Öldürülen öğretmenle ismi de soyadı da aynı olması ve aynı günlerde katledilmeleri o kadar içime oturdu ki resmen nefret ediyorum bu çağdan da insanlardan da
O kadar pislik var ki, insan onlar adına d utanıyor.. Allah hepsini bildiği gibi yapsın.
Ben bunu dün gördüm sabah 6 ya kadar uyuyamadım. Hiç mi kimsenin umrunda olmaz yahu. Bir yetkili çıkıp da hiç mi bir açıklama yapmaz . Yalakalar hâlâ şakşaklamaya devam edin bakalım. İşin ucu size dokununca ne yapacaksınız. Bir de Amerika'daki epstain olaylarından korkup,üzülüp vah tüh diyolarlar . Sanki bizim ülkemizde de yokmuş gibi.
Bizde arkanda dayın olunca her şeyin üstü kapatılıyor. Başka ülkelerde rahatça ortaya çıkınca kendimizi piru pak sanıyoruz. Bu haber o kadar içime oturdu ki. Bugün yeni gördüm.
Bi kadını koruyamadılar ya şu ayı dan
Tipe bak meymenet yok 🤮🤢
Bi insan kendi kızına nasıl böyle bir canilik yapar valah aklım almıyor RABBİM bu mübarek ramazan günlerinde böyle pislikleri bin bir türlü belasını versin. Kadında sahipsiz bırakanlarda Allah belasını versin
Yapan kadar, arka çıkanlarda pisliğin önde gideni.
Tabikide Vala ALLAH günah yazmasın ama anesi de babasında en büyük suçlular an bugün Bi kaç haberde gördüm ayılıp bayıldılar yani kızları sağken o meymenet sizden neden korumadılar da şimdi cenazesinde ağlıyorlar olan kadına kızına oldu
boyle sapkin insanlar kuran din iman bahsediyorlar ay allahim ya kafirler bile cennetlik bunlarin yaninda. igrenc duygularini bastirip bastirip dine imana yoneldik diye haci hoca takiliolar
En cok ben muslumanım kımse benden beklemez soyleyemez guvenır dıyıp dahada ıgrenclesıyorlar dini ellerinde alet ettiler şeytandan cok daha seytan olmuşlar
Hakkıyla görevini yapanlarlar var mıdır, vardır ama çok az. Dinimiz böyle itlerin elinde kötü emellere ait oluyor.
Vardır ama ayırt etmek cok zorlaştı suan bıle hakkı ıle yapan ınsanlara guvenmıyoruz bu ıblısler yuzunden
Artık dıyecek bır soz kalmadı
Paylaştığın söz çok doğru.
bu kadının adalet arayışını da biliyordum. resmen sesini kestiler kadının. üstelik ağzıyla söylemişti tehditler alıyorum, ölümü bulursanız intihar sanmayın demişti.
O kadar saçma bir sistemdeyiz ki, gebermesi gereken ortalıkta, madurlar ise şuan öldüler. Bunun dosyasını nasıl kapatmışlar aklım almıyor.
birileri, birilerinin arkasını kolluyor işte. Dünya hep bunun üzerine kurulu maalesef
Nasıl kapatılmış dosya ya. Asıl aklım bunu almıyor. Acaba bilindik bir toplulugun üyesini bu sahis
İlla bilindik olmasına gerek yok ki, arkanda bir dayın varsa her şey halloluyor. Kadına tecavüz edip, namus diye evlendirmişler, üstü kapanmış diyelim. Kendi öz çocuğuna yapılanı hangi pislik yardım etti de kapattırdılar dosyayı...
Vallahi kopsun kıyamet daha da bişey demiyorum
Tek derdim çocuklarım Allah'ıma emanetler
Bu pislikler yüzünden bizler de uçan kuştan nem kapıyoruz artık. Hiçbir şeye güven de kalmadı.
aklım almıyor bunlar ne biçim müslüman ne biçim insan? Bunlar birer iblis insan sıfatında birer cani, yaratık, canavar. Bir de bu şerefsizi koruyan birileri var kadına baskı yapmışlar canıyla tehdit etmişler ki kadın yılmamış kızı için mücadece etmiş. Ne saçma ne ahmakça ya nasıl bir cesaret sen ki dini bir vakıf yönetıyrosun o kadar müslümansınn ya bi de sakal bırakmışsın sünnete uymak için böyle biri nasıl zinaların en kötüsünü yapar? Bir kıza tecavüz edip ondan olan kızına da göz diker? kirli ellerinle öz kızının bedenını ve ruhunu yaralıyorsun. Daha küçücük bir çocuk 3-4 yaşında senin kızın lan senin kanından bu kadar mı insanlıktan nasipsizsiniz. Butun bunlar yetmiyor bir de canlarını aldınız.
Sırf hapse girmemek için üstüne bir de katil olmayı yeğledi birileri sapık oldukları yetmiyormuş gibi. Kim bilir yıllarca ne acılar yaşadı o kadıncağız. Cehenneminiz ıkı dunyada da sönmesin
Bu sapıkları kendi ellerimle parçalamak istıyorum
İdam cezasının doğru uygulanacağını düşünsem, bu tür pislikler için çok iyi olur, hepsi gebersin. Ama böyle bir ceza sistemini gözünün üstünde kaş var deyip, herkese yapmaya kalkar bizim 'dayılar'. Bu pislik adamın da kim bilir kimi arka çıktı da her şeye göz yumuldu.
Ben şimdi buraya destanlar yazarım da hapislik olurum gerçekten o kadar çok sinirliyim ki
Allah belasını versin susanların
1,500,936 soru
24,510,650 cevap
358,893 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın