Eşimin ailesiyle 1 senedir yüzyüze gelmiyorum merhaba merhaba şeklinde iletişimimiz eşimde razı bu duruma çünkü çok kötü şeyler yaptılar sağlığımı kaybettim, annem geçen aramış sen git bayramda yoksa senin eşin de bize gelmez diyor yaa anne dedim eşim gitmemi istemiyor hastalanıyorum diye sen anne olarak neden görmüyorsun ne hale getirdiklerini beni ,sana iyi gelmiyorsa yapma demen lazım sağlığın önemli kızım demen lazım diyorum, sırf eşim benimle baba evine ziyarete gelsin aaa damadı gelmiş desinler diye benim sağlığım mı gitsin dedim ne saçmalıyorsun diyor ne var bunda diyor
Annen sırf elalem damadı geldi desin diye seni bu duruma sokmaya çalışıyorsa bu bayram o annenin evine gidilmez. Ben gitmem. Benim kocam.razi biz böyle mutluyuz. Anne de evladın mutluluğunu istemeli ama istemiyor ve seni zor a sokuyorsa ne evine giderim ne elini öperim.
e esin gtmiomu annenlere. onun tarafinin zarari olmus size selami kesmissiniz senin tarafin bi sorunu vikarmadikca esin madem bizimkilere gtmiyoruz sizinkilerede ben gelmem diyemezki cok sacma
Ahh ahhh mantık herkes de yok işte
Annen eski kafa düşünüyor. He he giderim de geçiştir anneni bence boşver.
Eskiden ailemde öyle gidin ayıp olur şunu yap bunu yap derlerdi baktılarki herkes kendileri gibi düşünmüyor insanlıktan anlamıyor bebeğimle hastanede yattı aramadilar bile beni yoğun bakımda kaldım doğumdan sonra zor aradılar eve geldim günler geçti sallamiyorum görmek istemiyorum memlekette gitme şansımız var gitmiyorum gitmicem
Benim ailem de aynı senin ailen gibi annen gibi benim annem de aynı ben de eşimin ailesiyle altlığı üstü oturuyoruz ama görüşmüyorum ve benim eşim de bu durumdan razı biliyor yani çünkü hatalı olan karşı taraf ama benim annem nedense pohpohlamayı alttan almayı işte yalayıp yutmayı istiyor ben yapamam bana değer vermeyene ben niye değer vereyim annem istiyor ki ben kaynanama işte anneciğim neden benimle konuşmuyorsun hep iyi olmamı istiyor tamam da kadın beni sevmiyorsa ben zorlayamam ki annemin demesi gerekiyor ki kızım onlar seni sevmiyorsa sen de onlara gitme değer verme saygı gösterme bu kadar basit yani kafayı tırlatacak gibiyim bu durumlarda şimdi bayram geliyor ben kara kara düşünüyorum evine gitmek istemiyorum ama mecburiyet işte eşimin hatırına gideceğim bir bayramlaşıp hemen çıkıp geleceğim
Ben de aynı durumdayım istemiyorsan gitme diyen eşim az önce benim hatrıma gel bayramda dedi ,peki benim yaptığım inat değil sağlık problemi orada tek bir laf bana sinir krizi geçirtecek bunu görmüyorlar mı
Sen kendi kalbinin sesini dinle sonuçta sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez eşin annen bile zaten annelerimiz anne olsa bize değer verir bizim lehimize konuşurlar
Benim anneme herkes aaa ne iyi kadın desinler diye çocukluğumuzdan bu yana hep 3. Kişileri haklı çıkardı 3. Kişilerden dayak da yedik ,azarlamdıkta tüm kardeşler
Ayyyynî benim annem aynı ama ici beni dışı herkezi yakar biz annemiz yzmden su anki evllğmzde mutlu olamyoruz kimse bize deger vermedi bizee kendimizi hep sokaklara attk anlatsam sabaha kadar ahımızı kim aldysa canı yansn baskada bisey demiyorum simdide koca tarafıyla uğraşıyorum
Iyi de esin niye senin ailenin yanina gitmiyo onlarin sucu ne
1,502,280 soru
24,529,121 cevap
359,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın