Tavuklu taco yapıcam ama yanına ne yapsam hadi fikir verin bana 🌺
Sizde neler var bakalım 💞
Çorba salata yap kuzu size iftara geliyorum😂
damliodu ilk tasininca . conta takti binanin tamir islerinden girevlinpersoneli ama benim hirtumdan damliodu. senin slikondandir demek duzgun cekmedilermiki acaba. 5 senedir normaldi. gecenlerde tikandi lavabo cay copu birikmis esim sagolsun lavaboya fikuo cay copunu. neyse ben actim girtlak hortumu tam
sıkamadim heralde suan damlio bez kiydum oraya gunde iki uc kez degisiorum. bi ara cagircaz tamirci cocugu sehir fisindaymis suan
Canan yemeklerinide al gel taco havuç tarator bize yetmez çok açım bugün😂😂
Bide ne yemek yaptın banada yarına fikir olsun😂
sucuklu kurufasulye pilv tarhana corba salata islakkek . kendime kabakli kofte yapicakdim da vazcaydim 😂
Bendede bugün etli nohut mercimek çorbası pilav cacık var çayada bir arkadaşıma gidicem oda kwsin tatlı yapmıştır . Bnde dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum inşallah kilo vererek tamamlarım ramazanı 😂
aynen. vermek bi yana almasam yeter diyorum ben. cunku ben normalde yemek duzenim zaten diyetvari olunca. ramazanda tatli eklenio. ekstra pide eklenio. normalde ben 5 buvukda yeyip bitiriyorum gunumu. esimi beklemiyorum aksam yemegine. suan hep beraber yenio hemde saat 7 ye sarkinca hem gec hem cok yemis oluyorum😂
Bizde yoğurtlu bir çorba olacak. Ne yaparım bilemedim yarma olabilir. Yanına beyti düşündüm hızlıca. Köftesini dünden yaptım. Bolca da yeşil salata
Güzel menü afiyet olsun bir kase yoğurtlu ve bir kase mercimek dün akşam bitti ne yapsam diye kaldım
Erişteli yeşil mercimek olmaz mı
Olabilirse benimkiler onu kıvamlı yemek gibi seviyor
Bir tavuk haşlayıp günü kapatmayı düşünüyorum tavuklu pilav yanına da şehriye çorbası salata turşu ayran
Afiyet olsun 💞
Et haşladım suyuna terbiyeli şehriye yaparım domatesli bulgur pilavı kereviz kaldı yarım onu da salata yaparım muhtemelen
Afiyet olsun nagişim 🌺
Sağol çiçeğim 💕
Şimdi ben de onu düşünüyordum :)
Et var buzlukta hazır pişmiş. Onu çıkartcam ama çökertme kebabı mi yapsam ya da güveçte püreli kaşarlı mi yapsam bilemedim. Yanına pilav bizim klasiğimiz.
Yoğurtlu çorba salata :)
Sütlü tatlı yaparım bide damla Sakızlı muhallebi olabilir.
Herkese şimdiden afiyet şifa olsun 💐🩷
Afiyet olsun 🌺
Yoğurt çorbası
Nohutlu pilav
Fırında patlıcan kabak patates
Kıvırcık salatası
Bende et çıkarcam güveç yapcam pilav salata dünden kalan çorbada var tatlida kabak tatlısı yaptım o var
Kıyma çıkardım banada fikir verin 😂
Kilis tava yap canım hem güzel hem kolay
Tepsi et güzel olur hem kolay afiyet olsun 🌺
Sağolun canlar
Fırında köfte patates yapayım dedim çocuklar kabul etti
Köfteli nohutlu bı yemek yaptım dün mük olmuş yanına bulgur pilavı bahçeden yeşillik turşu yeter bugün
Mercimek çorbası
İçli köfte suda haslama yapcam soslu
Patates salatası canım felaket istiyor
Kayısı üzüm karışık hoşaf yapcam onuda canım istiyor
Tatlida künefe yapcam
Bugün herkes ayrı bişey istedi kimseyi kuramadım🤣
Mehir ( yöresel soğuk bir meze)
Salata
Pilav
Et güveç
Tatlı dünden kalan tulumba tatlısı var😄 iş çıkışı yorgunummmm valla tatlı yapmaya üşeniyorum
Patates kızartması olur sanki yanına
Benim iftara misafirlerim var eşimin amcası yengesi oğlu gelini ve torunları menü ise mercimek çorbası ıspanaklı börek zeytinyağlı yaprak Sarması fırında pirzola pirinç pilavı salata havuç Tarator
Öyle yaptım kuzum afiyet olsun 🌺
İşkembe yaptim icecek alkriz bide dun triliçe yapmistim🥰
Afiyet olsun canım 🌺
Sagol esros💜
Misafirim var akşama
Çorba henüz ne çorbası karar veremedim 🤣
Kuru fasulye
Tavuklu patates yemeği
Köfte yapcam patatessiz
Havuç tarator
Yoğurt
Tavuk göğsü
Bereketli olsun canım 🌺
Valla benim bugun ki menum
Ezogelin corba
Pırasa
Fırında köfte patates
Makarna
Zühre ananın orman meyvesi özünü aldım
Tatlıda Hakmar expresten kadifelim tatlısı aldım
Kuru fasulye , pilav , cacık sütlaç iftarımız insallah
Afiyetle yiyin 🌺
Esim iftara gitti bugun menu yok bizde ben de sana gelebilir miyim
Gel kuzum başımda yerin var ❤️
Allah razı olsun gulum yemis kadar oldum kesene bereket
Bende şehriyeli havuçlu tavuk suyu çorba yeşil mercimek yemeği ve triliçe yapıyorum yanına da salata turşu yoğurt
Eşim yok tekim dünden barbunyam var onu yicem ama ev uçuyor bi toplamam lazım
Afiyet olsun aman hiç toplanmıyor ya 😅
Bence corba ayran salata taco yeterli gelir.bizde kuru fasulye pilav salata patlican kozlemesi ezogelin corba var
Afiyetle yiyin patates kızarttım birde tarator yaptım salatada kocam beyden
1,499,926 soru
24,497,865 cevap
358,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın