslinda cik da sevdim yakistida ammaaasa soluyor cabuk . 20 gunde bi cila yapmak lazim . sacimda beyaz var zaten en fazla 40 gunde bi boyamam lazim dip. bende dusundum  bi dip yaparim bi cila  20 25 gunde bi ugrasirim diye hevesimi almam lazim😂 

önce (1,035 puan) tarafından

Bende sombreden kızıla döneyim dedim ama dotum yemedi uğraşamam diye çabuk alma yapıyor kızıl birde cila dip hiiic uğraşamam vakit bulsam dipleri boyyacam 

0 oy
önce (1,252 puan) tarafından

Neden oyle bisey yaptin peki

Birçok sebebi vardı ama en önceliğim sağlık sorunum yüzünden

0 oy
önce (164,443 puan) tarafından

şaka de kkm yapar bunu 🤔😬😳😳😳😳

Ay keyfi isteyerek yapmadım.saçlarım bölük bölük dökülüyor du.ilaçlar fayda etmeyince kazıdım bende

0 oy
önce (7,127 puan) tarafından

Ama neden kesme sebebin nedir 

Uzun süredir dökülme yaşıyordum.aşırı gür canlı sağlıklı saçlarımdan eser kalmadı.ilaç fayda etmeyince kazıdım bende

Düzeleceğini düşünmüyorum uzamada oyle nasil gezeceksin

Kapalıyım zaten.

Bakalim nasil cikcak ben oğlanı bile kel yapamam

0 oy
önce (4,255 puan) tarafından

Bol bol Sula diyeceğim ama 🤭 niye yaptın sinir anına mı denk geldi. Bana da çok geliyor özellikle çok döküldüğü zamanlar. Ama açık olduğum için cesaret edemiyorum. Birkaç ayı bulur bence uzaması. Toplanacak hale gelmesi 6 ay filan olabilir. Kişiye göre değişiyor tabi bu. Herkesin saçı aynı hızda uzamıyor bence. 

Saçlarımı çok seviyordum.ama günden güne dökülmesine dayanamadım.ilaç kullandım ama olmadı.son çare kazıdım bende

önce (4,255 puan) tarafından

İnşallah toparlar canım. Her kadın saçını sever. Biraz araştırma yap chatgpt kullanıyosan ona sor bakalım ne önerecek hızlı uzaması için. 

0 oy
önce (2,254 puan) tarafından

Ay çok üzüldüm gerçekten Gecmiş olsun ama sağlıklı cıkar İnşAllah üzülme canım 😊😍

+1

Sağol canım İnşallah.

🌸💞

önce (2,254 puan) tarafından

🌹🤲🙏

0 oy
önce (4,335 puan) tarafından

Bende sıfıra vurdum ama kel yapmadım normal erkekler gıbı sıfır yaptım hersey ust uste gelınce hıncımı saçtan çıkardım 1 yıl 3 ay oldu 12 cm uzamış 🥹sampuan aldım yenı bı tane bakalım işe yarıcak mı 1 ayda 10 cm uzatıyormuş

Hangisi canım.ben bioxcin aldım onu kullanıyorum Quantum  olan

önce (4,335 puan) tarafından

Onu bızde aldık kepek dokulme ıvın esıme yaradı bana yaramadı sımdıde gloceans denıyorum sımdı 3 kez kullandım 1 ay sonra bakıcam uzamıs mı dıye ama saclarıma baya ıyı geldı kepege olsun dokulmeye olsun 

0 oy
önce (614 puan) tarafından

Sağlık sorunun varmiş cnm bide zaten kapalisin hic kafana takma sorun etme gerek yok , bence zaten hemen uzar ben yıllardır restorex kullanıyorum o çok uzatıyor hafif boynuna kadar az toplancak bi hale gelip uzayınca banyodan sonra ör örmek daha çok uzatıyor biraz omuz hizana kadar uzayınca ör, 

Bide benim hiç bir sorunum yok çok dökülüyor evi supururken arkamı dönüyorum toplu sacimdan tel tel dokulmuş yıllardır var bu ee hamile kaldım daha çok dökülüyor oğlum 3 yaşında hayla deste deste dökülür 

İnşallah.bakalım fayda eder umarım

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Canım ısırgan otu sampuanı var tresan adında zeytin yağlı o cok cabuk uzatır.

Teşekkür ederim abla inşallah bakarım onada

0 oy
önce (550 puan) tarafından

Nedense bu bnm aklımdan dün geçti. Dökülmeden bıktım kisaltiyorum sürekli ama arada vur gitsin sıfıralae geliyorlar

Valla bende bi anlık cesaretle yaptım.normalde uzatmayı düşünüyordum ama bıktım kıldan dökülmeden 

0 oy
önce (415 puan) tarafından

O cesaret Keşke bende de olsa saçlarım çok kuru 

Benimde kuruldu ama kesmek ona fayda etmez

Sqç bakım yağları ve doğru şampuanla kurtarabilirsin

0 oy
önce (4,758 puan) tarafından

Ablam da doğumdan sonra aşırı dökülmeden sonra kazıttı. Şuan saçları eşit, gür ve sağlıklı çok şükür. Fakat senin belli yerlerde kellik olmuşsa mutlaka bir şeyler yapman lazım. Kuaförlerde bunun için özel bakımlar oluyor. Genellikle sarımsak içerikli kür vê şampuanlar var. Abiö berberdi önceden. Bazı müşterilerine o şekilde uygulama yapıyordu. 

Bahsettiğim aslında hep aynı yer dökülüyordu çıkan saçlar ise tüy gibi ve zayıftı.çıksa bile geri döküldü hep.kazıma nedenimde bu.belki eşit ve daha canlı çıkar.doğru araştırmayla daha iyi ürünler kullanacak bu sefer

0 oy
önce (3,810 puan) tarafından

Biberiye yağı veya suyu denedin mi daha önce 

Yağını denedim.uzama konusunda iyi o da.fakat dökülmesi durmadı

önce (3,810 puan) tarafından

Sıcak su kullanmak duş da ve stres de çok etkiliyor canım maalesef dökülmeyi

0 oy
önce (545 puan) tarafından

bi kadın sebebp olmadan saclarını kesmez belki uzadıgında daha guzel uzar dokulmez benımde doğumdan sonra dökülmeye basladı artık sacımı taramaya korkar oldum 🤷‍♀️ 

0 oy
önce (1,990 puan) tarafından

Biberiye yağı iyi diyorlar bı araştır sen de bak derim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 685 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,024 göst.
0 oy
6 cevap 386 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu