Saçlarımı kazıdım nasıl daha hızlı uzatabilirim?

0 oy
1,332 göst.
Diğer kategorisinde (5,663 puan) tarafından

Saçlarımı kazıdım.keloğlana döndüm resmen.şimdi ben bu kelime ne süreyim birde ne kadar sürede uzar.

24 Cevaplar

0 oy
(20,299 puan) tarafından

Neden kazıdın ki canım üzme kendini çıkar inşallah kısa saç da moda hem iki aya kısa forma girer 

-Reklam-
0 oy
(16,343 puan) tarafından

Olsub daha sağlıklı gelir saçların ne güzel keşke bende cesaret edebilsem

0 oy
(3,104 puan) tarafından

Biberiye suyunu öneriyorlar denemedim ama eltim kullandi bebek saçlarına kadar çıkarıyor dedi 

0 oy
(423 puan) tarafından

Canım bıttım sabunu veya dalan zeytinyaglı sabun kullan en iyi formül bu herseyi denedim tek sac dökmeyen şey bunlar 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Saç kazıdıktan sonra saçlar ne kadar sürede uzar?
Saçlar kazındıktan sonra ortalama olarak ayda 1 ile 1.5 santimetre arasında uzama gösterir. Saçın tamamen eski formuna kavuşması kişiden kişiye değişmekle birlikte, belirgin bir uzama için en az 3 ile 6 ay arasında bir süre geçmesi beklenir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Saç kazıdıktan sonra saç köklerini beslemek için ne sürülür?
Saç kazıdıktan sonra saç derisini nemlendirmek ve kökleri desteklemek için doğal yağlar tercih edilmelidir. Özellikle soğuk sıkım hindistan cevizi yağı, argan yağı veya tatlı badem yağı gibi ürünler saç derisine masaj yapılarak uygulanabilir, ancak herhangi bir alerjik reaksiyon için önce küçük bir bölgede test edilmelidir.
Yeni uzayan saçların sağlıklı olması için neler yapılmalı?
Yeni uzayan saçların sağlıklı ve güçlü olması için öncelikle dengeli bir beslenme düzeni uygulanmalı ve protein alımı desteklenmelidir. Biyotin, çinko ve demir açısından zengin beslenmek saç kalitesini doğrudan etkiler; ayrıca kafa derisine kan akışını hızlandırmak için düzenli masaj yapmak saç köklerini uyaracaktır.
Saç kazıdıktan sonra saç derisi bakımı nasıl olmalı?
Saç kazınan deri oldukça hassas olduğu için güneş ışınlarından korunmalı ve kuruluktan uzak tutulmalıdır. Dışarı çıkarken şapka kullanmak veya güneş koruyucu uygulamak, ayrıca duş alırken saç derisini yormayan sülfatsız ve yumuşak içerikli şampuanlar kullanmak saç derisinin sağlığını korumaya yardımcı olur.
Saç kazıtmak saçın daha gür çıkmasını sağlar mı?
Saç kazıtmak saç telinin kalınlığını veya saç kökü sayısını biyolojik olarak değiştirmez. Kazıtma işlemi sonrasında saçın daha gür görünmesinin temel nedeni, saçın uç kısımlarının küt şekilde kesilmesi ve tüm saçın aynı anda uzamaya başlamasıyla oluşan dolgunluk algısıdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 769 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,104 göst.
0 oy
6 cevap 441 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde KEBELEK (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,726 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu