Saçlarımı kazıdım.keloğlana döndüm resmen.şimdi ben bu kelime ne süreyim birde ne kadar sürede uzar.
Sebebi neydi ki 🤦🏻♀️ bi sebeb yokken yapmak haram biliyorsun dur demi
Olabilir canım hiç duymamıştım ama
Evet canım erkeğe benzediği için caiz değildir
Ama bir sebebin varsa izin veriliyor
Anladım canım 🌸
Ya az Allah'tan korkun ya. Nedemek haram ya. Caiz degille haram aynı seymi?. İnsanların kalbine ateş koyuyorsunuz. Bıktım bu ağzıniza geldiğibgibi konuşmamızda. Allah adına bir cümle kurarken kırk kere düşünün Allah'tan korkun ya
Sağol canım aydınlattığın için . Evet haram yanlış kelime oldu . Caiz değildir dedim diğer yazdığımda.
Niye yaptın kız Keloğlan 😂 takılıyorum bu arada🤗
Sağlık sorunundan kaynaklı inşallah daha sağlıklısı çıkacak
Şifa olsun o zman canım Allah'ın izniyle inşallah üzme kendini 🤲♥️
Seni korkutmak istemem ama yorumları okuduğum kadarıyla döküldüğü için kazıdın bende yaptım daha önce ön taraflari da çıksın diye ama zerre işe yaramadı inşallah sende yarar
Bilmiyorum ya.sağlıklı temiz saç çıksında yavaş uzasada sorun değil.
Bence bi nedenini arastir derim çok çok fazla dökülüyorsa
Kan değerlerim düşmüştü ondan olabilir birde yoğun stres üzüntü emzirme dönemi hepsi birbirine girdi
Anladım canım inşallah gönlünce güzel saçlar çıkar
Ben de diyet sürecindeyken saçım dökülünce kıp kısa kestim. Biberiye suyu falan kullandım ama beyazlarımı çoğalttı. O yüzden eski usül her gün sarımsak sürdüm. Koku problemi oluyor ama en kesin çözüm bu. Bir de bioblasın yavaş uzayan saçlar için olan şampuanını kullamdım. Üç ayda omuzlarıma kadar uzadı nerdeyse.
Şampuan bu canım
Bunu yazmaya geldim fakat siz yazmışsınız artımı veriyorum. Kesinlikle sarımsak özellikle o açıklık olan yere kazınmışken iyice sarımsak sürmek kokuyor evet fakat tek faideli çözüm.
Sarımsağı duydumda şuan saç derimi tahriş etmezmi birde saç diplerim kuru uygun olurmu
Benimde aşırı dökülüyordu aynı şeyi bende yaptım daha gür olsun diye 1 hafta aralikla 3 kere kazidim hemde sarımsak sürdüm saç dökülme karşıtı spreyler herşey kullandım sonuç yine aynı yine aşırı dökülüyor aşırı cansız aşırı az saçım var işe yaramadı ne yazık ki bende genetik olarak neyse o
Benim doğumdan önce aşırı gür ve canlıydı.toka kopardı bağlarken.fazla üründe kullanmak saçı yorabilir.bende kesmeden önce herşeyi denedim bitkisel yağlar kremler şampuanlar.bu sefer kepeğe çevirdi.bilmiyorum şimdi kesmişler daha iyi bakabilirim belki.
amaannn hiç mi bırakmadın 😂😂
Vallahi keşke delirmelik olsa enseden filan keserdim.bölük bölük döküldü.dayanamadım neler denedim.dökülme devam etti
En son kazımaya karar verdim
inşallah daha sağlıklı çıkar
Sana yapma dedim yakma kendini düşme Ahmedim dedim demi @McFadden
valla yaptim aslinda cik da sevdim yakistida ammaaasa soluyor cabuk . 20 gunde bi cila yapmak lazim . sacimda beyaz var zaten en fazla 40 gunde bi boyamam lazim dip. bende dusundum bi dip yaparim bi cila 20 25 gunde bi ugrasirim diye hevesimi almam lazim😂
Bende sombreden kızıla döneyim dedim ama dotum yemedi uğraşamam diye çabuk alma yapıyor kızıl birde cila dip hiiic uğraşamam vakit bulsam dipleri boyyacam
Neden oyle bisey yaptin peki
Birçok sebebi vardı ama en önceliğim sağlık sorunum yüzünden
şaka de kkm yapar bunu 🤔😬😳😳😳😳
Ay keyfi isteyerek yapmadım.saçlarım bölük bölük dökülüyor du.ilaçlar fayda etmeyince kazıdım bende
Ama neden kesme sebebin nedir
Uzun süredir dökülme yaşıyordum.aşırı gür canlı sağlıklı saçlarımdan eser kalmadı.ilaç fayda etmeyince kazıdım bende
Düzeleceğini düşünmüyorum uzamada oyle nasil gezeceksin
Kapalıyım zaten.
Bakalim nasil cikcak ben oğlanı bile kel yapamam
Bol bol Sula diyeceğim ama 🤭 niye yaptın sinir anına mı denk geldi. Bana da çok geliyor özellikle çok döküldüğü zamanlar. Ama açık olduğum için cesaret edemiyorum. Birkaç ayı bulur bence uzaması. Toplanacak hale gelmesi 6 ay filan olabilir. Kişiye göre değişiyor tabi bu. Herkesin saçı aynı hızda uzamıyor bence.
Saçlarımı çok seviyordum.ama günden güne dökülmesine dayanamadım.ilaç kullandım ama olmadı.son çare kazıdım bende
İnşallah toparlar canım. Her kadın saçını sever. Biraz araştırma yap chatgpt kullanıyosan ona sor bakalım ne önerecek hızlı uzaması için.
Ay çok üzüldüm gerçekten Gecmiş olsun ama sağlıklı cıkar İnşAllah üzülme canım 😊😍
Sağol canım İnşallah.
🌸💞
🌹🤲🙏
Bende sıfıra vurdum ama kel yapmadım normal erkekler gıbı sıfır yaptım hersey ust uste gelınce hıncımı saçtan çıkardım 1 yıl 3 ay oldu 12 cm uzamış 🥹sampuan aldım yenı bı tane bakalım işe yarıcak mı 1 ayda 10 cm uzatıyormuş
Hangisi canım.ben bioxcin aldım onu kullanıyorum Quantum olan
Onu bızde aldık kepek dokulme ıvın esıme yaradı bana yaramadı sımdıde gloceans denıyorum sımdı 3 kez kullandım 1 ay sonra bakıcam uzamıs mı dıye ama saclarıma baya ıyı geldı kepege olsun dokulmeye olsun
Sağlık sorunun varmiş cnm bide zaten kapalisin hic kafana takma sorun etme gerek yok , bence zaten hemen uzar ben yıllardır restorex kullanıyorum o çok uzatıyor hafif boynuna kadar az toplancak bi hale gelip uzayınca banyodan sonra ör örmek daha çok uzatıyor biraz omuz hizana kadar uzayınca ör,
Bide benim hiç bir sorunum yok çok dökülüyor evi supururken arkamı dönüyorum toplu sacimdan tel tel dokulmuş yıllardır var bu ee hamile kaldım daha çok dökülüyor oğlum 3 yaşında hayla deste deste dökülür
İnşallah.bakalım fayda eder umarım
Canım ısırgan otu sampuanı var tresan adında zeytin yağlı o cok cabuk uzatır.
Teşekkür ederim abla inşallah bakarım onada
Nedense bu bnm aklımdan dün geçti. Dökülmeden bıktım kisaltiyorum sürekli ama arada vur gitsin sıfıralae geliyorlar
Valla bende bi anlık cesaretle yaptım.normalde uzatmayı düşünüyordum ama bıktım kıldan dökülmeden
O cesaret Keşke bende de olsa saçlarım çok kuru
Benimde kuruldu ama kesmek ona fayda etmez
Sqç bakım yağları ve doğru şampuanla kurtarabilirsin
Ablam da doğumdan sonra aşırı dökülmeden sonra kazıttı. Şuan saçları eşit, gür ve sağlıklı çok şükür. Fakat senin belli yerlerde kellik olmuşsa mutlaka bir şeyler yapman lazım. Kuaförlerde bunun için özel bakımlar oluyor. Genellikle sarımsak içerikli kür vê şampuanlar var. Abiö berberdi önceden. Bazı müşterilerine o şekilde uygulama yapıyordu.
Bahsettiğim aslında hep aynı yer dökülüyordu çıkan saçlar ise tüy gibi ve zayıftı.çıksa bile geri döküldü hep.kazıma nedenimde bu.belki eşit ve daha canlı çıkar.doğru araştırmayla daha iyi ürünler kullanacak bu sefer
Biberiye yağı veya suyu denedin mi daha önce
Yağını denedim.uzama konusunda iyi o da.fakat dökülmesi durmadı
Sıcak su kullanmak duş da ve stres de çok etkiliyor canım maalesef dökülmeyi
bi kadın sebebp olmadan saclarını kesmez belki uzadıgında daha guzel uzar dokulmez benımde doğumdan sonra dökülmeye basladı artık sacımı taramaya korkar oldum 🤷♀️
Biberiye yağı iyi diyorlar bı araştır sen de bak derim
1,502,456 soru
24,532,149 cevap
360,013 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın