Derler ya beni gören üstüme toprak atsın bende size diyeyim beni gören üstüme okusun vallahi ramazan ramazan ne iyi gelir bana anlatamam ramazana ilk gün çok güzel girdik aha dedim uzun vakittir ilk defa Ramazan'ın tadını aldım sonraki günden itibaren gün yüzü bir türlü göremedim eşim 10 gün evdeydi genelde evde olunca baya iyi oluyor herşeyi beraber yapar ederiz ama bu sefer öyle olmadi bir birimizi saçma sebebten ha bire yedik durduk evde kırılmayan birşey kalmadı (kendi kendilerine kirildilar saçma şekilde ) benim dişim şişti genelde 2 3 gün sürerdi bu sefer baya uzun sürdü halen çekiyorum Ramazan'ın 2.gununden başladı halen sürüyor sis inmeden doktor bakmıyor ve tabi olmayan dış şişmiş ne gecem gece ne gündüzüm gündüz yemek yemek işkence oldu ac ac oruç tutup açıyorum Allah'ını seven okusun üstüme artık halime aglayacagima guluyorum
Sizin ramazan nasıl geçiyor nasılsınız baya oldu konusmayali sohbet etmeyeli
Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme
Püh püh feyzoşa gitsin 🤭 Rabb'im acil şifalar versin inşallah canım benim ❤️ 🥰
Ramazan'ın ilk günü güzel geldi kalan günler hep acıktım hâlâ daha acikiyorum 🤣🤣
Vee açımm 🥴
Gene yiyin mu yiyon ben yiyemiyorumda yemeğe hasret kaldım 😭😭😭
Allah razı olsun balimmmm🥰🥰🥰
Kız Allah'ın verdiği nimetlerden yararlansana deli misin yemek kadar güzel birşey mi var 🤣🤭
Hani dişim agrıyo yaa keyfımı yemıyom 😭😭😭
Aşkım antibiyotik içmeden geçmez o . Yarım saat önce okuduğum şeyi unuttum 🥲
Ben hayatta herşeyin üst üste gelmesinin sebebini sınava bağlarım demekki büyük sınavlarımız olacak ki güzel günler göreceksiniz tabi bu sizin nasıl üstesinden gelip iman etmenize alakalı Allah'ım size ferahlık versin bu tarz şeyleri çok yaşadım bin beterlerinide o sınavı ne kadar verdiysem ödülünü aldım inşallah sizde en kısa sürede atlatırsınız
Bizi yazın büyük bir sorumluluk bekliyor böyle diyince aklıma direk o geldi eğer öyleyse bunca şeye rağmen kendimi Kur'an'a daha çok verdim okudukça ferahladim inşallah öyledir yoruldum çünkü insan gibi oturup çayımı içmedim yemek yemedim yapamadım bile eşim yaptı hepsini
Canım ben buna inanıyorum başımada bu tarz şeyler çok geldi bebeğim olmadı 4 sene bunun sınavı gibi gibi doğdu hastalıklı dediler gibi gibi ama sağlıklı ben bu tarz şeylerin bir sınav olduğuna doğru duaya ve imana inanıyorum hep derdimki çocuğum olsun oldu ama düştü sonra dedimki sağlıklı bir bebek nasip olsun bu duayı ederken çok sınavlar verdim ve geçtim Rabbim doğru duamı kabul etti sınavımın sonunda sağlıklı bir bebek nasip etti doğdu hasta dediler Rabbim en iyisini sen bilirsin her türlü kabulumdur dedim sonra sağlıklı olduğunu öğrendik gibi bu tarzda daha çok şey duayı foğru ve eksik etmemek bu olaylarda isyan etmemek teslimiyet ve sabır çok önemli bu başıma neden geldi dersen vay haline geliyorsa Rabbim'in bir bildiği vardır
Okudum ruhaniyetine hediye ettim sifan icin Rabbim kabul etsin hayatim nazariniz var ustunuzde sizde okuyun rukye dinleyin iyi gelir
Valla ben bu sene ne 3 aylardan ne ramazandan hic bisey anlamadim malesef hamileligim cok zorlu geciyo yatak yorgan yastıkla geciyo hep ev aldi basini gidiyo bulasiklar surekli tezgahta halay cekiyolar azcik toparlanirsam kalkip onlari yapiyorum ara ara bi enerji geliyo onlarda da evi derleyip topluyorum bugunde o gunlerden biri banyo wc yikadim yatak odasi cocuk odasi topladim supurdum camasirlar vardi onlari katladim oyuncaklari cocugun dolabini falan duzenledim biraz ustunden bi posta camasir serdim ikinci makinada ara ara dinlendigim icin bu kadar yapabildim suan da dinleniyorum mutfak salon kucuk oda kaldi mutfagi aksamdan toplamistim dunden kalma yemeklerimde vardi o yuzden onceligim degildi simdi oraya geciyorum esim iftari isyerinde acacakmis bende tutamiyorum zaten tansiyonum dusuk sık sık yemek yemezsem daha cok dusuyo sekerimde dusuyo sanirim bos mideyle durunca bulaniyo surekli afedersin kusuyorum diye hic tutamadim bu sene yemek derdi de olmayinca oyle iste valla oturdum kaldim elim ayagim dokuldu simdi surda uyuyasim geldi
Allah razı olsun balık valla bi ferahladim sayenizde dişimin ağrısı halen var benimkide bugün işte kalkıp yemek yapcam twkim bugün valla bilmiyorum ki paylaşım bile yapmadım baya oldu disari cikmiyoz birşey etmiyoz üst üste geliyor herşey ben migrenden korktum Migren hariç başıma gelmeyen kalmadı
Baciii kaç haftaliksin hamile olduğunu bilmiyordum sağlıcakla kucağına al🥰 Allah yardımcın olsun hamilesin yorma kendini hepsi yavaş yavaş olur
Ayyy migren bela valla bende de gerilim tipi bas agrisi varmis acik hsvaya ciksam agrir kapali alands dursam agrir ses olsa agrir cocuk aglasa agrir uykusuz kalsam agrir cok utusam agrir deterjan kokusuna agrir bende migren sanip doktora gittim mr falan cekildi hatta gerilim tipi bas agrisi dedi bacim doktor bana parol ise yaramaz apranaks alveres dolorex falan baska ilaclar dene hangisi ise yararsa ona devam et bas agrin gelmeye baslayinca hafif de olsa bekleme ilac ic gecmez o ilac icmeden bi de iyice artarsa ilacda ise yaramaz dedi bi dene istersen dis de bela Allah yardimcin olsun benimde bi tane kirik vardi hamilelik oncesinde cektirdim kurtuldum agri sanci olmadan diger taraftan biri hava aliyo o da artik Allaha emanet yapcak bisey yok
Kiz konustuk ya sana da dedim gel pesime yalniz birakma diyesende kiz okula baslamadan istemiyorum esim ful calisiyo evin butun sorumlulugu bende dedin soyledim hatirlamiyosun sen ozelden konustuk hatta 16 haftalik teyzesi aman oldugu kadar bak yine dinleniyorum 😂
1,500,432 soru
24,504,940 cevap
358,494 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın