Kızlar eşim bugün Antep fıstığı ezmesi almış onlar oruç olduğu için yiyemediler bana dediler emzirdigim için oruç tutamıyorum bende 2 3 kaşık yedim hoşuma gitti bı anda bitirdin yeter herkes yiyecek dedi tamam dedim 1 2 kaşık daha alayım birakacam zaten dedim bı anda bağırdı bırak artık bitirdin kaç lira para verdim ben ona dedi bende al yemiyorum bu kadar kiymetliyse diye bıraktım bahçemiz var öç su kapıyı atacam dedi bende kapıyı kitledim böyle devam edersen anam avradim olsun seni bosamassam dedi sinirden ağladım neyse iftarı yaptık tek lokma yiyemeden kalktım mutfakta şundan al bı kaşık dedim almadı bende kaşığı tezgaha fırlattım Allah belami vereydide senle evlenmeyeydim senle evlendigim güne lanet olsun senle evlendigim için pişmanım neler söyledi tek kelime edemedim çünkü bıktım artık ne desem bağırıyor evdekilere sinirleniyor hırsını benden atıyor kafayı yiyecem boşanmak istiyorum ama arkamda duracak bir ailem yok sigina bileceğim kimsem yok kafayı yiyecem sürekli benim kilomlq dalga geçiyor kendimden soğudum zaten
Bana oyle bagirip yeter bitirdin dicek de ben hala 1-2 kasik aliyim birakcam dicem hemi alir kafasina atarim mecaze anlamda yani al basina cal derim yemem senden onu esirgeyen insanla zaten yasaman hata cok uzuldum yani eslerimizin eline baktigimiz icin bu durumdan nefret ediyorum
165 emzirdigim için diyet yapamıyorum yeni dedemi kaybettim üzüntüden sutum azaldı zaten
Boyuna gore cok bi kilon yokmus sen bebegine odaklan bogazina ye. Emzirmeyi kesince verirsin. Kilo bu sonucta alinirda verilirde. Esini cok takma.bosver
Takmamak elde değil kaynimin yanında söyledi bunları milletin yaninda ezmesi beni yıktı kendimden nefret ediyorum artık vallaha ya
Anliyorum cnm cok haklisin, ama ne deyim bilemiyorum Allah yardimcin olsun.
Amin inşallah
Çevremdeki bütün bekâr kizlara söylüyorum okuyun meslek edinin koca eline tamah etmeyin yarın aldığı sakızın hesabını dahi yaparlar yüzünüze vururlar aklınızı başınıza alın diye
Ahhh ahhh keşke zamaninda okuyabilseydim diyorum maalesef imkanım yoktu keşke olsaydı da neleri vermezdim neleri
Yaşın daha küçük aslında hiçbşey için geç değil illa okuman gerekmior bir meslek ogrenebilirsin kurslara gidip belge alabilirsin lise diploman yoksa okuyabilirsin açıktan
2 çocuk var
Yavrum sen kaç yaşında evlendin de 20 yaşında iki çocuğun var 😥
17 yaşında evlendim 18 yasimda doğum yaptım
Erken evlilikler maalesef ilerde pismanliga evrilebiliyor
Ben yirmibes yasinda evlendigim halde bile bazen sorguluyorum bazı şeyleri
Ama önünde uzun bir yol var ve ogrenecegin çok şey var.cocuklarin birazdaha buyuyunce çalışıp ayağının üzerinde durabilirsin çünkü anladığım kadarıyla bosanamiyorsun ailen arkanda değil umarım buna anlayış gosterir
Eşinin huyunu az çok ogrendin anlaşılan dengesiz nerede ne diycegni bilmeyen biri keşke "yeme yeter" dediği zaman bırakıp "al başına çal"deseydin yemeye devam etmen çok saçma olmuş kızmış zaten bikere niye devam ettinki
Allah yardımcın olsun nedymki
Güzelim sende niye oruçlu adamın karsinida yiyorsun azıcık siyasi ol gizlide ye. Onunda nefsine var. Ve ac. Haliyle agresif. Acin karşısında hiç yemek olurmu. Biraz da hatayı kendimizde mi arasak?
Kendisi verdi zaten al ye diye
Ben onlara ayıp olacak diye akşama kadar agzima tek lokma yiyemiyorum bilip bilmeden hemen yargılama
SAÇMALAMAYIN Bİ ARTIK YA.
Senin oruç tutman, kalp kırmaya yarıyorsa sende oruç tutacak g.t yok demekki. Haybeye hamallık yap. Kalp kırmak kadar büyük günah var mı ya. Ne demek hatayı kendimizde mi arasak.
Burda gördüğüm en saçma yorumlardan biri
Olan olmuş evlenmiş aile olmuşsunuz bir kere. Bazı yanlış davranışlarımız karşımızdaki insanın içindeki kaba, nankör tarafını görmemize sebep olur. Evlenmiş oşdıgunuz için görmenin bir faydası yok o yüzden o nasılsa sizin de ona göre hareket etmeniz lazım. Zıkkımın kökünü yesin neden şundan da bu kaşık al dıyorsun ki ne gerek var sen kırgınsın senin gönlün alınmalı ağırdan satmazsan özür borcu senınmiş gibi üste çıkar bu erkek milleti. Ve yedirmek istediğin şey neydi o fıstık ezmesi değildir insallah. Bırak ne zaman yemek isterse yesin sen niye ağzına verıyon 😏 kabahat sende yani sen tepene çılarıyorsuna
Ek olarak aç birinin karşısında yemek istediği şeyi yemişsin hoş olmamış erkekler zaten sinirli olur açken hiç çekilmez. Kendisi vermiş olabilir ye diye tadına bak demiş kaşık kaşık ye dememiş adam
Dememiş olabilir ama öyle bagirmasina seni bosarim demesi anlamına gelmiyor
Ailen yokmu arkanda böyle insana ömür harcıycana bas git bu şekilde stres altında çocuga da kendime de faydan olmaz zaten
Var da yok desem daha iyi
Hep böyle kaba mıydı? Sonradan mı değişti?
Sonradan olan oldu baştan öyle bir insan değildi
Allah yardımcın olsun ne denir bilmiyorum. Belki hayatında bir başkası olabilir telefonunu kontrol et. İnsan gerçekten hayat arkadaşına böyle davranmaz çünkü
Sürekli bakıyorum ama birşey yok kafayı yiyecem ramaktayim ne *** yiyecem bilemiyorum iyi davransam aynı konusmasam aynı kötü davransam aynı vallaha anlatmayla yetmez yani
Ben böyle kötü davranan adamlara hiç güvenmiyorum her halt beklenir. Amcam da böyleydi hatta şiddet de vardı onda. Sonra defalarca aldattığı ortaya çıktı. Dışardan da öyle bir insan demezsin yani. Çok şaşırdık. Aklına şüphe sokmak istemem ama iyice gözlemle, belli etmeden.
Al benden de o kadar
Birbirimize dua edelim bence
Edelim bacım Allah'tan başka kimse yok zaten Allah'a siginalim şu mübarek Ramazan hürmetine
Öyle valla :(((
Çaresizlik kadar kötü bisey yok emin ol
Eminim bacım o kadar kotu ki ailen var ama yok arkanda değil anne desen 3 senedir konuşmuyoruz babam var ama arkamda Durmaz Allah'a siginmaktan başka birşey yapamayiz 2 çocukla bu hayatta geçinmek çok zor
Bana öyle diyecek ben bir kaşık daha alayım diyecem o sinirle al sana fıstık ezmesi der ya yere firlatirdim yada zıkkım ye derdim cimri mahluk
Eskiden olsa yapardım ama artık gücüm kalmadı orda kaynım beni savundu kimse yemesin ne olacak ne oluyor sana diye hayattan soğudum artik
Fısstık ezmeside kaşık kaşık nasıl yiyorsunuz ayy ben çay kaşığı ucunda alırım keser
Ağzında sürekli boşanma olması iyi bişey değil. Sonra nasıl yüz yüze bakıyorsunuz.. ailesiyle bir mi yaşıyorsunuz. Özel alan olmayınca belki strese giriyordun.
Kayınvalidem engelli kaynım artı bekar kaynim daha var
Peki bosansan bu adam seni bırakır mı Yani tv de birsuru kadin cinayeti görüyoruz eğer bırakırsa boşan daha gençsin. Yani önünüz pek iyi görünmüyor Rabbım yardımcın olsun ve kalbini yüreğini ferahlatsin inşallah çok üzüldüm
Çocukları alırım diye tehtit ediyor denedim onuda
Hiç kimsenin evliliği dört dörtlük degıl benım mahluk kocamda sıkıntılı artık ölsün de kurtulayım diyorum son çare ölmesı boşansamda rahat bırakmaz ben evimde ilişki olmadan duş alamıyorum aklına saçma sapan şeyler getiriyor suratı duşuyor tek çare onun gebermesı
Bizimki o kadar değilde çok ağır konuşuyor kaldıramıyorum artık
Allah yardım etsın bize
Amin inşallah canım
eşinin öfke kontrol sorunu var ve sen bunu idare edememişsin (ki haklı da olabilirsin sürekli idare etmek gerçekten güç)
ancak herkesin yiyeceği bir şeyi bir kişi önden aç gibi hapır hupur yerse ben de kızarım kusura bakma.
kendisi getirdiyse nezaketen bir kaşık alınır ve "güzelmiş orucunuzu açın da beraber yiyelim" denir. yalnız yaşıyor olsan istersen çiğnemeden yut ama evde başka insanlarla yaşıyorsan empati yapmalısın. belli ki canı çekmiş almış gelmiş en sevdiği ile paylaşmak istemiş önce. ama sen güppür güppür yiyince adam da bencillik yaptığını düşünmüş. dur demese bence yarısını yiyecekmişsin...
canım muhtemelen 2, 3 kaşığı hızlı hızlı aşka yemişsin ki adam bencillik ettiğini düşünmüş. sakince bir kaşık alıp bıraksan o tepkiyi vermezdi bence. ama tabi boşarım falan deyip öfke nöbeti geçirmesi de normal değil. fakat evlilikte suçu ya da sorunu tek tarafta aramak da doğru değil
Tek taraflı suç demiyorum bu anda bağırması üstüme yürümesi bu kadar tepki olamaz
öfke kontrolü yok.
ama seninki de normal değil.
Zaten bidaha yemin ettim yemeyecem diye ben alttan alan taraf oluyorum çoğunlukla bu anlattığım zaten hiç birşey
yemin edip yemeyecem demek de rest çekmek gibi ki...
ben hiç anlatamadım kendimi neyse...
karşındaki kişi anlayış ve empati beklerken bencillik görmüş bu da zaten öfke kontrolü olmayan kişiyi çıldırtmış
Yani ozaman ne diye sana ye diyor kendine aldıysa bunu kimse yemesin benim deseymis
İşte benimde takildigim nokta bu
***** işte kafası gıdık belli canım bence keşke takmasaydin oh canıma değsin yedim yarında hepsinyicem de gec
1,501,336 soru
24,515,365 cevap
359,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın