Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_3f682b3191f66354fa66a646321e8cf0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebeğin1 Aylık Aşısını Yaptırmalı Mıyım? -Aile & Aşk
0 oy
62 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından

kızlar bebeğim 27 günlük aşısı yakın ama çok duyuyorum yaptırma çocuk ateşleniyor aşı yapılan yer şişiyor bebek huysuzlanıyor die bnde korktum ve çok tereddütte kaldım yaptırmalı mıyım siz yaptırdınız mı?

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,211 puan) tarafından

Özel aşılar dahil hepsini kızıma yaptırdım bı sorun yaşamadık ,3 yaşında oğluma da aynı şekilde yaptırıyorum ilk gün biraz huysuzluk biraz ateş oldu başka da birşey olmadı 

önce (141 puan) tarafından

bebek daha küçük ya bilmiyorum ateşten fln korkuyorum ya 

önce (2,211 puan) tarafından

1 ayda aşı yok zaten 2 ayda vurulmaya başlıyor her bebekte ateş de olmuyor kızım hiç ateslenmedi oğlum da hafif ateş vardı kuzenimin oğlu rotavirus oldu çocuk perişan haldeydi rotavirus diye bi aşı olduğunu bilsem yaptirirdim diyor geçen çocuk felciyle ilgili bi video izledim iyi ki dedim aşılar var yani o anki ateşlenmesi o hastalığı kapmasindan daha iyidir 

teşekkür ederim 

önce (939 puan) tarafından

ates dedigin nedirki yani yapilan asilar bebek hastaliklarini onlerken . ates saka gibi bisey . cocuk buyuyene kadar milyarlarca kez atesi cikacak zaten .  asi olsun olmasin o yuzden atesten korkup asi yaptirmamazlik etme bence bu gune kadar hic ateslenme de yasamadim vovuklarimda asi kaynakli devlet asilari artinozel parali olan asilarida yaptirfim ikisined

ya bilmiyorum ben geçen gün hastaneye gittim Bebeğim sanki biraz ateşi vardı gibi doktor ateşi yok ama olursa yatırmak zorunda kalırız dedi yenidoğan olduğu için ondan çok korkuyorum ateşlenirse Hastaneye yatarsa

-Reklam-
0 oy
önce (6,683 puan) tarafından

2 cocugum var hic birinde asi sonrasi ateslenme olmadi. Bu olmayacagi anlamina gelmez ama asi dedigin zaten vucuda bagisiklik kazandirmak icin mikrop yuklemektir. Dogal olarak ateste olabilir, huzursuzlukta. 1 2 gun icinde geciyor. Kolda sislikte verem asisinda olur sadece, o da zaten olmasi gereken. Zamanla geciyor. Atesi onlemek icin doktoruna danisarak 1 cay kasigi calpol verebilirsin. Abartilcak durumlar olmaz merak etme.

teşekkür ederim ♥️ bilmiyorum çok duydum korktum biraz

0 oy
önce (272 puan) tarafından

Benim çocuklarım hiç bir asida ateşlenmesi ben yaptırdım 

teşekkür ederim 🌸

0 oy
önce (6,466 puan) tarafından

Bence bu tür soruları buraya sormaniz çok yanlış geliyor canım bana 

Yanlış anlama 

Ama çoğu kişi yaptir dese yaptiracakmisin 

Yada yaptirma dese yaptirmayacakmisin 

Herkesin görüşü düşüncesi farklı olur 

Ben iki kızımda da yaptirdim hepsini 

Bana göre de yaptirmamak büyük cesaret ister mesela 

Bu benim fikrim :))

haklısın genel bı fikir almak istedim o kadar çok şey söyleniyor ki insan korkuyor hamileyken tetanoz aşısı için şeker yükleme testi için de aynı şeyler söyledi bana hepsini yaptırdım ama bebeğin aşısı için herkes yaptırma çocuklar ateşleniyor huysuzlanıyor dediler benim de ilk bebeğim tecrübesizim şimdiye kadar annemlerdeydim yarın kendi evime geçeceğim ve şimdi ben de bilgisiz bebek ateşlenirse ağlarsa anlamayız falan diye çok korkuyorum

önce (6,466 puan) tarafından

Sende kendine göre haklısın tabi 

Ben iki kızımda da sorun yaşamadım 

İnşallah sende yasamazsin

teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy